- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
Tsk ediyorum guzel sozleriniz icin.calisiyordum saglik problemlerimden dolayi birakmak zorunda kaldim suan calismiyorum malesef zorlaniyorum tabiki ama allah yardim ediyor bir sekilde,aileme anlatabilecegim bir durum degil ailem anlayis gosterse bile ne yazikki buyudugum cevre bunu kaldirmaz aileme bu sekilde laf getiremem.bebek dogduktan sonra evlenmeyi birak suan gelse asla kabul etmem ve asla bebegin yuzunude goremicek.bebegimi birakmak yada ölume terk etmek gibi birsey soz konusu zaten olamaz.kiyabilecek olsam aldirirdim.suan icin 2 secenegim var beni boyle kabul edip babalik yapabilecek ve evlenmek isteyenler var ya evlenicem yada sizin dediginiz sekilde tek basima hareket edip dogduktan sonrada dava acicam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim sagol.yeterince kotu durumdayim birde onlardan hergun laf isitmeye dayanamam oyuzden suan cesaret edemiyorum
peki çocuk olduktan sonra nasıl geçinmeyi hayatını nasıl devam ettirmeyi düşünüyorsun? seni takdir ediyorum bu arada... umarım hem bebeğini hem de seni çok güzel bir hayat bekler..
Anlayamadigim... allah allah diyip duruyorsun ama allah evlilik oncesi sexi yasak etmis niye bunu dinlemiyorsun.
Anlayamiyorum.
Neyse allah yar ve yardimcimiz olsun ve haramlardan korusun
Anlayamadigim... allah allah diyip duruyorsun ama allah evlilik oncesi sexi yasak etmis niye bunu dinlemiyorsun.
Anlayamiyorum.
Neyse allah yar ve yardimcimiz olsun ve haramlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?