Babam annemi aldatıyor

Hadi eskiden tamam boşanamadı ama şu an zaten babanız hiçbir masrafı karşılamıyormuş. Şu an için annenizin bir çıkarı var gibi durmuyor. Şimdi boşanabilirler artık ortada perişan olacak çocuklar da yok.
Annem zaten bosancam dıyor. Eylulde ben evlenıcem.dugunden sonra evı tasıyalım dava acalım dıyoruz

Eski kocamın annesi de eşini kaybetmiş, kimse sahip çıkmamış. 4 çocukla kalmış. Okuma yazması da yok. Overlokçuluk yapmaya başlamış bir yerde. Çocukları sabah bakım evine bırakıyormuş. Akşam alıyormuş. Sonra en büyük çocuk kardeşlerine bakmaya başlamış. Okula başlamışlar vs vs. Kadın emekli olmuş OKUMA YAZMA bilmeden. Bir MESLEĞİ OLMADAN.

Bilmem ki anlatabildim mi

İsteyince yapılır yani
Yoo her turlu yapılır da. Yanı babamın huyu baya kötü. Bız dugunden sonra ondan kurtulalım dıyoruz. O zaman evı tasıyalım dava acalım. Eve almayacagız artık zaten. Dugunden sonra onu öven tüm kardeslerını arayıp böyle babam yok dıycem

Anneniz icinn cokk üzüldüm benim annemlebabamda boşanma aşamasında 32 seneden sonra gerçekten çok zor şeyler ama bazende diyorum keşke okadar sürmeseydi daha erken bitseydi. Anneniz emeklimi geliri varsahersey onun icin daha kolay olabilir
Ona destek olun.
Anneniz icinn cokk üzüldüm benim annemlebabamda boşanma aşamasında 32 seneden sonra gerçekten çok zor şeyler ama bazende diyorum keşke okadar sürmeseydi daha erken bitseydi. Anneniz emeklimi geliri varsahersey onun icin daha kolay olabilir
Ona destek olun.
Yok destegız. Maalesef emeklı degıl. Kız kardesım zaten çalışıyorda evı semtı degistirmek gerek. 2 3 gun sonra gerı döner cunku

Evet tazminat davası falan herseyı acarız bunda sıkıntı yok ama babam parayı ödemez. Ve annemı döver. İçip içip huzursuzluk çıkarır. Dügünden sonra evi taşıyalım diyoruz biz. Kız kardesım çalışıyor zaten. İkisi gül gibi geçinir
uzaklaştırma kararı çıkarırtırsınız

Back
X