Babam annemi aldatiyor mu ?

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba kızlar,

Kısaca konuya gireceğim hemen..
Cuma gunu babam izinliydi sabah 9 buçuk gibi babamın tel çalmis annemin huyu degildir hiç açmaz ama nolduysa açmak istemiş alo demis kadının biri .. annemde alo diyor tabi sonra ses gelmiyor aradiniz konussaniza diyor annem kadindan gene cevap gelmiyor, annem mi tel kapatiyor yoksa kadın mı bilmiyorum .. annem babama soruyo ama ne.diycek tabiki inkar ediyo kavga gürültü çıkıyor evden .. annem num almış ben kaydettim whatsapptan kadin resmi yok ama kadın profili belli salincakta bi kadın resmi var bizim profile koyduklarimiz gibi sahte bi resim ..

Self servisten simdi bi bakayim dedim gecen arkadaşımın konusunda öğrendim bende aklima geldi .. bu numarayla 22 temmuzdan beri en az 30 kez konuşmuş!

Babamin iş ortaminda bayan yok , bayan olan bir ortami yok arkadasi aradı desek arkadaşı da yok kadın. Ve oldukca piskin ..

Kadini bankadan ariyor gibi aramak istiyorum caktirmamda çağrı merkezinde çalıştım ama dogrumi bilmiyorum ...

Ve babam otobusler gec saate kadar var diye gecen hafta 11de gelnesi gerekirken 2de geliyordu ..

Gene gec gelecek diye beklerken 1 hafta once saat 3 oldu 3 bucuk oldu gece ariyorum ulasilmiyo çok telaslandim. Abimi arayacaktim başına bisey geldi sandık. . En son tl acildi uyumusum dedi

Babam metroda calisiyor metroda tl çekmiyor ona tamam ama uykusu geldiyse neden orda uyuyor eve gelsin ark demiski guya "1 saat sonra beni uyandir"
Onlarda unutmuş. Çok sinirlendim nasil bi sorumsuzluk bu dedim o gece otobüs bitti diye gelmedi eve orda uyudu. .

Bilmiyorum napmaliyiz babam 52 yasinda annemde 46 yasinda annemi uzmek istemiyorum bosver bisey yoktur dedim ama bi fikir verin.lutfen

Her şey ortada. Zaman'ında ben engel olmuştum babamın yasak ilişkisine. Neler neler yapmıştım. Ama sonra kötü olmuştum bir de. Annem yeter artık babana olan tavırların demişti. Karı- koca arasına girme benden söylemesi. Herkes kendi sorununu çözsün. Sana ağır gelecek ilerde.

Öyle bir duruma geldik ki herkes herşeyi yapabilir...
Bence de gözlemleyin derim bir süre bakın aramaya devam edecek mi babanızzz......

aldatıyor gibi hissettim. ama sen karışma. annen senden bu olayı çözmek için yardım isterse o zaman işin içine gir

aldatsa ne yapacaksın utanmazlar..ben yaşından beri biliyorum !

Anneni en iyi sen tanırsın . Bu durumda ''aldatma'' tescillense , boşanır mı ?

Asla boşanmaz diyorsan , annene bir şey yansıtma .

Ama ben yine de araştırır , netleşirse babama bildiğimi açık açık söylerdim .

En azından caydırıcı olurdu . Gerçi ben boşanmasa da anneme söylerdim . Doğru olan bu diye demiyorum , ben öyle yapardım .

Sen yine de beklemede kal .

Ha bu arada aldatıyor mudur ? 15 gün içinde 30 görüşme altından başka bir şey çıkmaz gibi geliyor .

Anneni en iyi sen tanırsın . Bu durumda ''aldatma'' tescillense , boşanır mı ?

Asla boşanmaz diyorsan , annene bir şey yansıtma .

Ama ben yine de araştırır , netleşirse babama bildiğimi açık açık söylerdim .

En azından caydırıcı olurdu . Gerçi ben boşanmasa da anneme söylerdim . Doğru olan bu diye demiyorum , ben öyle yapardım .

Sen yine de beklemede kal .

Ha bu arada aldatıyor mudur ? 15 gün içinde 30 görüşme altından başka bir şey çıkmaz gibi geliyor .

Bu sadece babam tarafindan aramalar ustelik o kadinin aramalari gozukmuyor sadece yapilanlar gozukuyor..

Ve konusmalar hep aksam 6 6bucuk gibi bitiyor

sadece bi kerelik bişey olsa yanlışlık olmuştur derdim ama 22 temmuzdan beri 30 kez diyorsunuz. biraz pusuda kalıp gözlemleyin durumu. herşey olabilir. annenize belli etmeyin ama.

Merak ettigim gorusuyorlar mi ? Napiyor kim bu kadin neler donuyo annemin ekonomik gucu yok. Ve bu cok rencide.edici bir durum

Karışmayın, anneniz isterse araştırır yada sizden yardım ister.
Ayrıca annen de, babanda yaşlı bir yaşta değiller bence.
Kabullenemiyorsunuz biliyorum ama , emin olun siz daha çok üzülürsünüz.

Anneniz boşanamayacaksa hiç karıştırmayın .Cehalet mutluluktur diye boşuna dememişler.Kişisel tecrübelerime göre aldatıyor.
Kadının numarasını bir de facebookta aratın.Birçok kişi numarasını facebooka kaydetmiş olabiliyor ya.Hatta CIA' de aratabilirsiniz.

benim eşim de nöbete kaldığında bazen gece 3 gibi çıkış veriyorlar gelmiyor. uykumuz bölünmesin , panik yapmayalım diye. orda uyuyup sabah geliyor. o kısımda belki sıkıntı olmazdı ama o kadar konuşmaya, kadının aniden tel kapatmasına bakılırsa o da sıkıntılı.
bence anneyi üzmeden, çaktırmadan biraz kontrol edine babayı. ama sonunda boşanmayacaksa , gururunu kıracaksa kurcalamayın. çünkü herşeyi öğrenip sineye çekmek, ayrılmaktan da bilmemekten de daha zordur.

Koskaca adam yakistiramiyorum . Imse biyle birseyi haketmez yaşlı olsalar bile annem bunu haketmiyo .

Olay hak edip etmeme meselesi değil ki... Annenle uzaktan yakından alakası yok. Olay baban. Babanın karakterinden. Herkes kendine yakışanı yapar babanda bunu yapmış.

anneniz boşanacaksa bir şekilde ispatlayın ama yok boşanmaz diyorsanız hiç bulaşmayın.

ve evet bencede aldatıyor.

Back
X