Babalık davası

Canım Allah yardımcın olsun. ..diyecek birşey bulamıyorum. ..bebeğe bakacak gücün var mı, çalışıyor musun?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Tsk ediyorum guzel sozleriniz icin.calisiyordum saglik problemlerimden dolayi birakmak zorunda kaldim suan calismiyorum malesef zorlaniyorum tabiki ama allah yardim ediyor bir sekilde,aileme anlatabilecegim bir durum degil ailem anlayis gosterse bile ne yazikki buyudugum cevre bunu kaldirmaz aileme bu sekilde laf getiremem.bebek dogduktan sonra evlenmeyi birak suan gelse asla kabul etmem ve asla bebegin yuzunude goremicek.bebegimi birakmak yada ölume terk etmek gibi birsey soz konusu zaten olamaz.kiyabilecek olsam aldirirdim.suan icin 2 secenegim var beni boyle kabul edip babalik yapabilecek ve evlenmek isteyenler var ya evlenicem yada sizin dediginiz sekilde tek basima hareket edip dogduktan sonrada dava acicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım allah hem sana hem bebeğine kolaylık versin öncelikle kendini kesinlikle bi daha onu kabul etmem diye şartlandırma ben eşimden boşanma kararı aldığımda hamile olduğumu öğrendim ve gebeliğin ilk 6 ayı ayrıydık o bebeği istemiyodu bende istemiyodum tabi ilk kalp atışlarını duyana kadar boşanıcaktık ki bana yapmadığını bırakmadı aileler araya girdi ben onu istemiyodum o beni ailelerin araya gelmesiyle zorlada olsa aynı eve girdik ve inan ne olduğunu bile bilmiyorum ama sanki yeni evli gibiyiz bi anda barıştık 1.5 ay sonra doğum yapıcam sanki o bebeği istemeyen adam o değildi şimdi ölüp bitiyo insanlar hazır olmaya bilir bu duruma ve babalık annelik gibide değil. seni yargılayamam böyle bi hakkım yok yargılamamda ama seni hamile bırakan o değil sonuçta aynı yatağı paylaşırken bunların olabileceğinide az çok biliyodun bunu unutma ne olursa olsun o senin çocuğunun babası istemese bile hem bebek doğdu sen babalık davası açtın kazandın adam bebeği görmek isterse sen bu bebeği göremezsin diyemezsin allah korusun o da sana bi vesayet davası açar bu sefer hakimin sana söyliceği tek şey kızım hem babalık davası açmışsın hem adama bebeğini göstermiyosun amacın ne ? olur haksız duruma düşersin ayrıca ne kendine ne de o küçücük şeye böyle bişeyi reva görme ilerde aklının erdiği yaşa geldiğinde bile ne olursa olsun ona babasının onu istemediğini söyleme bu çok büyük bir travma kimseylede evlenmek için evlenme ailen bu durumu kabul etmese bile çok büyük bir boşluk bilirim Allah yardımcın olsun ama dediğim gibi olur ya bi gün pişman olur ki eminim köpek gibide olucak en azından bebeğin için onun geleceği için bi şans daha ver he baktın olmuyo ayrılırsın ama gidip sırf ailen böyle bi durumu kabullenemez diye bi başkasıyla evlenme kimseyi aynı eve girmeden tanıyamazsın bugün yüzüne güler ilerde hayatını mahveder tekrar Allah yardımcın olsun Dualarım seninle

Sagol canim amin.o gelmez zaten emin ol ve bende evlenmeyi dusunuyorum ki evlenirsemde zaten ona dava acmam.beni bu halimle birakip bir suru laf soyleyip korunsaydin demeden once dusunecekti.tek basima altindan kalkabilecegim bir durum degil hem maddi hem manevi yonden beni zorluyor pskolojimi bozuyor kimse anlayamaz bunu yasamadan.dualarinizi eksik etmeyin allah razi olsun.

Allah yardimcin olsn cnm Ailene anlatmalisin bu durumu yanında olmalarına ihtiyacın var

Amin canim sagol.yeterince kotu durumdayim birde onlardan hergun laf isitmeye dayanamam oyuzden suan cesaret edemiyorum

Doğduktan sonra ailen ve çevreniz kesin duyar nereye kadar saklayacaksınız ki mahkeme vs açılınca herkes duyar hakkınızda hayırlısı

Tsk ederim insallah allah yardim eder bir sekilde gecinicem arkadaslarimda yanliz birakmiyorlar sagolsunlar

Cnm icinde oldugun durum cok zor. Ablana veya annene citlatsan ( eger varsa) bu zor durumda yanliz kalmazdin. Cunku yanliz kalmak bide hamilelik psikolojisi de var cok zor olur senin icin. Eger ailenden birine citlatirsan sende ferahlarsin. Hic olmazsa ailem ogrenirse korkusu da kalkar ortadan ve onlarda sana yardimci ve herkonuda destek olurlar. Uzerindeki yukte biraz azalir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Allah yardımcın olsun gerçekten , çok zor bir süreç içerisindesin ve inşallah en hafif hasarla atlatırsın. Kendini yalnız ve güçsüz hissediyor olabilirsin ama aslında sen çok güçlü bir kadınsın , o bebeğe kıymayıp sorumluluğunu alma cesareti göstermen bunun en güzel örneği. Ve nasıl bakarım diye düşünme Allah bir yol gösterir mutlaka sen bol bol dua et ve sakın umutsuzluğa kapılma , etrafa da takılma etraf anca konuşur , yargılar , kınar çünkü . Sen sevdiğin adama güvenip hata yapmış olabilirsin ama seni yargılamak kimseye düşmez ve sen yapmış olduğun o hatayı , hatanın sorumluluğunu alarak çok büyük bir doğru kararla kapatmışsın , seni gerçekten çok tebrik ediyorum ve bence her kadın anne olunca daha güçlü oluyor Rabbim bebeğini sağ salim kucağına verirse bunu daha güzel anlarsın ve bir şekilde bakarsın ona da kendine de.

Cok sagolun kizlar amin insallah zaman gosterecek bakalim.kafam cok karisik yanlis bir karar almaktanda korkuyorum.ailem anlayis gosterse bile malesef ki cevreden duyulursa hem onlar hem ben kotu olucam oyuzden soyleyip soylememe konusunda kararsizim.
Allah yardimci olacaktir ondan suphem yok zaten cunku ben onun verdigi cana kiyamadim.

Madem hamilesin olmayanlarada dua et cnm mesela bana :) cok istyrum cok cok cok anlatamam

Anlayamadigim... allah allah diyip duruyorsun ama allah evlilik oncesi sexi yasak etmis niye bunu dinlemiyorsun.
Anlayamiyorum.
Neyse allah yar ve yardimcimiz olsun ve haramlardan korusun

Doğum da ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Çöpe ,camiye, kapılara bırakılan bebeklerin çoğu bu şekil de hamile kalmış kişilerin bebekleri oluyor.Nasıl bir ruh hali içine giriyorlarsa artık son çözüm olarak bunları görüyorlar
Bakamayacaksanız bile , çocuk esirgeme kurumuna verin en azından .Öyle sanıyorum ki siz evlatlık verilmesine müsade etmedikçe de vermiyorlar.Durumun düzeldiği zaman alırsın geri.
Herşeyin çözümü var sıkma kendini sakın .

Canim insallah sende bebek sahibi olursun :) uzulme dua et...bebegimi ne cope camiye nede esirgemeye birakmaya niyetim yok. Lutfen bu tarz seyler yazmayin...

Tugba cakmak sen allahin tum yasaklarini dinliyormusun?yada sen dort dortluk bir insanmisinda beni elestiriyorsun?hayatta herkesin hatalari olabiliyor beni elestirme hakkina sahip degilsin.

Lütfen her konuyada allah i karıştırmayın. Cok biliyoruz allah allah diyip pislik yapanlari. Kucucuk cocukla evlenmekte en başta geliyor mesela?!

Bu ne saçma salak bi yorum ya. Allahin adini almasi için 4/4 luk Mümine bi kulmu olması gerekiyor. Sizin ipoteginizdemi Allah.

Allah yardımcın olsun canım.
Başıma böyle bir durum gelmedi, seni anlayamam belki ama şunu biliyorum ki anne olmak çok ağır bir sorumluluk. Adamla istese dahi bir araya gelmem diyorsun, aileme de söyleyemem diyorsun. E o zaman nasıl taşıyacaksın tek başına bu sorumluluğu? Olan olmuş, bitmiş. İnsan her daim hata yapar önemli olan bir daha tekrarlamamak. O nedenle senin moralini bozmak için "günah işledin" vs gibi yorum yapan insanları dinleme. Elbette ki günah işledin fakat tövbe edip yavruna en iyi şekilde anne olmaya çalışabilirsin. Herkes unutuyor ki Allah; sırf susuz bir köpeğe kuyuya inip ayakkabısı ile su içirdi diye yıllarca zina yapmış bir kadını bile cennete alabilecek kadar merhametli!
Sana tavsiyem; ne kadar zor olursa olsun durumu ailene bildir!
Gerekirse o muhitten taşınırsınız..
Torunlarını onlardan saklayamazsın. Hem yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yalanla yürümez bu gemi. Adamın seni evlilik vaadiyle kandırdığını bilsinler. Mutlaka gerekeni yapmana onlar da yardımcı olacaktır.
Soyadını da vermeye mecbur!
Eğer ki bebeğin dna testinde onun olduğu doğrulanır ise.
Herşeye rağmen, durum be kadar kötü olursa olsun EVLADINA SAHİP ÇIK!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…