babam ahraz olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yemin ederim beynim küçülüyor
Senin beynin yok, beni delirtmek mi istiyorsun, senin beynin yok
Din diyanet işlerine girmeden, ana babana müminlik dersi vermeden önce o foseptik ağzını bi düzelt.
Ayrıca ahraz ne demek, kelime anlamına bak bi. Ha sen kafasız, cahil, salak, aptal manasında kullandıysan kendi çapında; ben konuda 1 tane ahraz görüyorum ve o kişi baban değil.

hahahahhaa babası alim ilim yuvasının ortasına doğmuş

Baba evlat mısınız yoksa öğrenci öğretmen mi ? Kız sana ne rahat bırak adamı.

iyi beni kınadığına göre o zaman böyle biriyle sınanmanı diliyorum

ablacığım geçmiş dönem insanlarını ben görüyorum hiç de öyle değiller nezihler sakinler
Herkesin şartları aynı değil ayrıca anne babaya hürmetsizlik ve saygısızlık çok büyük bir günahtır bu işin eğitimini almış biri olarak söylüyorum önemli olan dua bilmek değil bildiklerimizi hayata geçirmek tefsir dersi aldığınızı söylüyorsunuz lütfen ayetlerin tefsirlerini iyi dinleyin ve dinlemekle kalmayın hayata geçirin.

beni kınayan benim

güzellik konusunda maalesef ki alçakgönüllü olamıyorum
Hımmm ondan sevilmiyorum diye ağlıyorsun.Canım üzülerek söylüyorum ki senin sorunun baban değil evlenmek için kendini yırtıp hala AHRAZ bir alıcı dahi bulamaman.Duayı bırakma bir gün bulursun şimdi senin için ağzımı bozup ban yemeyeceğim fikrimi söyledim güle güle

Ahraz da dilsiz ya da hem dilsiz hem de sağır demekmiş. Derin bir manası varsa anlayamadım. Beni aydınlatın.

Bence ailenin eksikleri olabilir ama bunu sürekli öfkeyle anlatmak çözüm üretilmez İnsanı daha çok yoran bir yere götürür
Bir yerde durup ben bundan sonra ne yapicam demen gerekiyor.

Not: onlar senin ailen neden bu kadar kin ofke dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`