• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor

mervem1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kendimi bildim bileli babamla annemin arası 1 gün iyi olursa 2.gün berbat oluyor. Annemede babamada bazı durumlarda hak veremiyorum. İkisininde çok hataları oldu. Sürekli olayların içinde kendimi ikisine nasihat vererek buluyorum. Doğruyu, yanlışı, hatalarını, birbirlerine nasıl davranmaları gerektiğini söylüyorum ama asla etkisi olmuyor. Sanki ben onların ebeveynleriyim ben onlara her şeyi öğretmek zorundaymışım gibi.
Babam bir kaç yıldır bir kadınla takılıyor. Biz yakalıyoruz o inkar ediyor yalan söylüyor görüşmediğine dahil. Geçen yaz evimizde kıyamet koptu bu olay yüzünden. Babamın tarafı hep öğrendiler annemi aldattığını konuştular ettiler ama hiç faydası olmadı. O kadın kız kardeşime bana ağıza alınmayacak küfürler yazdı buna rağmen babam hâlâ daha görüşüyor geçen gün yine dedim bana bize neler söyledi sen nasıl onla hâlâ görüşebilirsin diye yine olduğu gibi inkar etti. Yüzümüze baka baka yalan söylüyor. Ve ben bu durumdan artık çok yoruldum sürekli aynı döngünün içinde buluyorum kendimi. Ben kendi geleceğimi mi kurtarayım yaşadığım evi mi düzelteyim bilmiyorum elimden hiçbir çare gelmiyor.

Kendimi bildim bileli babamla annemin arası 1 gün iyi olursa 2.gün berbat oluyor. Annemede babamada bazı durumlarda hak veremiyorum. İkisininde çok hataları oldu. Sürekli olayların içinde kendimi ikisine nasihat vererek buluyorum. Doğruyu, yanlışı, hatalarını, birbirlerine nasıl davranmaları gerektiğini söylüyorum ama asla etkisi olmuyor. Sanki ben onların ebeveynleriyim ben onlara her şeyi öğretmek zorundaymışım gibi.
Babam bir kaç yıldır bir kadınla takılıyor. Biz yakalıyoruz o inkar ediyor yalan söylüyor görüşmediğine dahil. Geçen yaz evimizde kıyamet koptu bu olay yüzünden. Babamın tarafı hep öğrendiler annemi aldattığını konuştular ettiler ama hiç faydası olmadı. O kadın kız kardeşime bana ağıza alınmayacak küfürler yazdı buna rağmen babam hâlâ daha görüşüyor geçen gün yine dedim bana bize neler söyledi sen nasıl onla hâlâ görüşebilirsin diye yine olduğu gibi inkar etti. Yüzümüze baka baka yalan söylüyor. Ve ben bu durumdan artık çok yoruldum sürekli aynı döngünün içinde buluyorum kendimi. Ben kendi geleceğimi mi kurtarayım yaşadığım evi mi düzelteyim bilmiyorum elimden hiçbir çare gelmiyor.
Kendi geleceğini kurtar ama o kadının sana laf etmesine izin verme ben olsam saçını başını yolardım ama pişmanlık duyarsın yapma sen. Haddini bildir yeter. Annen de biliyor o ne yapacağına kendisi karar versin. Biliyorum çok zor durum eski bir arkadaşım da yıllar önce okulda gelip bize anlatmıştı ama annesi sesini etmedi hala evliler diye biliyorum. Rabbim herkese sadık eş nasip etsin

Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. Burada bayağı is olmuş her yer. Ne yazık ki o jenerasyon boynuzları arşa deyse de adamları boşamıyorlar. Bahane de "o kadına yar etmeyeceğim" muhabbeti. Aslında bütün bir hayatı heba ettiklerini ve çocuklarının psikolojisini yerle bir ettiklerini hiç düşünmüyorlar.

Siz sadece kendinizi düşünüp eğitim hayatınıza odaklanın ve bir an önce kendi hayatınızı kurun. Ne kadar uzak o kadar iyi..

24 yaşındasın artık salacaksın annen istese boşanır kendini kurtar

anne ve babana ebeveynlik yapmaya uğraşma, kendini kurtar hayatı kaçırma

Bı konu var bunun aynısı onu bulup yorumları okuyabilirsiniz konulara bakın başlık bile aynı

2 sayfada babamın annemi aldattığı kadının mesajlarını okudum başlık bu o konuda bir genç kız aynı dertten muzdarip

Back
X