- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Allah razi olsun insallah acilir guzel kapilar sinava hazirlanayim belki kurtulayim bu evden dedim zaten buz gibi odada ne adam gibi hazirlanabildim nede kazanirsam gonderecegine dair bi umudum var yilginlik psikolojisi içindeyimCanım babanın düzeleceğini sanmam ama inş sen etkikenmemenin bir yolunu bulursun....Allah güzel kapılar açsın ins
Sadece bu degil babama bencil demek icin yuzlerce nedenim var ama siz sıcak odada yatmak sizin hakkiniz oldugu kadar onunda hakki diyeceksiniz ama eger cimrilik edip diger odalarin soguk kalmasini uygun goruyorsa soguk odada yatmakta onun hakki diye dusunuyorumBenim anlamadığım bir konu var babanız sıcak odada yayiyor siz soğuk odada yatıyorsunuz diye mi babanıza bencil diyorsunuz ?
Tam manasiyla yasamadiginiz icin dusuncenizde hakli okabilirsiniz ama zatwn bu babamin tek bencilligi degil nu konuyada gelecwk olursakValla ben babamın soğuk oda da yatmasını istemezdim zaten.Diğer konularını bilmiyorum.Ama bu konudan anladığım baban kadar bencilsin sende.
Sadece bu degil babama bencil demek icin yuzlerce nedenim var ama siz sıcak odada yatmak sizin hakkiniz oldugu kadar onunda hakki diyeceksiniz ama eger cimrilik edip diger odalarin soguk kalmasini uygun goruyorsa soguk odada yatmakta onun hakki diye dusunuyorum
Ki soyle diyeyim zaten onun yataginda elektrikli battaniye var ama benim yatagim sabit degil yer yatagi ve hergun serilip toplandigi icin elwktrikli battaniye bozulur diye almadi simdi benim gunahim ne soguk odada neden ben yatmak zorundayim
Haklisiniz ama yillardir hayatimi degistirmek icin cirpinip durdum napayim degistiremiyorumİmtihanınız, demesi kolay ama sabretmelisiniz. Ama lütfen babanıza yaşadıklarınıza sinirlenip de gerçekten tanımadan etmeden biriyle evlenmeyin. Babanızı mumla aramanız ihtimali de var.
Haklisiniz ama yillardir hayatimi degistirmek icin cirpinip durdum napayim degistiremiyorum
Gercekten yoruldum hatali oldugumun farkindayim ama en kotu hayat babamla yasanilan hayattan daha kotu olnaz gibi gwliyor
Kendi evim olur istedigimde uzanirim istedigimde uyanir istedigimde uyurum en azindan buz gibi odalarda aglaya aglaya uyunam gibi geliyor
Zaten yanlis kqrar verecegum bi kismetim bile yok
Kiz buraya derdini acmis sen niye calismiyosun diyosun. Niye hep olumsuzsunuzHemde 29 yaşındasın ve bekarsin anladığim kadariyla neden ćalısıp kendine bir elektrikli soba almîyorsun ki
Canım yaşlı insanlar daha çok üşüyor ve sen29 yaşında bi evlatsın şahsen benim babam bana ayni şeyi yapsa ve ben senin durumunda olsam bu düşüncelerle babamı değil kendimi bencil hissederdim Allah aşkına yaşlı başlı adamın sıcakta yatmaya senden daha çok ihtiyacı var bence
Hemde 29 yaşındasın ve bekarsin anladığim kadariyla neden ćalısıp kendine bir elektrikli soba almîyorsun ki
Aynı benim babam
Yağmurdan kaçarken doluya tutunmayın. Yaprak dökümünde ki fikret ,dizideki gibi iyi huylu koca değil kendisine kötü davranan bir adamla evleniyordu kitapta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?