Babalık davası

Allah razi olsun iyi direğin için doğum yaptım cok tatli bir oglanin annesi oldum
Aaaayy anammm...tahmin etmiştim aslında tam 40 hafta dolmuyormuş 1 hafta ya da 2-3 kadar erken gelebiliyolarmış.. allah bebişimize uzun ömürler versin...adı ne oldu yakışıklının...

Ailen evlilik dışı hamile kalmana kızdı mı?(Yanlış anlama ben bunun normal olduğunu düşünüyorum gayet de) bir de velayeti doğal olarak sende olacağı için seyrek gösterebilirsin,çocuğunu reddeden bi adama acıyıp hakkına giriyorum diye düşünme anneler en iyisini bilir sonuçta.Dini düşüncelerle hareket edersen çocuğun üstünde hakkın kalmaz yahu.Talep edebildiğin her şeyi talep et maddi manevi,sorumluluktan kaçmak neymiş görsün çocuğunun her türlü hakkını savun.
İlk hamile kaldığında hiç aldırmayı düşündün mü? (sadece merak)

Annem sagolsun yanimda ilk ogrendiklerinde tabi kizdilar ama yanimdalar.cocugun dogmasini bekliyorum dava acmak icin.bebegi aldirmayi istemedim cunku kiyamadim ve allahin verdigi cani alamazdim.

Anneni tebrik ediyorum gercekten senin gibi bir evlat yetistirdigi icin ne kadar skntilar yasadigini tahmin edebiliyorum insallah bende onun gibi guclu bir anne olabilirim.allah bildigi gibi yapsin boyle adamlari

Amin canim sagol allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin insallah sabretmek gerek.

İnsallah bakalim hayirlisi canim onunla evlenmek istemiyorum zaten icimdeki herseyi öldurdu beni bu halde birakarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…