Babam, annemi aldatıyor. Yol gösterir misiniz?

kandilll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.231
243
163
Biraz ailemden bahsedeyim. 2 kardeşiz. İkimizde evliyiz. Benim 2, kardeşim 1 kızı var. Çocuklarımız küçükler.

Annem, 48 yaşında, geçen ay skolyoz ameliyatı oldu. Ağır bir ameliyat. Ama şükür şimdilerde daha iyi. Kendi işini görebiliyor. Kardeşim, anneme yakın oturuyor. Sürekli eli üzerinde. Ben başka şehirde yaşıyorum.

Babam emekli ama çalışmaya devam ediyor. Babam, biz bildik bileli uçarı bir yaşam tarzı olmuştur. Şimdilerde yaş 60 olmak üzere ve annemi aldatmaya başlamış. İş yerinde bir kadınla. Kadının evinde kalıyor falan...

Annem bizlere haber verdi. Durumu anlattı. Babam anlaşmalı boşanalım diye teklifte bulunmuş ama babam öyle kolay biri değil. Zamanında şiddetten eve polis çağırıp, karakolluk bile olmuştu. Yani hani günümüzde boşansa da rahat vermeyen tipler var ya, onlardan biri de babam. Ne kolay kolay boşanır, ne de annemi rahat bırakır. Buna eminiz.

Anneme şu durumda sakin kalmasını söyledim. Münakaşaya girmemesini. Hesap sormamasını, dile getirip konunun aleni bir hal almaması gerektiğini söyledim.

Daha başka ne yapabilir, yapabiliriz? Bundan sonra nasıl bir yol çizmeliyiz? Teşekkürler şimdiden.

Babanıza ilk önce 40 dan sonra azanı teneşir paklar atasözünü bir hatırlatın...

Bi halt yiyemez anneniz boşansın vakit kaybetmeden

Pardon sizin babanız sonuçta ama nefret ediyorum böyle erkeklerden . Ne mutluluk verirler ne de yakalarından düşerler şu kadınların.
Siz mi konuşsanız babanızla ? Biraz can sıkıcı bir durum yüz-göz olunuyor ama sonuçta sizde kocaman kadınlarsınız bir umut belki utanır sizden ¿

Babam anlaşmalı boşanalım diye teklifte bulunmuş
Babanız bu teklifte bulunduysa bence sandığınız gibi annenizin peşinde olmayacaktır.
Şahsen babam böyle bir şey yapsa annemi çeker alırım yanıma.
O üzgünken ben yok otur , yok sakin ol vs diyemem.
Umarım siz ve kardeşiniz de anneciğinize sonuna kadar destek olursunuz.

Babanız zaten boşanmak istiyor gayet basit bir çözüm olmuş..
Bana olay çıkaracak kişi anne olacakmis gibi geldi..
Umarım bir an önce bu adamdan kurtulur.

Babanız olay cıkarıcak olsa boşanalım demez boşansın annenizi yanınıza alın biraz sizde kalsın biraz kardeşinizde yada yanınızda bi ev tutun gidip gelsin

Babanıza ilk önce 40 dan sonra azanı teneşir paklar atasözünü bir hatırlatın...

Bi halt yiyemez anneniz boşansın vakit kaybetmeden

Bana biraz anneniz bosanmak istemiyor veya siz bosansinlar istemiyorsunuz gibi geldi. Babaniz teklifte bulunmus iste niye sorun cikarsinki sorun cikaracak adam kendi teklif etmez. Bosansin anneniniz.

Babanız zaten boşanmak istiyor gayet basit bir çözüm olmuş..
Bana olay çıkaracak kişi anne olacakmis gibi geldi..
Umarım bir an önce bu adamdan kurtulur.

Annemin boşanmasına karşı değiliz. Bundan daha önce yaşanan olaylarda da kararları ne olursa olsun arkalarındaydık. Anneme sonuna kadar da destekçiyiz ama babamın hiç kimsesi yok. Anne, baba, kardeş vs. Herkesle yaşadığı belli sorunlar var ve kendini ailesinden soyutlamış durumda.

Yalnız olmasından ötürü, eğer ki bu görüştüğü kadınla devamını getirmeyecek olursa sonrasında anneme sarmaya başlayacaktır. Çünkü bunları daha önce de yaşadık.

Annemin üzerine araba sürmeler, evden atmalar, şiddet vs vs vs.

Anneme bişi yapmaya kalkarsa diye korkumuz. Bu olayları yaşattığı zamanlarda da anlaşarak boşanalım diyordu. Ama ne yazık ki öyle olmadı.

Babam konuşupta anlaşabileceğimiz biri değil. Tek doğrusu vardır. Sadece kendi bildiğidir o da. Baba neden böyle demeye kalksak, bize bile yüz çevirebilir. Bundan dolayı çıkmazda kaldım.

Sanki annemin boşanmasından çekiniyormuşum gibi algı oluşmuş. Asla öyle değil. Kardeşimde bende sonuna kadar annemin yanındayız. Her konuda da bugüne kadar olduğu gibi sonuna kadar destekçi oluruz. Başımın üstünde yeri var.

Madem sorun etmiyorsunuz bosanmayi sizin olayinizda yapilacak pek birsey yok. Bosanacak anneniz

Boşansın sizin olduğunuz şehire yerleşsin.

Kurtulamam diye çekmiş zaten yıllarca.daha da çekmesin.

Eskiden küçüktünüz.Şimdi yetişkinsiniz.Kocalarınız var.Karşısına dikilin.

Şikayet edin.Uzaklaştırma çıkartın.Taraf olun.

Anneniz kararını versin ve geri dönüşü olmadığını kesin bir tavırla göstersin.Eğer bundan önceki durumlarda anneniz net duruş sergileyemedi ise babanızda bunu bildiği için bu tavırları sergilemekten geri kalmaz yine.Bir işe kalkışınca sonucu istediği gibi neticelenmese bile, iki tedirginlik verecek baskı uygulayınca geri kabul göreceği bir kapı var nasıl olsa.Adam psikolojik baskı uygulayıp istediğini yaptırıyor.Bu sefer böyle olmayacağını ona anneniz ve tabiki sizler de net olarak ifade etmelisiniz.Kimseden çekincesi yoksa,istediği gibi yaşayabilir.Bunun sonuçlarına katlanmak şartıyla tabiki.

Valla o zaman 2 seçenek var ya annenizi alacaksınız yanınıza her şeye karşı koyup , ya da anneniz çekecek .
Artık karar sizin

Annen başına gelmesin bize bulaşmasın havası sezdim yoksa gider babandan hesap sorardın
Paşa gibde açtırıtdın davayı
60 yaşında dedeye bak sen

Konu sahibi annemi bosanirsa rahatsiz eder fln demis de bana da cok sacma geldi hem de 60 yasinda bir adam rahatsiz etse ne yapacak yani???? Dag basi degil burasi sikayey var uzaklastirma var koruma karari cikarirlar. Yorumunuza katiliyrm.

Höt desen düşer sanki azılı katil çıkartırsın uzaklaştırmayı direk polisi ararsın Karşısında durursan dimdik hiçbiley yapamaz anlaşmalı değil nafakanı tazminatlı boşansın
Yok bişey deme yok sus öyle çözümmü olur direk açsın davayı bir koruma kararı alın yanınıza öyle yapsa daha ı iyi asıl öyle öldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…