Babam annemi aldatıyor galiba

Aynen madem böyle birşey var annemden ayrılsın aksine çok iyi araları ya , doğru söylüyorsun abimle konuşmam lazım yada babamı alıp karşısıma herşeyi söylemeliyim

Çok haklısın hemde çok

Sağol aslında bazen diyorum kimseye söylemeyeyim çünkü babam anneme ve bize karşı iyi ama yüzüne baktıkca aklıma gelecek hep bu çok kötü

Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim , annem boşanır mı bunu öğrenirse boşanmaz mı bilmiyorum ama üzüntüden hastalanır zaten şeker hastası sinirlenmeye üzülmeye pek gelmiyor hemen kötü oluyor en iyisi bu durumu annemin duymaması :26:

Çok cesaretlisin seni tebrik ediyorum en iyisini yapmışsın bende cesaretimi toplayıp en kısa zamanda o adamla konuşmalıyım

Yapılacak en doğru şey bu gibi gözüküyor teşekkür ederim

bence önce babanla konuş aynı durumu bende yaşadım benim babamda aldattı annemi ama ben gözlerimle gördüm delillerim vardı herşey ortadaydı.. neden dedim sadece ? baba demedim ! hataydı dedi.. aylar geçti ben kabullenemedim bu durumu anneme söyledim annem boşanmadı yuvasını yıkmak istemedi çoçukları için..öyle böyle ddevam ettik/ediyoruz hayatımıza..
senin anneni bilemicem ne der nasıl tepi verir ?
ama önce babanla konuş derim ben.:26:

Bencede babanla konus mumkunse annene soylemeden babanla hallet
Konuyu yazik kadinda hastaymis daha kotu seyler olabilir. ama cok zor
Bi durum tahmin ediyorum .hele sizin icinde iki arada bi derede kalmak.))

bu saatten sonra söylesen neee söylemesen nee.. 2 3yıl önce gördüm mesajı fotoyu diyorsun..şimdi söylesen annen üzülecek baban da kabul etmez ederse de evet öyle bi hata yaptım pişmanım çok geçti üstünden küçük bi heyecandı vs romanını okuyacak..bence bildiğinle kal..emin ol ki annen senin bilmeyip görmediğin daha neler biliyordur bu işten de haberi vardır..

Annemde boşanmak istemez gibi geliyor bana :/ umarım birşey daha yakalarım gidip yüzüne patlarım o adamın

Ben hala birşeyler olduğundan eminim anneme söylemeden sadece babamla konuşup halletmeyi deneyeceğim

Zor bir durum,erkekler biraz nankörler,diğer kadına ne demeli peki.Yuva yıkanın yuvası olmazmış diye bir söz vardır.

Zor bir durum,erkekler biraz nankörler,diğer kadına ne demeli peki.Yuva yıkanın yuvası olmazmış diye bir söz vardır.

Çok çok haklısın ya o kadınlar nasıl böyle birşey yapabiliyor ki öldüklerinde inşallah cezalarını en ağır şekilde çekerler babam için bile böyle söylüyorum :S

Çok çok haklısın ya o kadınlar nasıl böyle birşey yapabiliyor ki öldüklerinde inşallah cezalarını en ağır şekilde çekerler babam için bile böyle söylüyorum :S

unutmayalim bi kadinin yuvasini yikanda bi kadin
Allah nasil biliyorsa oyle yapsin boylelerini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…