ondan çocuğu var nasıl görüşmeyecek bilmiyorumCanım ben de annemi yakaladım, başka bi adamla görüşüyordu telde. Önce aldım karşıma konuştum ağladı yok öyle bişey o yazıyor fln dedi. Uyardım bi daha görmeyim diye. Neyse iki ay sonra bi daha gördüm dedim hala mı görüşüyorsun.Yine ağladı, onu tehdit etmek zorunda kaldım, bak babama kardeşlerime söylerim diye. Ağladı, ben çocuklarım için varım, o önemsiz biri sadece arkadaşız felan dedi. Bir süre yüzüne bakmadım, şimdi de sürekli kontrolüm altında, görüşmüyor o adamla da.
yani canım, önce babanla mı konuşsan.
İlişkileri çok derin çocuk varmışCanım ben de annemi yakaladım, başka bi adamla görüşüyordu telde. Önce aldım karşıma konuştum ağladı yok öyle bişey o yazıyor fln dedi. Uyardım bi daha görmeyim diye. Neyse iki ay sonra bi daha gördüm dedim hala mı görüşüyorsun.Yine ağladı, onu tehdit etmek zorunda kaldım, bak babama kardeşlerime söylerim diye. Ağladı, ben çocuklarım için varım, o önemsiz biri sadece arkadaşız felan dedi. Bir süre yüzüne bakmadım, şimdi de sürekli kontrolüm altında, görüşmüyor o adamla da.
yani canım, önce babanla mı konuşsan.
Anaaa bir de çocuk mu var ortada.yuhfazlasıyla eminim mesajlaşmalarını okudum ayrıca kızın seni özledi falan yazılı şeyler buldum hep bir gizlilik birşey kredi kartıyla yaptığı saçma sapan alış verişlerini buldum telefonunda da bi küçük kız çocuk resmini buldum
Afedersiniz ama sizin amacınız ne acaba... Herşey halledildi de barbi bebekle harçlık mı sorun oldu...
Aynen .Ben de sinir oldum.Amacı ne olaki arkadaşın. Bu nasıl bir insanliktir. Dert paylasamayacaksaniz kalabalık etmeyin Sayin Sever90...
kardeşin de varmış annen bilmeli, çok zor durumun babanı paylaşıcaksın başka kızla.
o kızına da barbi bebekler alıyordur harçlık veriyordur ooofff
hadsizlik etmeyin, başına gelmeyen bilmez, bir kızın ilk aklına gelen şeyleri söyledim duygusal olarak bu şekilde yaralanıcaktır kız, diğer kıza alacağı şeyleri yapacaklarını düşünür insan ilk olarak
çocuk resmi de gördüm sordum bu ne dedim bi arkadaşının çocuğu olduğu ona attığını söylemişti ama ben esajlarını da okudum baya uzun süredir var anladığım kadarıylaYa şifre falan olmasın aralarında kızın seni özledi diye.Valla aklım almadı çocuğu ne ara yapmışlar bunlar.
Babanı karşına alıp soramaz mısın işin aslını ?
kaydettim zaten kadınında kim olduğunu buldum ama annem için çok üzülüyorumGerçekten zor bi durum.
Ben olsam babanla konuşurdum.Eğer doğruysa bunlar, zaten bi yerden patlak verecek.
Babanla konuşmadan önce de o kadının numarasını sağlam bi yere kaydet , sonra baban inkar edip de numarayı silerse bulamazsın.
7 falan sanırım şuandaÇocuk küçük mü? Kaç yaşlarında ? Ne kadardır beraberler acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?