kötü bi durum ne desem bilemedim anne söylesen bi dert söylemesen bi dert evlilik biter bi de o zmn kendini suçlu hissedersin abin biliomu aldattığını
Tatlım merhaba, baban bi hata yapmış yada yapmamış bilemem ama onlar olgun insanlar.. Böyle bişey varsa kendi aralarında hallederler.. Ama sen böyle düşünmeye devam edersen ki haklısın tabii anneni düşünüyorsun,hastalanırsın.. Herşeyi oluruna bırak bence.kendini daha fazla yıpratma olur mu tatlım?
telefonda mesajlar cüzdanda resimler sizin gördüğünüz gibi anneniz de görebilirdi babanızın korkusu yok demek ki...ne kadar rahat davranıyor...
Bende öyle düşünüyorum ama elimden gelen birşey değil resmen psikolojim bozuldu. herşeyi takan her insana üzülen birisi oldum. yaşadıklarımı hissettiklerimi yazıp yakıyorum belki rahatlarım diye ama o da işe yaramıyor. Diyorum yaptıysa böyle bir hata öbür dünyada illaki annem hakkını alır diye ama yinede olmuyor onunla konuşmak bile istemiyorum
aynı durumla bende karşılaştım. senin gibi içim içim yiyordu. ama benm annem aldatıyordu babamı. gözüme soka soka hemde. benimde içimde kocamannn bir dertti. ve annem beni sürekli döverdi.
ve bir gün dayanamadm patladım. babama herşeyi anlattıım. ve bütün delilleriyle gördü o da. ama noldu biliyo musun. ben kötü oldum. babam ayrılıcam dedi hemen hemen 2 ay sonra sonra barıştı. ve beraber çıkıp gittiler herşeyi de alıp götürdüler. beni de kardeşimi de bırakıp gittiler. şimdi ne arıyorlar ne soruyolar.
düğünüme bile gelmediler. ve gelen akrabalımla konuşmuyolar.gelmeyenleri zaten tehdit etmişler. ve ona takıcaklarınızı bize verin demişler. şimdi diyorsunuz ne anneler babalar var diye. ama artık kader diyorum. önceden çok isyan ederdim ama artık etmiyorum her halime şükrediyorum.
sende söylemek yada söylememek arasında kalıyorsun. bence gidip direk söyleme. sonun ben gibi olmasını istemem. bir şekilde annenin görmesini sağla. yani senden duymasın annen.
aynı durumla bende karşılaştım. senin gibi içim içim yiyordu. ama benm annem aldatıyordu babamı. gözüme soka soka hemde. benimde içimde kocamannn bir dertti. ve annem beni sürekli döverdi.
ve bir gün dayanamadm patladım. babama herşeyi anlattıım. ve bütün delilleriyle gördü o da. ama noldu biliyo musun. ben kötü oldum. babam ayrılıcam dedi hemen hemen 2 ay sonra sonra barıştı. ve beraber çıkıp gittiler herşeyi de alıp götürdüler. beni de kardeşimi de bırakıp gittiler. şimdi ne arıyorlar ne soruyolar.
düğünüme bile gelmediler. ve gelen akrabalımla konuşmuyolar.gelmeyenleri zaten tehdit etmişler. ve ona takıcaklarınızı bize verin demişler. şimdi diyorsunuz ne anneler babalar var diye. ama artık kader diyorum. önceden çok isyan ederdim ama artık etmiyorum her halime şükrediyorum.
sende söylemek yada söylememek arasında kalıyorsun. bence gidip direk söyleme. sonun ben gibi olmasını istemem. bir şekilde annenin görmesini sağla. yani senden duymasın annen.
Allah kolaylık versin sana bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Anneme söylesem üzüntüden hastalanır buna eminim olmadı babamla konuşacağım
Canım benim yaa, seni şöyle bi içime sokasım geldi:2: eşinle mutluluklar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?