• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor

beyondcitylights

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
34
9
1
Babamın annemi aldattığından şüpheleniyorum. Eskiden msn konuşmaları bilgisayara kayıt olurdu, küçükken babamın bir kadınla konuşmalarını okumuştum ama küçüktüm aklım ermemişti, kimseye bir şey söylememiştim. Hayal meyal gözümün önüne getiriyorum konuşmaları.
Büyüdükçe hep şüphe ettim babamdan, ama elle tutulur bir kanıtım yoktu. Babam arkadaşlarıyla çok vakit geçirir. İşten çıkar çıkmaz eve geldiği günler çok azdır. Neredeyse 10'dan önce eve gelmez. Erkek arkadaşlarıyla mı yoksa metresiyle mi birlikte bilmiyorum.
Az önce telefonla konuşmalarını duydum. Ses gitmesin diye televizyonun sesini yükseltmişti ama kulak kabartıp dinledim. Konuştuğu kişi kesinlikle bir erkek olamaz. Birbirlerini kıskanmaktan, değer vermekten bahsediyorlardı. Gürültü olduğu için çok net anlayamadım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Babamın yüzüne zor bakıyorum.

Annenizi tanırsınız, ogrenirse bosanacaksa eğer birşeylerin peşine düşün.Ama yok aman kızım bu yaştan sonra yuvami bozmam diyecekse boşuna ortalığı karıştırmayın.

Mesela benim annem ortalığı yıkardı boyle birsey olsa, ben ne yapar eder ortaya çıkarırdim. Ama tam tersi olacağını düşünürsem ne annemi üzerim ne boşu boşuna olay çıkarırım.

takipde kal ozaman, eline kanit gectigi an konussan? baban kac yasinda?

Şifresini bilmiyorum açamam o yüzden. Ayrıca neredeyse sürekli yanında telefonu.

Banyo wc giriyor heralde.elbet bulursun fırsat. En kötü uyurken al kurcala. Şifresini de sor öğren bir şekilde, baba bişeye bakmam lazım benim tel de sorun var vs. uyanık ol ve öğren. Gerçekten varsa öyle birşey de saklama yüzüne vur, eğer ayrılmazsan herkese anlatırım de, takip et ayrılmazsa annene anlat her şeyi...

Babanızın hali tavri garip benim anne ve babamın telefnları ortadadır şifresni de biliriz hatta acil bişey olur telefon gerekir diye küçük kardeşime de öğretmişimdir şifremi. Bence babana hiç belli etme bi gün annenle fln ailecek yemek yerken beklenmedik bi anda sanki acil bişy varmışta telin bozulmuş gibi iste babanınkini şifresinide öğren hatta anneninkini sakla baban vermek zorunda kalsın annenin yanında gizliyomş gibi yapamaz herhalde ki kocam benden gizlese kıyameti koparırım. En fazla baban sonra şifreyi degistirir.

Ben olsam babamın telefonunu karıştırmazdım. Öğrenseniz ne olacak? Ayrıca okuduklarınız midenizi bulandırmayacak mı? Baba bu, eş koca değil ki..

anneniz bilip de bilmemezlikten geliyor olabilir mi?
bunu kabul eden çok kadın var maalesef. Böyle bir durumda sizin olaylara dahil olmanız hiç kimseye fayda sağlamaz.

yok anneniz kandırılıyor ise, elbette ki doğruyu bilmek hakkıdır.
Ama yine de babanızla ilgili şüphelerinizi annenize söyleyip gerisini bırakmalısınız. Babayı takip etmek, konuşmalarını dinlemek telefonunu karıştırmak hoş değil.

Aşağıdaki yorumlara yüzde yüz katılıyorum.

Annenizi tanırsınız, ogrenirse bosanacaksa eğer birşeylerin peşine düşün.Ama yok aman kızım bu yaştan sonra yuvami bozmam diyecekse boşuna ortalığı karıştırmayın.

Mesela benim annem ortalığı yıkardı boyle birsey olsa, ben ne yapar eder ortaya çıkarırdim. Ama tam tersi olacağını düşünürsem ne annemi üzerim ne boşu boşuna olay çıkarırım.

Ben olsam babamın telefonunu karıştırmazdım. Öğrenseniz ne olacak? Ayrıca okuduklarınız midenizi bulandırmayacak mı? Baba bu, eş koca değil ki..

Sen bunu ögrendiysen, annen kesin biliyordur. Zaten adam ya hic eve gelmiyormuş, ya geç eve geliyormuş.

Bu durumda elbette annende baze şeyleri fark etmiştir. En fazla yapacagin, annenin yaninda aldatan erkekler üzerine konuşup nabiz ölçmektir.

Bide diğer taraftan ven olsam baba ile okkali bir konuşma yapip mesafemi koyardim.

O yaştaki bi insan neden teline sifre koyar ve saklarki..annen biliyor mu sifreyi bir de ona sor bakalim bilmiyorsa sıkıntı vardır..bide neden o kadar gec geliyor ki..
Bence annen boyle bi sey varsa farkindadir eger emin olursan annen kaldıracak biriyse soyle basanmiyacaklarsa hic soyleme boyle gitsin..

Back
X