babam ahraz olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ulan ucube burda neyin kibri var madem bilmiyor ne diye konusuyor adabıyla ben ateistim desin ramazan gelmeden nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum ya bize zindan ediyor
Öf sanane be adamdan.Terbiyesiz ucube felan konuşma tarzına bak deli oldum gece gece hadsiz.

Kocaman kadınsınız. Belli ki çok kültürlü ve yeteneklisiniz de. Bu özelliklerle anlattığınız babanıza muhtaç olacak haliniz yok ya. Boşverin siz bu adamı, kendi evinize çıkın da kurtulun.

o bizi her fırsatta ezmeyi bilir sabah daha gözünü açmadan dan diye odamıza dalar defalarca kez uyardım rahatsız oluyorum neden direkt kapımızı açıyorsun ki elimden geldiğince kullandım nokt seri yazmak için sık kullanmadığım için paragrafları da ayırdım daha ne yapayım gözümden kaçmış

Annenizi katmiyorum belliki ferasetli bir kadin ama yanlış ellerde buyumus, onu geciyorum ama siz baba kiz resmen donemin insanlarina kanli canli orneksiniz.

Bende okudum çok etkilendim irşad var bu hikaye daha onlarca var

Bundan bir önce ki açtığınız konunun başlığından 2.si olduğunuzu söylemek istiyorum ve daha fazla sinirlenip ban yememek için gidiyorum iyi günlerr.

Gerçekten yazık…geçmiş dönemin insanları ile kendinizin imkanlarını kıyaslamayın lütfen!!! Keşke babam hayatta olsaydı da kapımı çalmadan içeri girseydi.

Ben bu kadar ahrazliga katlanamicim.
Dini vecibeler konusunda ihtisas yapmis birinin subhanekeyi suphaneke yazmasina ve sucu da klavyeye atma ahrazligi fazla gucume gitti.
Ben yatmaya gidiyorum bayyss

Kocaman kadınsınız. Belli ki çok kültürlü ve yeteneklisiniz de. Bu özelliklerle anlattığınız babanıza muhtaç olacak haliniz yok ya. Boşverin siz bu adamı, kendi evinize çıkın da kurtulun.
muhtaç değilim
zorunda bu arada ben de gayet onun kaşlarını düzeltip manikürğni de yapıyorum mesele bu değil üzerime düşen bütün görevleri layıkıyla yerine getiriyorum ne dedilerse yaptım bize dayattıkları şeyleri kendilerinin yapmamasındayım ben namaz kılıp kuran okumamak sizce bu tutarlı bi davranış mı neden kimse buna takılmıyor simdi kendim onlıne tefsir kursuna yazıldım bundan feyz alacağına alay ediyor

Annenle babanda benim evladım var diyordur.Siz şaka mısınız her * oku bilen kişi

Annenle babanda benim evladım var diyordur.Siz şaka mısınız her * oku bilen kişi
ben onların kültür gereği anne baba olduklarını düşünüyorum birbirlerini hiç sevmezler hep kavga ederler babam gittiğinde annem babama saydırır annem gittiğinde babam anneme saydırır onların ortasında kalmaktan yıldım ben de diyorum ki çok akıllı biri olsa böyle olmazdı

Ayy evlerden uzak evlatsiniz.

yani zaten senden pek de ulvi fikirler çıkacağını sanmıyorum ikile
Yaaaa nedeeeen gözlerimmm renkli olmadığı için miii yoksa sübhaneke oku dedin de okuyamadım mı neden böyle düşündün.Oysa ki sende aşırı derece egzantrik fikirler var bak çok kırıldımm

Gerçekten yazık…geçmiş dönemin insanları ile kendinizin imkanlarını kıyaslamayın lütfen!!! Keşke babam hayatta olsaydı da kapımı çalmadan içeri girseydi.
ablacığım geçmiş dönem insanlarını ben görüyorum hiç de öyle değiller nezihler sakinler

geçen gün dedim ki baba sen neden kendini sünnetlerden muaf tutuyosun ki anca farzı kılabiliyorum dedi

Bunun sorgulaması sana mı kaldı?
Adam da gayet mantıklı bir açıklama yapmıs yanı
Sünnet isteğe bağlı.. farzını kılıp geçiyor.

Belki onlara bu imkanları sunacak bir ebevynleri olmamıştır?
Sana sundukları halde bu kadar olmuşsun.. sonuç anne-babadan utanan evlat neden? Babası Süphanekenin (Sübhaneke ) anlamını bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`