Babam annemi aldatıyor galiba

slytherin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
101
1
46
Çanakkale
Babamı sevmiyorum çünkü annemi aldattığını düşünüyorum 2-3 yıl önce mesajlarını okumuştum aşkımlı falandı çok duygusal birisiyim ne yapsam ne etsem geçmiyor içimdeki sıkıntı , kimseye anlatamıyorum belki buraya yazarsam sizlerle paylaşırsam biraz daha rahatlarım diye düşündüm.

Daha öncede cüzdanına bakarken başka bir kadının fotoğrafını görmüştüm :/ o fotoğrafı yırtıp attım. Farketmiştir benim yaptığımı ama bilmiyorum , ona karşı soğuk davranıyorum ama abim niye adama böyle diyorsun niye böyle yapıyorsun diye söyleniyor sürekli.. Bende dayanamıyorum gidip başka odaya ağlıyorum. Durup durup ağlama krizlerim oluyor geçmiyor. zaten herkesi takan bir kişiliğim var , çabuk kırılıyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum sizlerle paylaşmak istedim umarım biraz da olsa rahatlarım

kötü bi durum ne desem bilemedim anne söylesen bi dert söylemesen bi dert evlilik biter bi de o zmn kendini suçlu hissedersin abin biliomu aldattığını

Tatlım merhaba, baban bi hata yapmış yada yapmamış bilemem ama onlar olgun insanlar.. Böyle bişey varsa kendi aralarında hallederler.. Ama sen böyle düşünmeye devam edersen ki haklısın tabii anneni düşünüyorsun,hastalanırsın.. Herşeyi oluruna bırak bence.kendini daha fazla yıpratma olur mu tatlım?

Son düzenleme:
kötü bi durum ne desem bilemedim anne söylesen bi dert söylemesen bi dert evlilik biter bi de o zmn kendini suçlu hissedersin abin biliomu aldattığını

Hayır bilmiyor evet söylesem bi dert söylemesem bi dert , anneme karşı çok normal davranıyor aslında ama o mesajlar fotoğraf sürekli aradığı numara düşününce çok kötü oluyorum. Erkeklerden nefret ediyorum hiç kimseye güvenebilceğimi zannetmiyorum artık

telefonda mesajlar cüzdanda resimler sizin gördüğünüz gibi anneniz de görebilirdi babanızın korkusu yok demek ki...ne kadar rahat davranıyor...

aynı durumla bende karşılaştım. senin gibi içim içim yiyordu. ama benm annem aldatıyordu babamı. gözüme soka soka hemde. benimde içimde kocamannn bir dertti. ve annem beni sürekli döverdi.
ve bir gün dayanamadm patladım. babama herşeyi anlattıım. ve bütün delilleriyle gördü o da. ama noldu biliyo musun. ben kötü oldum. babam ayrılıcam dedi hemen hemen 2 ay sonra sonra barıştı. ve beraber çıkıp gittiler herşeyi de alıp götürdüler. beni de kardeşimi de bırakıp gittiler. şimdi ne arıyorlar ne soruyolar.
düğünüme bile gelmediler. ve gelen akrabalımla konuşmuyolar.gelmeyenleri zaten tehdit etmişler. ve ona takıcaklarınızı bize verin demişler. şimdi diyorsunuz ne anneler babalar var diye. ama artık kader diyorum. önceden çok isyan ederdim ama artık etmiyorum her halime şükrediyorum.
sende söylemek yada söylememek arasında kalıyorsun. bence gidip direk söyleme. sonun ben gibi olmasını istemem. bir şekilde annenin görmesini sağla. yani senden duymasın annen.

Bende öyle düşünüyorum ama elimden gelen birşey değil resmen psikolojim bozuldu. herşeyi takan her insana üzülen birisi oldum. yaşadıklarımı hissettiklerimi yazıp yakıyorum belki rahatlarım diye ama o da işe yaramıyor. Diyorum yaptıysa böyle bir hata öbür dünyada illaki annem hakkını alır diye ama yinede olmuyor onunla konuşmak bile istemiyorum

telefonda mesajlar cüzdanda resimler sizin gördüğünüz gibi anneniz de görebilirdi babanızın korkusu yok demek ki...ne kadar rahat davranıyor...

Evet bnde böyle düşünüyorum artık telefonu açık durmuyor sürekli yanında bide şifresini değiştirmiş diyorum kesin birşeyler saklıyor haksızmıyım annem babama çok güveniyor bu yüzden rahat davranıyordur bide çok yoğun birisi aldatabileceğini pek düşünmüyor galiba

yani kimin içi rahat ederki herkez annesi babası birbirini sewsin ister bu erkekleri anlamıorum nie aldatırlar eşlerini boşanın o zmn ya madem dışarda gözün var.sanki bu devirde eşlerinin onlara muhtaçlığı var abinle konuş bence burda bizimle nekdr konuşsan boş sonuçda seninle aynı duyguları hissedebilicek olan abindir.o da böyle bişeye göz yummaz bence

Allah kolaylık versin sana bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Anneme söylesem üzüntüden hastalanır buna eminim olmadı babamla konuşacağım

Canım benim yaa, seni şöyle bi içime sokasım geldi:2: eşinle mutluluklar canım.

Nezaman böyle bir olay olsa hemen ben de erkek cinsiyetine karşı şimşekler çakıyor zaten.

Abiniz de aynı erkek mantığında düşünüyor. Ah benim eşim mesela, alelade bir konu olsa erkek niye aldatıyor vesaire diye, ne var bunda!! ya gelir konu.

Bizim için ne kadar önemliyse onlar için de bukadar önemsiz.

Ama aldatan kadın olsun bakalım o zaman da önemsiz oluyor mu!!! demediklerini bırakmazlar ne iyi kadınlığı kalır ne şerefi. Ama erkek duygusal olmadığı ve o fiili kendine hak gördüğü için o yapabilir tabi.

Hep erkek bu dünyada ön planda, hep kadın ikinci planda. İslamda bile öyle görüyorlar. İslamı bile kendilerince yorumluyorlar.

O yüzden babanıza kızıyorum ama ne desem boş.

Allah kolaylık versin sana bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Anneme söylesem üzüntüden hastalanır buna eminim olmadı babamla konuşacağım

amin amin.. Allah sana da kolaylık versin. çok zor bir durum. bende resmen çökmüştüm. ama şunuda unutma herşeye rağmen hayat devam ediyor.harap etme kendini.
bi abin varsa madem onada delileri göster bence bi büyük olarak o çözüm bulsun.

Annenin tavrı önemli burada senini için.
Sen anneni tanırsın.
Böyle bir durumu öğrenirse boşanacak cesareti var mı yoksa kabullenmeyi mi seçer?
Eğer benim annem güçlüdür kendi ayakları üzerinde durur diyorsan söyle ama yok boşanamaz bunu da söylersem üzülür, kırılır diyorsan söyleme.
Birde annem babama çok güvenir demişsin.
Üzgünüm ama işin çok zor.
Senin anladığın şeyi annenide anlaması gerekir muhakkak aslında.

Babandan nefret etmektede çok haklısın.
Yerinde olsam bende aynı şeyleri hissederdim, yüzünü bile görmek istemezdim.

Ama yinede doğru olan çok zor olsada senin kendi hayatına bakman canım.
Anne babalarda yanlış yapıyorlar malesef.

aynı şey başıma geldi,aldım babamı karşıma, hadi annemi geç bende mi utanmıyosun, kocaman kızın var senin, duygu heyecan arıyosan eğer dedim her tercih bi vazgeçiştir o zaman bizden vazgeçeceksin, ailemizi zedeleyici bi durumla birlikte seni ilerde baba olarak kaale almamaı sağlayacak saygısız dawranmama sebep olcak genç bi delikanlı gibi davranarak, sana karşı olan tutumumuzu hareketlerinle sen belirliyorsun, bana kalırsa yanlış arayışlardasın ve yanlış örneksin dedim. annemede babamı boşa dedim. boşandılar. olmaz abi. yalanlar üzerine kurulu bi çatı altında neyden hayır gelir .şimdi annem çok mutlu babam annemi istiyo, 5 yıldır yalnız ve çok değişti hep annemi rüyasında görüyomuş. tabi sen anneni boşatma, ama babana bi tokat at derim. hemde içinde kalanlardan zehir akıtırsın bi nefes alırsın tatlıcım. sıkma canını bütün erkekler arı gibi işte her çiçekten bal alırlar. o kadınları sevdikleri falanda yok heee, hep macera olsunda yaşlanmadık hala ayaktatız gibi hissedebilmenin peşindeler. antropozlular bunlar üzme kendini sakın.. sakınn... gereksiz.

zor bir durum ,ama bence de babanız ile konuşun,duygusal bir yapınız olduğunu söylemişsiniz ,büyük olasılıkla konuşurken de ağlamaya başlayacaksınız ama bu sizi yıldırmasın derin bir nefes alın tane tane , kırıp dökmeden demek istediğinizi dile getirin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…