- 8 Şubat 2019
- 148
- 169
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
Babama ondan nefret ettiğimi söyledim defalarca. Yarın o hayatta olmazsa bunun için pişman olur muyum diye düşünüyorum. Çocukluğum geliyor aklıma, güzel anılarımız geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına azcık okuduğunuzu anlayın yaa. Cevap vermek bile gelmiyor içimden.Eşin aldatsaydı,ama iyi insandı diye bilecek misin? İyi insan nedir,size babalık yapması zaten onun göreviydi,annenize çektirip size iyi davrandığı için mi bu vicdan.bencillik tamamen,annenize üzüldüm sadece size değil
Babama ondan nefret ettiğimi söyledim defalarca. Yarın o hayatta olmazsa bunun için pişman olur muyum diye düşünüyorum. Çocukluğum geliyor aklıma, güzel anılarımız geliyor.
baban iyi bir insan falan değil, anneler babadan önce gelir
Kimse kimseden önce gelmez. Anne ve babanın yeri ayrıdır ve ikisi de eşittir.
İyi koca olmasa da iyi baba, iyi insan olabilir insanlar. Bir evladı babasına karşı kışkırtarak elinize ne geçecek?
Nihayet beni anlayan biri çıktı.Babanız eş olmayabilir ama anlattıklarınıza bakılırsa iyi bir baba. Allah başınızdan eksik etmesin, babayı kaybetmek çok zor tabi ki üzülürsünüz.
Aldatma konusu annenizle babanız arasında olan bir sorun, sizinle ilgisi yok. Siz ikisini de ayrı ayrı sevecek ve sayacaksınız tabi ki. Bakmayın burdaki kadınlara, her aldatılma konusunda kadının yerine kendilerini koyarlar genelde, o yüzden sert cevaplar gelir.
Siz evlatlık görevlerinizi yapın babanıza, kırmayın kalbini. Göçüp gittikten sonra o tartışmalar, kalp kırıklıkları çok acı veriyor.
Ne kadar net konuşabiliyorsunuz. Babamı sevmem annemi sevmediğim anlamına mı geliyor? Annemi daha çok seviyorum ama babamı da seviyorum. Sadakatsiz olmak tek kriter değil ki? Ona bakacak olursak erkeklerin yüzde 90 ı kötü insanlsr o zaman.baban iyi bir insan falan değil, anneler babadan önce gelir
Ne kadar net konuşabiliyorsunuz. Babamı sevmem annemi sevmediğim anlamına mı geliyor? Annemi daha çok seviyorum ama babamı da seviyorum. Sadakatsiz olmak tek kriter değil ki? Ona bakacak olursak erkeklerin yüzde 90 ı kötü insanlsr o zaman.
Annenin tek derdi sizlersiniz emin ol. Annene destek çık. Baban çok iyi biri olabilir, ama anneni yıpratmaya hakkı yok. Annene de ki, ne yaparsan yap arkandayım. Kadınlık gururunu bizim yüzümüzden hiçe saymana gerek yok. Sen ve babam benim için özelsiniz. Ayrı olmanız sadece sizi ilgilendirir.Babam iyi bir insandır. Anneme ve bizlere karşı kibardır, merhametlidir, bizi kimseye muhtaç etmez, annemin ve bizim bir sözümüzü iki etmez, bizim için elinden geleni yapar. Ama bunca iyi özelliğinin yanında annemi aldatıyor malesef. Bunu annem benden daha önce öğrenmiş. Ama bize söylemedi. Ben 7 yıl önce internetten bazı kadınlarla konuştuğuna şahit oldum. Kıyameti kopardım haliyle. 1 yıl hiç konuşmadım. Ama küs kalamadım, barıştım sonunda. Yaşanan onca şeye rağmen babam hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Kaç kez bilgisayarı istedi iş bahanesiyle. Dışarda da hayat kadınlarıyla görüşüyor bence. Emin değilim ama çok şüphe çeken hareketleri var. O kadar kötü bir yalanci ki hemen belli ediyor. Bir de suçunu yüzüne vurunca cocuk gibi davranıyor. İnkâr ediyor. Tam cocuklasiyor. Annem her ne kadar affetmiş gibi görünse de bu durumları sindiremediği o kadar belli ki. Sudan sebeplerden tartışma çıkarıyor. Artık bir kısır döngüye girdik. Babam bir şeyler yapıyor, bir kaç gün kavga gürültü. Sonra bir iki ay ortalık duruluyor. Sonra hopp en başa... Babama karşı çok saygisizlasabiliyorum, hakaret bile ettim bu yüzden. Sonra kahroluyorum tabi. Ama annemin çok üzüldüğünü biliyorum her ne kadar bize belli etmese de. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok ama çok bunaldım. Çok ağır şeyler söylemek geliyor içimden ama ya bir gün ölürse mahvolurum. Vicdan azabından ölürüm. Kendi kendimi yiyorum anca.