Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

Sabah sabah sinirlerim zıpladı okuyunca insanlar artık evlat diye sürünüyorlar neler çekiyolar 8 kez tedavi oldum ve ilk hamileliğim artık çocuk sahibi olmak zorlaşıyor giderek Rabbim size iki tane nimet vermiş sevgili kullarıymışsınız ve eşin onları başbelası olarak görüyor Allah ıslah etsin ne diim böyle insanlar evlenmemeli diye düşünüyorum
Kesinlikle ürememeli

Malesef var boyle kotu insanlar.bi yakin arkadasimi esi olacak adam hem dovmus koltuktan koltuga savurmus kizi..sabaha kadar aglamis hickira hickira kiz sesleri kisilmis.utanmadan bir de bak bu cocuga birsey olursa aglamandan fena yaparim demis.ulan sen kadini doverken karnindaki bebegi niye dusunmuyon.simdi annesinin evinde kiz.adam geri gelecek hava degisimine gitti saniyor.ben gitme geri evladina bakarsin dedim.gitmek istemiyorum zaten dedi.insallah gitmez.

Sanki çocuğu kendi kendine yaptın. Sanki çocuk tek başına yapılabilen bir şey. O kadar sinirliyse kendi bir taraflarına sinirlensin niye çocuk yaptı diye. Tövbe tövbe...

eşiniz zaten çekilecek insan değil o ayrı da. çocuk iki tarafın istemesiyle olur. bu adam sizden çocuk istemiyor ve sizi hor görüyor. neden bu çocuk ısrarı ? üstelik 2 kez. valla sizin yapcağınız ilk çocuktan sonra size böyle davranan adamdan boşanmaktı. ona 2. çocuğu vererek ödüllendirmek değil ki ondan da anlamıyor bu adam

Evlenmeden once hicbir sekilde bilmiyodum boyle oldugunu ne zaman hamile kaldm ondan sonra bambaska oldu..

Hayır kesinlikle size katılmıyorum. Mutlaka ama mutlaka insan kumaşını belli eder. Ama ne yazık ki kızlarımız aşığım, seviyorum diye kör. Resmen kör. Bir insan nasıl analiz edilir haberiniz dahi yok. Her şeyi aşk sanıyorsunuz, sahiplenme sanıyorsunuz, pembe gözlüklerle bakıyorsunuz, dışarıdan her söze kulak tıkıyor evlendikten sonra değişir sanıyorsunuz.

Kişisel algılamayın. Ya da algılayın çok da önemli değil. Sizin iş işten geçmiş. Ben sizin üzerinizden genel konuşacağım.

Bu insan hiç mi durup dururken olay çıkarmadı, hep mi melekti?
Sizi arkadaşlarınızdan soyutladı mı?
Sosyal hayatınıza hiç mi müdehale etmedi sevgiliyken?
Kıyafetinize karışmadı mı hiç?
Hayvanlara, çocuklara, garsonlara hiç mi kötü davranmadı?
Aniden parlayıp size hakaretler savurduğu, sizi bu duyguları için suçladığı olmuyor muydu?
İnsanların arkasın abuk subuk, kırıcı yorumlar da mı yapmıyordu hep mi sevgi kelebeğiydi?

Hamile kaldıktan sonra değişti diyorsunuz. Hadi diyelim adam mükemmeldi ve birden değişiverdi. Hiç mideniz bulanmadı mı sinirlenmesine bu kadar, dayak atmasına yeter diyemediniz mi? 'Anne, baba, kardeşlerim, kuzenlerim bu adam bana bunu bunu yapıyor yardım edin kurtarın beni ve bebeklerimi' diyemediniz mi?

Benim eşimin biraz sesi yükselse 'Hopp noluyo kendine gel, insan var karşında' diyorum soğuyorum. Bebeklerle dayak atan biri için ve ilerde onları da gözünüzün önünde eşşek sudan gelinceye kadar döveceğinizi bilmenize rağmen bu neyin evliliği bu neyin babalığı bu neyin aşkı ne değişimi?

Bunu o yavrulara yaşatmaya hakkınız yok. Anne olarak sorumluluğunuz bu adamdan kurtulmak. Kendinize gelin be artık!

Neden rezil kepaze oluyormuş.anası belli babası belli
Kucuk yasta evlenir evlenmez 2tane cocugu oldu diye herkes nasilsin diye bana sormadan once cocuklar nasil diye soruyo diyo benim ark.larim hep karilariyla gezip tozuyo diyo sen anca sevisip dogurdun diyo ayrilcam zaten bu gidisle bi oluru kalmadi..

Konunun sonunu okuyunca kan beynime sıçradı Hiçbir zaman anlamayacağım kılık kıyafet konusunda dini bütün(!) yaşayıp diğer tüm vicdani konularda gaddar dedikçe gaddar olan insanları..
İşte en kötüsü bunlar. Bu gibi zihniyetler yüzünden dinimiz o kadar yanlış biliniyor tanınıyor ki...
Allah kul hakkıyla karşıma gelmeyin diyor bu tipler gidip hala eiinin başörtüsünün iğnesine takmış kafayı. Ya o kadının sana eş olan hayatı paylaştığın kadının hakkı ne olacak! Ahh ah varya bunlar çok cahil çooook

O kendini bilmez esine de ki, veren Allah almasini da bilir.
Millet mum isigiyla arar, onun gibiler de geleni teper, yazik.
Ayrica 31 yildir askeriyenin icindeyim, hem asker kiziyim hem asker esiyim, uzman cavus olunca cok mu yukseklerde goruyor kendini de rezil oluyor cok sacma gercekten..
Onun gibilere sonradan gorme denir baska bisey de denmez

Kucuk yasta evlenir evlenmez 2tane cocugu oldu diye herkes nasilsin diye bana sormadan once cocuklar nasil diye soruyo diyo benim ark.larim hep karilariyla gezip tozuyo diyo sen anca sevisip dogurdun diyo ayrilcam zaten bu gidisle bi oluru kalmadi..

Tam bir beyinsiz kusura bakmayin..
Kafayi yemis edep yoksunu.
O adamin sizi aldatmasinin eli kulaginda soyleyim..

Dedim kac kez dedim ama o oyle bakmiyo aldircaktin yolumuza bakcaktik herkes aldiriyo simdi diyo aciyi aciyla kapatcaktik gomcektik diyo simdi hem cocuklar hem biz hepimizin de hayatina ettin diyo
nasıl yani okuduğuma inanamıyorum şuan... Sana renkli eşarp taktırmıyor ama anne karnında ki sabiyi aldırmayı normal(!) gördüğü bir inancı var demek. Ha savunmasız bir canlıyı öldürmek sorun değil ama karısı renkli iğne takamaz mazaAllah başka bir erkek iğnesinin rengini beğenir . Eşiniz hangi dine mesup?! Kendi islam sanıyor anlaşılan söylemenizi rica ediyorum yanlış biliyor

Ee ne olacakmış başka, insanların yağmur damlaları gibi gökten yağdığını mı sanıyordu,insanlar böyle çoğalıyor,ortaokulda bari fen dersi görmemiş sanırım

Hem renkli iğne takmanıza bile izin vermiyor diyorsunuz, hem de çocuğu aldırmadınız diye size baskı yaptığını söylüyorsunuz, iğneye karışan bir adam kesinlikle çocuk aldırmaya karşıdır diye düşünüyorum, bir de bunun askeriyeye hiç alakası yok tamamen karakter meselesi.

cok mu ariyorsunuz bunlari?
cidden soruyorum ulkede erkek mi kalmadi ?
bu gencecik yasinizda yasadiginiz bu eziyete deger mi?
yazik size de evlatlariniza da

aynı fikirdeyim...
eşinizin ayrı siz ayrı hayret bişeysiniz yaa

eşinizin afedersiniz siz şimdi korursunuz eşinizi de ama beyni yerinde mi (başka şeyler söylerdim de neyse)?
2 çocukla niye rezil oluyormuş beyinsiz önce korunmayı bilsin madem evlenip çocuk yapıp rezil olacağını düşünüyor.
çocuk istememek normal birşey o zaman korunacak oldu yine korundunuz yine oldu Allah vermiş niye rezil olsun ki nasıl bir mantık çocuğum oldu rezil oldum ne demek ya.

sizde dayaklar yemiş hem size ve doğmamış bebeğinizin canına kastetmiş bir insanla hala birliktesiniz ve inatla istemediği halde çocuğu doğurup bir de burada şikayet mi ediyorsunuz çocuklarını istemiyor diye? nasıl bir mantık ne bekliyorsun ?çocuk olunca ilişkimiz düzelecek diyen kadınlar hala var mı gerçekten??

Bende adamında haklı olduğu noktalar olmasına karşın sizinde haksız olduğunuz noktalar var. Şu saatten sonra ya bu deveyi güdecek ya da ayrılacaksınız. bu adam bir anda değişmez.

Cocuga gelince herkes isliyo o gunahi diyo dogup da ezik buyuseler daha mi iyi ben istemiyorum sonucta diyo igne meselesi kiskancliktan oturu kendinin en yakin arkadasiyla 2 sohbet etsem dahi kiskanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…