babam ahraz olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibine gore cahil, beyni yok, dusunemeyen birisi demek.
Gercek anlamindan fazlaca uzak yani :)
Cani muntemelen cumle icinde kullanmak istedi.
Sübhanekeyi süphaneke diye bilenin ahrazi da yanlis bilmesi normal gerci.

Konu sahibine gore cahil, beyni yok, dusunemeyen birisi demek.
Gercek anlamindan fazlaca uzak yani :)
Cani muntemelen cumle icinde kullanmak istedi.
Sübhanekeyi süphaneke diye bilenin ahrazi da yanlis bilmesi normal gerci.
Babayı bilmem de konu sahibi bir acayip

Önce ahrazın kelime anlamına bakın.Ne saçma sapan yazmışsınız hiç bir şey anlaşılmıyor adamı aşağılayıp durmuşsunuz.Babanız ahraz değil ama sizin bu yazıklarınızdan sonra kimin olduğuna dair şüphelerim var.

ulan ucube burda neyin kibri var madem bilmiyor ne diye konusuyor adabıyla ben ateistim desin ramazan gelmeden nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum ya bize zindan ediyor
Siz şu üslupla kendinizi kültürlü mü sanıyorsunuz şimdi?

kendine değil işte ablacım benim sürekli olarak evin içinde bağır çağır konuşan her şeyi bilirim diyip fiilen hiç de dediği gibi olmayan herkesi ama herkesi kınayan eleştiren evde bi kadın varsa ve yabancıysa nasıl usturuplu bi şekilde ya odaya girilmemesini ya da selam verip çıkılması gerektiğini bilmeyen kadınlara ve özgürlüklerine kafayı takmış asla kitap okumayan gelişmeyen ama karsısındaki en ufak hata yaptığında yerin dibine sokan birinden bahsediyorum
her şeyi ama her şeyi sonradan öğrenen sonradan anlayan geç harekete geçen ama hır gürü de eksik olmayan

Başlıkta sorduğun soruya cevap verelim. Baban ‘ahraz’ mı bilemeyiz küçük hanım ama kk olarak senin ne olduğun konusunda hemfikiriz bence
Ne kucugu yahu.
Neredeyse otuzuna merdiven dayamis :)

Ban yemeyeceksem malum sözü söylemem lazım. Bizim orda sizin gibilere çıktığı deliği beğenmiyor derler. Sizi böyle yetiştirmiş insana üzüldüm. Hayatı boyunca nankörlük görecek. Okudunuz diye üstten bakar mı oldunuz ailenize? Yazık..

Ahraz kelimesini ilk kez Konya da duymuştum. Orada anlayışı kıt anlamında kullanıyorlardı

Iki cocuk annesi olarak kesinlikle kinamayacagim sadece Rabbım senin gibi evladı düşmanıma bile vermesin..Git tedavi ol ve babani rahat bırak..sen onların tirnagindaki p..slik bile olamazsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`