Babalik reddi davası kimler açabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
Merhaba. Babamı red etmek için dava açmak istiyorum ınt baktım ama bişey göremedim.
Anne babam evli. Babamın çocukluktan beri yaşattiklarindan dolayı red etmeyi düşünüyorum. Çünkü artık yetti. Detayları anlatmadiğim için büyük ihtimalle çocukça bişey sanacaksınız ancak öyle değil. Evden kovup duruyor beni. Deli ediyor artık sabredemiyorum birinin ona dur demesi lazım.

Baba adını kimlikten sildiremezsiniz diye biliyorum. Sildirebilmeniz için baba olarak adı geçen kişiyle soybağınızın olmadığını ispatlamanız gerekir ki gerçek babanız olduğuna göre bu mümkün değil.

Anne babanız ayrı olsa soyadını reddedip anne soyadını alabilirdiniz ama şu durumda o da mümkün değil. Tamamen başka soyadı alınabilir mi o kısmı bilmiyorum.

Bende çok düşünüyorum onu daha az önce evden kovdu beni. yeni mezun oldum ve işim yok. Nereye gidiyim inanın çok bunaldım. Ama gidecek yerim yok.
Babayi reddedebilseniz de bu sorununuzu cozmez ki. İs bulup oyle ayrilin evden. Sonrasinda gorusmezsiniz olur biter

Kimlikten adını sildirip evde onun getirdiklerini yemeye devam etmeyi mi düşünüyorsunuz? Ne garip bir talep.
İşinizi bulun sonra çıkın gidin tüm bağınızı kopartın. Diğer türlü aynı hamam aynı tas olduktan sonra hiçbir anlamı yok bu isteğinizin.
Napayım peki susup oturayım mi ? 22 yaşındayım üstüme yürüyor şiddet uyguluyor

Bence çok yanlış bu düşünceniz. Babanızı reddetmek için babanızın çok uç noktada kötü olması lazım. (Tecavüzcü, katil vs.) Öyle evden kovdu kavga etti diye anne baba reddedilmez.

Bence çok yanlış bu düşünceniz. Babanızı reddetmek için babanızın çok uç noktada kötü olması lazım. (Tecavüzcü, katil vs.) Öyle evden kovdu kavga etti diye anne baba reddedilmez.
Işte bunu birinin diyecegini biliyordum. Iyi o zaman beni öldürsün o zaman katıl olmuş olur ? 22 yaşına geldim şiddet görüyorum sizce daha geçerli bi sebep var mi ??

Artislik mi ? Babanız sizi 3 kere evden kovsa defol git istemiyorum dese ne yapardınız? Gidemiyorum şuan için böyle bişey yapmak istiyorum ki görsün

Gidemeyecekseniz dava açmak evet artistlik yapmak
Dava sonuçlandığında yada babanıza mahkeme celbi geldiğinde gözyaşları içinde pişman olacağını falan mi düşünüyorsunuz?
Çocukluk değil demissiniz ama basbayaga çocukluk bu düşünceniz.
Eğer kötü muamele görüyorsanız devletin kuruluşlarından yardim isteyin
Aynı evde yaşadığınız babanıza red davası açmak doğru bir çözüm şekli değil.

Reddettin diyelim...Adam seni 4. Defa kovacak ne değişecek...sen benim babam değilsin beni kovamazsın mı diyeceksin...bence bunlara kafa yoracağına kendine bir an önce iş bul evden ayrıl..
Of of of. Bakın bunları bende biliyorum ancak gidecek yerim yok evden zaten ayrilicam. Is bulamıyorum sorun bu . Kaç yere başvurdum alım yok. Kpss çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X