- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Şimdi ben kimlikten onun ismini sildiremez miyim?Bildigim kadariyla oyle bir sey yok. Ölürse reddi miras yapabilirsiniz sadece.
Üzüldüm şuan buna.Olmuyor öyle bsy yok hukukta Red edemiyorsun babaliktan
Hayir sildiremezsiniz. Mahkeme karariyla soyadinizi degistirebilirsiniz ama.Şimdi ben kimlikten onun ismini sildiremez miyim?
Bende çok düşünüyorum onu daha az önce evden kovdu beni. yeni mezun oldum ve işim yok. Nereye gidiyim inanın çok bunaldım. Ama gidecek yerim yok.Evden ayrılıp görüşmesen?
Reddedince nereye gideceksin?Bende çok düşünüyorum onu daha az önce evden kovdu beni. yeni mezun oldum ve işim yok. Nereye gidiyim inanın çok bunaldım. Ama gidecek yerim yok.
Babayi reddedebilseniz de bu sorununuzu cozmez ki. İs bulup oyle ayrilin evden. Sonrasinda gorusmezsiniz olur biterBende çok düşünüyorum onu daha az önce evden kovdu beni. yeni mezun oldum ve işim yok. Nereye gidiyim inanın çok bunaldım. Ama gidecek yerim yok.
Artislik mi ? Babanız sizi 3 kere evden kovsa defol git istemiyorum dese ne yapardınız? Gidemiyorum şuan için böyle bişey yapmak istiyorum ki görsünReddedince nereye gideceksin?
Işiniz gücünüz olup, kendi ayaklarınız üzerinde durmadan artistlik yapmayın derim.
Evet ama şuan bu durumda iş bulamıyorum virüs var. Öncesinde başvurularım oldu dönüş olmadı. Banada en yakın çözüm bu geldiBabayi reddedebilseniz de bu sorununuzu cozmez ki. İs bulup oyle ayrilin evden. Sonrasinda gorusmezsiniz olur biter
Napayım peki susup oturayım mi ? 22 yaşındayım üstüme yürüyor şiddet uyguluyorKimlikten adını sildirip evde onun getirdiklerini yemeye devam etmeyi mi düşünüyorsunuz? Ne garip bir talep.
İşinizi bulun sonra çıkın gidin tüm bağınızı kopartın. Diğer türlü aynı hamam aynı tas olduktan sonra hiçbir anlamı yok bu isteğinizin.
Işte bunu birinin diyecegini biliyordum. Iyi o zaman beni öldürsün o zaman katıl olmuş olur ? 22 yaşına geldim şiddet görüyorum sizce daha geçerli bi sebep var mi ??Bence çok yanlış bu düşünceniz. Babanızı reddetmek için babanızın çok uç noktada kötü olması lazım. (Tecavüzcü, katil vs.) Öyle evden kovdu kavga etti diye anne baba reddedilmez.
Artislik mi ? Babanız sizi 3 kere evden kovsa defol git istemiyorum dese ne yapardınız? Gidemiyorum şuan için böyle bişey yapmak istiyorum ki görsün
Of of of. Bakın bunları bende biliyorum ancak gidecek yerim yok evden zaten ayrilicam. Is bulamıyorum sorun bu . Kaç yere başvurdum alım yok. Kpss çalışıyorumReddettin diyelim...Adam seni 4. Defa kovacak ne değişecek...sen benim babam değilsin beni kovamazsın mı diyeceksin...bence bunlara kafa yoracağına kendine bir an önce iş bul evden ayrıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?