- 21 Kasım 2013
- 334
- 147
- 123
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Bende aynı şeyden bahsettim. Bu tiplerin dinle alakası yok ama varmışçasına kılık kıyafete takıyorlar gerisi boşSalt kiskancligin dinle ne ilgisi var? Dinde siyah olacak mi diyor? Ne alaka. Dine baglamak yanlis. Sonra din kotu oluyor. Hayir insanlarin kisilik problemlerini inanclara baglamak yanlistir.
Kilik kiyafete takmak icin dine gerek yok. "Varmiscasina" demeniz yanlis. Ben bunu anlatmak istiyorum.Bende aynı şeyden bahsettim. Bu tiplerin dinle alakası yok ama varmışçasına kılık kıyafete takıyorlar gerisi boş
Sanki kocasından degil de baskasindan yapti cocuklari!2 cocukla bi insan niye rezil olsun? Ben sizide anlayamadim esinizide. Allah kolaylik versin.
Bence tam aksi olur. Alimden zalim Zalimden Alim dogarmis.Sanki kocasından degil de baskasindan yapti cocuklari!
Babaya bak, asker ustelik. Muhtemelen o iki yavru da bu babanın elinde gelecegin psikopatlari olarak yetişecek!!
Silahi ortaya bırakmayın hanim efendi olur mu??!!
Bence ikinciye hamile kalinca siddet gormus sanirim anladigim kadariylaBu kadar çocuk istemeyen birini israrla iki çocuklu adam yapmak niye
Kusura bakma konu sahibi sende de suç var
İlk çocuğa hamileydin dayak yedin oturdun ondan sonra boşanmak için uğraşacağına ikinci bebegi yaptın
Bebekleri bu kadar düşünüyorsun
Böyle bir hayvanı niye baba yapıyorsun
Bebeklerine sordun mu böyle bir babanız olsun ister miydiniz diye
Resmen bebekleri eve baglama yolu olarak görmüşsünüz
malesef ilk bebegime hamile kaldigimi soyledigim gunden beri suruyoBence ikinciye hamile kalinca siddet gormus sanirim anladigim kadariyla
Ay kiyamam ya . Allah buyuktur kuzummalesef ilk bebegime hamile kaldigimi soyledigim gunden beri suruyo
InsallahBence tam aksi olur. Alimden zalim Zalimden Alim dogarmis.
malesef ilk bebegime hamile kaldigimi soyledigim gunden beri suruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?