Bende öyle düşünüyorum ama 60 yaşındaki adamın aglamasi da çok dokunduGitmek istemiyorsunuz diye neden kötü evlat olasınız ki? Gerçekten bazen ebeveynler herşeyi ama herşeyi kendi istedikleri gibi yapmamızı istiyorlar. Olmayıncada hemen bir vicdan, etraf ne der..
Bu nasil aile dicem ama malesef oluyor... kendi canlari sıkılıyor saracak adam mi ariyorlar. sanırım anne babaniz birbirine sardi .siz gidince kimse kalmadi .aglama duvari size sarıp rahatlayacaklar mi bütün sinirlerini sizden mi çıkaracak anlamadim.biri mi baski yapiyor onlara aile büyükleri ayyy Allah yardim ede
Asıl niyetilerini belli ettiler işte. Benim tek kalabilecegimi düşünmüyorlarmış. Evlendikten sonra gelmesem de olurmuş...Ay bu iş artık benim de inadıma bindi ha. Kesinlikle gitme derim ama çok süper manipülasyonlar.
senin hayat görüşünü yaşam tarzını asla kabul etmeyecekler.bu yüzden zorlama.gidip 3 5 gün sonra geri dönme imkanın varsa git.yoksa çalıştığın şehirde kal.Asıl niyetilerini belli ettiler işte. Benim tek kalabilecegimi düşünmüyorlarmış. Evlendikten sonra gelmesem de olurmuş...
Tamam aile büyüklerinden birinin marifeti bu . yalniz yasiyor diye adinizi cikardi kötu anlamda bunlarda gaza geliyor size evlenene kdr rahat yok lakin bu sekilde evliliklerde mutlu olmuyor lutfen rahat davranin 3 seneye alışirlar sen istikrarli olursanAsıl niyetilerini belli ettiler işte. Benim tek kalabilecegimi düşünmüyorlarmış. Evlendikten sonra gelmesem de olurmuş...
ne kadar da sığ bir düşünce.evlenince başında bir erkek olunca namusları temizlenmiş olacak.bekar yaşayan yalnız yaşayan tonla arkadaşım komşum var.onlar namussuz mu tövbe yarabbimTamam aile büyüklerinden birinin marifeti bu . yalniz yasiyor diye adinizi cikardi kötu anlamda bunlarda gaza geliyor size evlenene kdr rahat yok lakin bu sekilde evliliklerde mutlu olmuyor lutfen rahat davranin 3 seneye alışirlar sen istikrarli olursan
Ben zaten kimseyle evlenmek istemiyorum kimseye o derece güvenmiyorum. Aile büyüklerinin marifeti değil aslında öyle diyecek bir aile büyüğümüz yok çünkü. Ve benim tüm arkadaşlarım kız kuzenlerim yalnız yaşıyor. Ama aileleri baskı yapmadiklari için istedikleri gibi gezip istedikleri zaman memlekete dönüyorlarTamam aile büyüklerinden birinin marifeti bu . yalniz yasiyor diye adinizi cikardi kötu anlamda bunlarda gaza geliyor size evlenene kdr rahat yok lakin bu sekilde evliliklerde mutlu olmuyor lutfen rahat davranin 3 seneye alışirlar sen istikrarli olursan
Üzüldüm yaAsıl niyetilerini belli ettiler işte. Benim tek kalabilecegimi düşünmüyorlarmış. Evlendikten sonra gelmesem de olurmuş...
Ee o zaman bunlarin derdi neBen zaten kimseyle evlenmek istemiyorum kimseye o derece güvenmiyorum. Aile büyüklerinin marifeti değil aslında öyle diyecek bir aile büyüğümüz yok çünkü. Ve benim tüm arkadaşlarım kız kuzenlerim yalnız yaşıyor. Ama aileleri baskı yapmadiklari için istedikleri gibi gezip istedikleri zaman memlekete dönüyorlar
doğruların da hataların da senin hayatın.bazı hatalarını burada bizler de eleştirdik ama hayatına karışmaya hiçbirimizin hakkı yok ailenin de yok.baskıyı ta ergenlikten beri yapıyorlarsa senin de hatalar yapman gayet normal o zaman.kendilerinde suç arasınlar biraz da.güvenselerdi sana en başından beri sen de kopuk olmazdın onlarlaBen zaten kimseyle evlenmek istemiyorum kimseye o derece güvenmiyorum. Aile büyüklerinin marifeti değil aslında öyle diyecek bir aile büyüğümüz yok çünkü. Ve benim tüm arkadaşlarım kız kuzenlerim yalnız yaşıyor. Ama aileleri baskı yapmadiklari için istedikleri gibi gezip istedikleri zaman memlekete dönüyorlar
Ailem 4/4 lük bile olsaydı gene hata yapacaktım. Çünkü insanım hata yapa yapa öğreneceğim.doğruların da hataların da senin hayatın.bazı hatalarını burada bizler de eleştirdik ama hayatına karışmaya hiçbirimizin hakkı yok ailenin de yok.baskıyı ta ergenlikten beri yapıyorlarsa senin de hatalar yapman gayet normal o zaman.kendilerinde suç arasınlar biraz da.güvenselerdi sana en başından beri sen de kopuk olmazdın onlarla
Yalan söyledim evet bu hafta telafi kurslarım var dedim. Sonra da yok beni rahat bırakın diye dedim dedim. Ama ekders olayım kurs olayım gerçekten var sadece daha başlamadı olay o değil iptal et dedi etmeyeceğim dedim. Aynen artık online terapist bana şart oldu. Sürekli bizi öldüreceksin bizi hasta ediyorsun diye manipülasyon yapıyorlar. Hep kendime daha kötü örnekleri gösterip senelerce beni okuttular büyüttüler diyorum.Ya yıllardır aynı muhabbetler
Atanayim yüzlerine bakmam diyordun, atandın yine hayatının ta en orta yerindeler .
Ayrıca ek dersim vardı gelemem demiştin, neden o yalanmış gibi 'tamam gelirim bir ay' diyorsun. Kendi elinle yalan söylediğini,biraz daha ısrarla her şeyi yaptıracaklarini gösterdin bir kez daha. Scinner'in fare deneyini hatırla, onu baban ve kendibe uyarla. Yaptığının ne kadar yanlis bir davranış oldugunu anlayacaksin.
Bence bayramda git, bitince de geri dön. Burada bir terapiye başla.
Ailen senin 25 yılını yemiş, artık onlara ekonomik olarak da bağli değilsin, onlara muhtaç da değilsin ama hala her davranışının, her endişenin altında aile var. Atanıp kurtulamadiysan baskılarından evlenince de kurtulamazsin. Bir ömür sırtında kambur olmalarını istemiyorsan ne kazanıyorsan dök terapiste, kurtul şu yükten.
Şehrinde yoksa online olanını bul, gençliğine yazık. Manipülasyona con açıksin
10 gün kalıp dönecektim normalde vazgeçtim. Annemin kaderini yaşamak istemiyorum. Babam 2 gün öncede annen yanına gelsin gerekirse diyordu simdi deden var gelemeyiz o ölsün yanına yerleşeceği diye tehdit ediyorSadece başka insanlar, kızınız neden gelmedi diye laf edip, şüphe duymasınlar diye gitmenizi istiyorlar. Çok geri kafalılar. 1 hafta kalıp dönün, dönemem derseniz hiç gitmeyin bence, siz şimdi tek başınıza rahata alıştınız, cehennem gibi gelir orası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?