Babalar Neden Bencil Olur?

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Sanirim Allah omur verdikce ve kadinlar kulubu var oldugu surece babamla ilgili actigim konular bitmeyecek o yuzden sıkılanlar okumamakta serbest

Yaaa yaptiklarini anlatmaya guc yetmezde hepsi bi tarafa bir baba kendisi sıcak odada yatarken kia gununde evladinin soguk buz gibi odalarda uyumasina gonlu razi gelir aslinda kıt kanaat gecinmek zorunda olacak kadarda durumumuz kotu degil yani istese bi odaya daha soba kurdurabilor ama yok sicak odada kendi uyuyacak diger odada uyurkende gecenin yarisina kadar oturma odasinda kqlirdi anca o gittiktwn sonra uyuyabilirdik zaten kenfi yatagindada elektrikli battaniye vardi

Simdi sicak odaya kendi gecti yataginada erkek kardesimi yolladi ben zaten buz gibi odada uyuyordum ama en azindan bazi geceler oturma odasinda uyuyabiliyordum yada sabah uyaninca oturma odasina gelip isinabiliyordum simdi cani ne zaman isteyecskte uyanacakta o zaman odaya gelicem

Yemin ederin artik canimdan bezdim hani " Yaprak Dökümu"nde Fikret vardi ya kendimi aynen onun gibi hissediyorum yemin ederim simdi karsima 50 yasinda kimdir nedir bilmedigim tanimadigim coluklu cocuklu dul bi adam ciksa gozum kapali evet diyecegim yok efendim yok Fikret kadar bile sansim yok

Siz bakmayin boyle rahat yazdigima simdi salya sumuk aglayarak yaziyorum

Ha bu arada basliga takilanlar olacak olursa nedense ben cevremde duydugun gordugum bi cogu annesini fedakr babasini bencil olarak anlatir (ha cogunun babasi idaalara gore yaslandikca duzelmis) ama yok biz onuda goremedik yaslandikca duzelecsk diye beklerken ben yaslandim yasim 29 a dayandi

Ölsem belki kurtulurum
Buda imtihan degip teselli etmeye calisiyorum kendimi Allah daha butuk imtihanlar yasatmasin

Canım babanın düzeleceğini sanmam ama inş sen etkikenmemenin bir yolunu bulursun....Allah güzel kapılar açsın ins

Benim anlamadığım bir konu var babız sıcak odada yayiyor siz soğuk odada yatıyorsunuz diye mi babanıza bencil diyorsunuz ?

Benim anlamadığım bir konu var babanız sıcak odada yayiyor siz soğuk odada yatıyorsunuz diye mi babanıza bencil diyorsunuz ?

Canım babanın düzeleceğini sanmam ama inş sen etkikenmemenin bir yolunu bulursun....Allah güzel kapılar açsın ins
Allah razi olsun insallah acilir guzel kapilar sinava hazirlanayim belki kurtulayim bu evden dedim zaten buz gibi odada ne adam gibi hazirlanabildim nede kazanirsam gonderecegine dair bi umudum var yilginlik psikolojisi içindeyim

Benim anlamadığım bir konu var babanız sıcak odada yayiyor siz soğuk odada yatıyorsunuz diye mi babanıza bencil diyorsunuz ?
Sadece bu degil babama bencil demek icin yuzlerce nedenim var ama siz sıcak odada yatmak sizin hakkiniz oldugu kadar onunda hakki diyeceksiniz ama eger cimrilik edip diger odalarin soguk kalmasini uygun goruyorsa soguk odada yatmakta onun hakki diye dusunuyorum

Ki soyle diyeyim zaten onun yataginda elektrikli battaniye var ama benim yatagim sabit degil yer yatagi ve hergun serilip toplandigi icin elwktrikli battaniye bozulur diye almadi simdi benim gunahim ne soguk odada neden ben yatmak zorundayim

Valla ben babamın soğuk oda da yatmasını istemezdim zaten.Diğer konularını bilmiyorum.Ama bu konudan anladığım baban kadar bencilsin sende.
Tam manasiyla yasamadiginiz icin dusuncenizde hakli okabilirsiniz ama zatwn bu babamin tek bencilligi degil nu konuyada gelecwk olursak

Maddi imkanimiz iyi oldugu halde sadece bir odada soba yakilmasini diger odalarin buz gibi olmasini kendisi diger tarafta uyurken elwktrikli battaniyeyle yatarken benim yatagim hergun serilip toplaniyor elektrikli battaniye bozulur zaten diye buz gibi bir memlekette eksi bilmem kaclarda aglaya aglaya uyumaya calistigim icin evet onu bencil goruyorum benim yaptigimda bencillikse evet bende bwncilim

Varlik icinde yokluk cekmek benim tercihim degil ki

Canım yaşlı insanlar daha çok üşüyor ve sen29 yaşında bi evlatsın şahsen benim babam bana ayni şeyi yapsa ve ben senin durumunda olsam bu düşüncelerle babamı değil kendimi bencil hissederdim Allah aşkına yaşlı başlı adamın sıcakta yatmaya senden daha çok ihtiyacı var bence

İmtihanınız, demesi kolay ama sabretmelisiniz. Ama lütfen babanıza yaşadıklarınıza sinirlenip de gerçekten tanımadan etmeden biriyle evlenmeyin. Babanızı mumla aramanız ihtimali de var.
Haklisiniz ama yillardir hayatimi degistirmek icin cirpinip durdum napayim degistiremiyorum

Gercekten yoruldum hatali oldugumun farkindayim ama en kotu hayat babamla yasanilan hayattan daha kotu olnaz gibi gwliyor

Kendi evim olur istedigimde uzanirim istedigimde uyanir istedigimde uyurum en azindan buz gibi odalarda aglaya aglaya uyunam gibi geliyor

Zaten yanlis kqrar verecegum bi kismetim bile yok

Ne kadar da güzel düşünüyorsun kendi evin olmuyor bi tek senin ailen ve eşinin ailesi birlesiyor ve Allah korusun kötü bir kaynanaya denk gelirsen ne olcak yada esin ailesiyle kalmak isterse o zaman soğuk falan demeden uyumaya yer ararsin bulamazsin

Hemde 29 yaşındasın ve bekarsin anladığim kadariyla neden ćalısıp kendine bir elektrikli soba almîyorsun ki

Ben sizi duduncenizde dolayi kinamiyorum cunku insan bazi seyleri yasamadan anlayamaz

Maalesef calismama izin vermiyor elektrikli sobada var evde bi sorun kullanmaniza izin verir mi diye birde imkan varken sadece bir odada soba yakilmasina izin verip diger taraflarin buz gibi kalmasini uygun goruyorsa neden buz gibi odada uyumak benim hakkim olsun ki imkanimiz olmasa yine neyse diyeceğim

Aynı benim babam

Yağmurdan kaçarken doluya tutunmayın. Yaprak dökümünde ki fikret ,dizideki gibi iyi huylu koca değil kendisine kötü davranan bir adamla evleniyordu kitapta.

Bende benim babam turunun tek ornegi saniyordum

Hikayenin aslini biliyorum tahsin kotuydu ve fikret dizideki gibi mutlu olmuyordu ama en kotusu bile bundan kotu bencil olmaz gibi geliyor insallah yagmurdan kacarken doluya tutulmam gerci ortada bulutta yok doluda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…