Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

Salt kiskancligin dinle ne ilgisi var? Dinde siyah olacak mi diyor? Ne alaka. Dine baglamak yanlis. Sonra din kotu oluyor. Hayir insanlarin kisilik problemlerini inanclara baglamak yanlistir.
Bende aynı şeyden bahsettim. Bu tiplerin dinle alakası yok ama varmışçasına kılık kıyafete takıyorlar gerisi boş

Bir insan çocuk istemezse neden evlenir ki?? 9 aylık evliyiz ve çocuğumuz olmadı pcos var zor biraz bilenler bilir. Bir düşüğüm oldu eşim hamile olduğumu öğrendiğinde arabadaydık kullanamadı arabayı sevincinden her hareketimi hamileliğe yorup gözleri parlıyor gerçekten çok mu aradın bu adamı ve hala katlanıyorsun boşan çatır çatır tazminatını ye

Allah ıslah etsin ne denir ki?
18 aylık ve 2 aylık olmak üzere bizim de iki bebeğimiz var her gün varlıklarına şükrettiğimiz..
iki bebekli olup eve kapanan, sosyal hayatı sıfırlanan tek kendisi mi var zannediyor?
Hem Emin’im ikisine de sen yetmeye çalışıyorsundur yardım da etmiyordur..
Bol bol telkinde bulunmalısın Eşine, haline şükretsin, Allah öyle bir dert verir ki neye uğradığınızı şaşırırsınız Allah sağlık sıhhat versin

Bir anne.icin zor durumlardan biri babalarinin cocuklarini sevmemesi galiba.... cok.uzuldum acikcasi. Biraz cocuklardan uzak bi iki gun kafa dinleseniz dicem ama.cok.kucukmus daha 3 aylikmis bebeginiz..... Allah yoklugunu yasatirsa cok psman olur oyle konusmalar yapmasin bence. Esim cocuga benden daha duskun ven sikayetleniyorum bu konudan sonra empati kurdumda cok kotu olurdum galiba. Allah akil fikr versin islah etsin ins oyuncak sanmis esinz aile olmayi

Bu kadar çocuk istemeyen birini israrla iki çocuklu adam yapmak niye
Kusura bakma konu sahibi sende de suç var

İlk çocuğa hamileydin dayak yedin oturdun ondan sonra boşanmak için uğraşacağına ikinci bebegi yaptın
Bebekleri bu kadar düşünüyorsun
Böyle bir hayvanı niye baba yapıyorsun
Bebeklerine sordun mu böyle bir babanız olsun ister miydiniz diye

Resmen bebekleri eve baglama yolu olarak görmüşsünüz

2 cocukla bi insan niye rezil olsun? Ben sizide anlayamadim esinizide. Allah kolaylik versin.
Sanki kocasından degil de baskasindan yapti cocuklari!
Babaya bak, asker ustelik. Muhtemelen o iki yavru da bu babanın elinde gelecegin psikopatlari olarak yetişecek!!
Silahi ortaya bırakmayın hanim efendi olur mu??!!

Yazik ya valla cok uzuldum durumuna Allah yardimcin olsun kuzum. Oglanlarin sana yeter sen aldiris etme ona. Rabbim hayirli evlat versin.. Bir evladimiz olsun diye gece gunduz dua ederken Rabbime esinizin soyledikleri insaAllah Rabbimin gucune gitmez. Hersey gonlunce olsun

Sanki kocasından degil de baskasindan yapti cocuklari!
Babaya bak, asker ustelik. Muhtemelen o iki yavru da bu babanın elinde gelecegin psikopatlari olarak yetişecek!!
Silahi ortaya bırakmayın hanim efendi olur mu??!!
Bence tam aksi olur. Alimden zalim Zalimden Alim dogarmis.

Bence ikinciye hamile kalinca siddet gormus sanirim anladigim kadariyla

Hamileyken seni mi dovdu vay ......vayyy
O kadar istemiyorsa gitsin baglatsin kusura bakmayin. Istemeyen adama niye cocuk dogruyorsun guzel kardesim? Allah yardimcin olsun.

adam cok dengesiz, ama çözümsüz değil ki. çözüm sende bitiyor. bunu kabul etmeyerek herşey yoluna girer aslında. adamla bir konuştun iki konuştun olmadı üçünçü de boşanma davası açıcan . cunku psikolojisi bozuk adamın. ve tüm hayatını adamı cekemezsın. çek git bence. cocuklarının iyiliği icin. yoksa cocuklarını da döver. kısır döngü içinden kurtulmalısın.

konu sahibine hiç yorumum yok... hem hamileyken dayak ye, hem ailen arkanda olsun, hem mesleğin olsun hem de evliliği sürdür.....

bu sayfayı okuyan evlenmek uzere bekar kız kardeşlerim varsa onlara yazıyorum bunu
ne olur ama ne olur evlenır evlenmez cocuk sahıbı olmaya calışmayın yaşınız kaç olursa olsun
en az 1 sene bekleyın bakın görun tanıyın anlayın.

olan o yavrulara oluyo yazık cok yazık....

Ya inanamıyorum resmen psikopat eşiniz ya baş örtünün iğnesine takılmak ne demek. Bilmiyorum ama bu zihniyette olan bir çok erkek sokakta bi kadını etekli ya da dekolteli bi noktasını görünce dumurnolan tipler oluyo vah vahh ne üzücü bi durum ya üzüldüm sizin adınıza belki size kalsa ni dk kalmazsınız ama şartlar işte demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…