Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

Bunca insan bir evlat sahibi olabilmek icin neleri feda ediyor ne umutlar ne hevesler ne sancilar
Olup sagliginda sikintisi olanlarin cektikleri sinavlarida ayri Allah iki eli ayagi duzgun saglikli evlat bahsetmis nasip etmis adamda tavra bak insan Allahtan korkar nankorluk olurda Allah muhafaza bisey gelir basimiza sinav olur diye
Hasta demekki tedavi onerin

Neden herkes yine kocayi suclamis? Bazen buranin sadece koca suclayan bir yer olduğunu dusunmeye basliyorum.

Cocuk sahibi olmak karsilikli konusmayla ve iki tarafin hazir hissettigini anladigi an yapilacak bir sey. İlk geceden hamile kalmissiniz? Hic mi konusmadiniz bu mevzuyu? Evlenmeden once hapla korunacaktin veya prezervatif kullanacktiniz. Ben esinizin tavri kadar sizin bu acelenizide suclu buluyorum. Hadi ilk geceden olmaz dediniz attiniz riske. Goruyorsun iste afam hazir degilse ikinci icin daha iyi korunacaktiniz. İhtimal birakmayacktiniz. O iki masum yavrunun sucu ney? Baba kendini hazir hissetmedigi icin istemiyor. Siz kocanizin tavri yüzünden bakmak istemiyorsunuz? Yapmasaydiniz o zaman.her sey “ rahmime dustu artik aldiramam” demeyle olmuyor.

Bu adam sadece çocukları değil sizi de istemiyor farkında mısınız?
Dayak, hakaret vs.

Bunlar dayak ve hakarete bahane mi?? Evet konu sahibi de hatalı ama eşi korunsaydı düzgünce..

Eşin üslubu son derece hatali. Olan olmus dogan dogmus ancak adam zaten cocuk istememis ki. Zorla baba yapilmis gibi birsey. Hayatimi yasayamadim seninle yasayacaktim demis. Cocuk buyutmek cok zor bir is. Kendi hayatin bitiyor neredeyse.

Bunlar dayak ve hakarete bahane mi?? Evet konu sahibi de hatalı ama eşi korunsaydı düzgünce..
Dayak ve hakaretin hicbir turlu bahanesi yok. Adamin icinde varsa cocuk piyasada yokken doverdi o ayri konu.
Benim sinirlendigim konusulmadan bu kadari karambole yasiyor olmalari. O yuzden o cocuklar konusunda ikisinide ayni olcude suclu buluyorum. Kendi adima soyleyim esim ne kadar isterse istesin kendim hazir degilsem ve hazir hissetmeden hamile kalsaydim agir depresyon gecirirdim. Keske dikkatli olsalarmis. Hayatin en ciddi karari bence bebek sahibi olmak. İstenmiyorsa konusulmali ve riske atilmamali, ihtimal birakmamali.

Gerçekten iğrenç bir insan ama sizde de suç yok değil. Adamı resmen zorla baba yapmışsınız yani sizi suçlu görmesi normal belli ki çocuktan önce hayatını yaşamak istiyormuş. Tabi ki bu sizi dövmesini haklı çıkarmaz tavırları haksız ama düşüncelerinin temelinde haksız değil

Daha gencligini yasamadiysa is evlenmeseydi. Cocugu kendi kendinize yapmadiniz ya. Sanki cocuk size ait bir yukmus gibi konusuyor. Siz soylenmeye baslayin genc yasimda beni iki kere hamile biraktin alcak adam diye bakalim o zaman ne diyecek.

Böyle bi adam olduğunu biliyodun adamı zorla bi kere baba yaptın adam zaten istemiyoken bi de bu kadar şikayet ettiğin adamdan adam hala ısrarla istemediği halde ne diye çocuk yapıyosun o zaman.

Dediği gibi hem çocukların hayatını hem kendi hayatını mahvetmişsin yani istemiyorum kelimesini anlamak çok mu zor?birinin hayatını yaşamak istemesi, henüz çocuk sorumluluğu almak istememesi çok mu anormal? evet bunlar yaptıklarının bahanesi olamaz ama siz de doğurup doğrup ne boşanıyosunuz ne istemiyorumdan anlıyosunuz anca oturduğunuz yerden doğurup şikayet ediyosunuz kolay gelsin size

Cocuklarini hic sevmiyor mu bu adam? Nasil keske olmasalardi diyor? Yani cocuklarini sevemediyse, o zaman sizi de sevmemistir bu adam. Cunku insan sevdigi kisiden cocuk sahibi olmak ister. Eger esini sevmiyorsa ondan olan cocugu da sevmemesi, kabullenememesi cok yuksek ihtimalli. Siz bosuna beni seviyor beni kiskaniyor diye kendinizi kandirmayin. Zaten sevse dövemezdi orasi da ayri bir konu.

Bebekler çok küçükler şimdi, esas büyüyünce onların psikolojisini düşündüm. Babam da sürekli bu sorumluluğu kaldıramadığı için anneme yüklenirdi, bütün iş yükü onda bir de stresini çekti küfürünü yedi ki. Madem evleniyorsun çocuğa da babalık yapacaksın, kendini nerde görüyorsa hayatını yaşayacakmış, evlenmeseydi pavyonda gezseydi o zaman başörtünüzdeki iğneye takan adam size ne yaşatacaktı ki çocuk olmasa saçmalık, çocukları resmen bahane ediyor. O çocukların günahı ne ilerde bu nefretle büyüyecekler babalarından da nefret edecekler. Sonra diyorlar ki şimdiki çocuklar saygısız bilmem ne, çocuk istenmediğini yük gibi görüldüğünü hissederse ben ondan saygı beklemem. İnsanlar evcil hayvanın bile mamasıyla, çişiyle meşgul oluyor, seviyor gezdiriyor, evladı değil sonuçta ama sorumluluk alıyor. Sorumluluk almayayım hayatım laylaylom geçsin ama karım da köşede dursun. İlerde çok pişman olur, çocukları yüzüne bile bakmaz ki bu mantıktaki bir adamın çevresinde kimse kalmaz zamanla. O küçücük yavrulara sahip çıkmayana Allah da sahip çıkmaz, başına birşey gelirse de ağlayıp sızlamasın.

Allahın belası herif bunu baba yapacağına aldırsan daha iyidi! Çocuklara en büyük kötülük böyle bir babaları olmaları sinirden öleceğim şimdi! Sağlı sollu giresim var adama o derece

Boşan da adam rahat etsin bari ne diyeyim. Sende adam da rahat edin. Çocuklar da huzura kavuşsun. Valla dünya o kadar kötü bi yer ki, kızım olursa ileride mutlaka bi meslek iş sahibi yapacağım onu, meslek para iş Yok diye de şöyle adamlara boyun eğmek zorunda kalıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…