• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Babalarıyla samimi olmayan kızlar, sosyal hayatta başarılı olamazlar"

Her iliski cok onemli. En basta ilk 3 yasin onemi su an ortada ve stressiz ortamda buyumek cok onemli.

Babamı küçük yaşta yaşta kaybettim çok zor bir çocukluğum,gençliğim oldu sosyal hayatta hiçbir zorluk yaşamadım bence yanlış bir tez

Bence insanın iç enerjisine bağlı bu , bazı insanlar kıpır, kıpır olur yerinde duramaz bazıları da genç olduğu halde 80 lik ve enerjisiz bitkin sürekli şikayet eden tip olur aslında her yaŞta şartları zorlamak gerekir
Nice insanlar var çalışkanlığı ve disiplinliği sayesinde zengin olmuştur , her zaman positif olmak iyidir, sürüden kopup farklı olmak belirliyor bazen hayatımızı

Sorunları olan ve huzur vermeyen baba olacağına hiç olmaması çocuk için daha iyi bence. Eksikligi olmaz. Aksine daha özgüvenli olur çocuk.

Bu cümleyi bir yerde okudum . Özellikle evlilik hayatındaki mutluluk ve başarının sırrı baba kız ilişkisine bagliymis. Sizce de öyle mi?
Genel olarak aile ve çocuk ilişkileri belirliyor bence bunu. Tek baba kız değil de. Zamaninda yasadigim bir takim catismalar olmustu. Bugun bakıyorum da ne annem gibi anne olmayı planliyorum , ne babam gibi bir eş adayi düşündüm kendime...Ama onları çok seviyorum tabiki...her ihtiyaçlarını karşılarım 😊 şu an ozgurce giyinip, aksam kiz arkadaslarimla disari cikabilecegim anlayista bir eşim var, hamileyim ve simdiden cocugumun kendi basina alacagi kararlari nasil desteklerim diye planlar yapiyorum :) Zamanında bazı şeylere çok bozulmuşum ama neyeydi unuttum :))

Back
X