Amin canim sagol.illaki soyleyecegim zaten aileme zamanini bekliyorum sadece.adam git cocugu evlatlik ver diyebilen birisi evlenmeyi dusunmuyor ki zaten evlenecegi biri varmis.suan ona dava acmamdan isinden olmaktan sevgilisinin duymasindan korkuyor.evlilik olamaz kizlar yani.tabikide evladima sahip cikicam,nekadar zor olsada istemeden olsada onu hissetmek cok guzel bir duygu.kiyamam ona ben...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim sagol.illaki soyleyecegim zaten aileme zamanini bekliyorum sadece.adam git cocugu evlatlik ver diyebilen birisi evlenmeyi dusunmuyor ki zaten evlenecegi biri varmis.suan ona dava acmamdan isinden olmaktan sevgilisinin duymasindan korkuyor.evlilik olamaz kizlar yani.tabikide evladima sahip cikicam,nekadar zor olsada istemeden olsada onu hissetmek cok guzel bir duygu.kiyamam ona ben...
Sizin yerinizde olsam çocugunuzun yüzünü asla babası olacak o karaktersiz adama göstermezdim bırakın dava açmayı.Bebeği istemeyerek zaten hayatının hatasını yapmış bekleyin ve pişmanlığını görün.Bu şekilde bir karar vereceğinizi umuyorum ve sizin için her şeyin hayırlı olmasını diliyorum..Mrb arkadaslar..Ben evlilik disi hamile kaldim ve suan 5aylik hamileyim.bebegi babasi kabul etmiyor dogduktan sonra babalik davasi acmayi dusunuyorum soyadi icin bunu red etme yada soyadini vermeme gibi bir durum varmi aranizda bilen birisi varsa yardimci olabilirmi?
Sende kasım annesisin aramiza bekleriz. 2014 Kasım Annelerine :)bebeği göstermeyi bende istemıyorum inan.ama dinimizce bu yanlışmış ne olursa olsun babası ve cocugu gostermem gerekıyormuş hem babasının hem cocugun hakkına gırıyormuşum.boyle bıseyıde yapmak ıstemıyorum.ayrıcada cocugun baba sevgısıne ıhtıyacı var gormek ısterse mecburum gostermeye ıstemeyerekte olsa...umarım gormek ıstemez bende gostermek zorunda kalmam bırgun.
Ay canım allah sana hayırlı doğum versin .Allah yardımcın olsun. ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Allah razi olsun iyi direğin için doğum yaptım cok tatli bir oglanin annesi oldumAy canım allah sana hayırlı doğum versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?