babam annemi aldatıyor

ondan çocuğu var nasıl görüşmeyecek bilmiyorum

İlişkileri çok derin çocuk varmış

o zaman araya büyükler girmeli diye düşünüyorum

Anaaa bir de çocuk mu var ortada.yuh

Konu sahibi annen bu durumu bilmeli.mutlaka.

Son düzenleme:
hadsizlik etmeyin, başına gelmeyen bilmez, bir kızın ilk aklına gelen şeyleri söyledim duygusal olarak bu şekilde yaralanıcaktır kız, diğer kıza alacağı şeyleri yapacaklarını düşünür insan ilk olarak
Afedersiniz ama sizin amacınız ne acaba... Herşey halledildi de barbi bebekle harçlık mı sorun oldu...

Aynen .Ben de sinir oldum.Amacı ne olaki arkadaşın. Bu nasıl bir insanliktir. Dert paylasamayacaksaniz kalabalık etmeyin Sayin Sever90...

yaralanan yaralanmıştır zaten yarayı deşmek için bursaysanız hiç olmayın daha iyi insanlar akıl almak için buralara yazıyor, bu iletilerinizi hiç yakıştıramadım..

Ya şifre falan olmasın aralarında kızın seni özledi diye.Valla aklım almadı çocuğu ne ara yapmışlar bunlar.
Babanı karşına alıp soramaz mısın işin aslını ?

Ya şifre falan olmasın aralarında kızın seni özledi diye.Valla aklım almadı çocuğu ne ara yapmışlar bunlar.
Babanı karşına alıp soramaz mısın işin aslını ?
çocuk resmi de gördüm sordum bu ne dedim bi arkadaşının çocuğu olduğu ona attığını söylemişti ama ben esajlarını da okudum baya uzun süredir var anladığım kadarıyla

Gerçekten zor bi durum.
Ben olsam babanla konuşurdum.Eğer doğruysa bunlar, zaten bi yerden patlak verecek.
Babanla konuşmadan önce de o kadının numarasını sağlam bi yere kaydet , sonra baban inkar edip de numarayı silerse bulamazsın.

Çocuk küçük mü? Kaç yaşlarında ? Ne kadardır beraberler acaba.

kaydettim zaten kadınında kim olduğunu buldum ama annem için çok üzülüyorum

Alay etmiyorum geçmişolsun, 5 tane ileti yazdım, çözsün derdini artık

Cocuk 7 yasında en az 8 yıllık aldatma eger babanin sa cocuk hıc mı suphelenmedınız annen bilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…