7 falan sanırım şuanda
Sen kac yasindasin tatlim?
19 yaşındayımSen kac yasindasin tatlim?
Alay etmiyorum geçmişolsun, 5 tane ileti yazdım, çözsün derdini artık
gerçekten konuyu okuduktan sonra ilk aklınıza gelen şeyAfedersiniz ama sizin amacınız ne acaba... Herşey halledildi de barbi bebekle harçlık mı sorun oldu...
konuyuokuduktan sonra gerçekten ilk aklınıza gelen bu mu...o kızına da barbi bebekler alıyordur harçlık veriyordur ooofff
az önce sizinde msjınızın altına yorum yapmışım yanlışlık oldu kusura bakmayınAfedersiniz ama sizin amacınız ne acaba... Herşey halledildi de barbi bebekle harçlık mı sorun oldu...
başlığı babannem annemi aldatıyor diye okudum da yuh artık nasıl olur dedim anlam vermeye çalışıyordum, demek yalan söylüyor gelinine falan...
.
hadsizlik etmeyin, başına gelmeyen bilmez, bir kızın ilk aklına gelen şeyleri söyledim duygusal olarak bu şekilde yaralanıcaktır kız, diğer kıza alacağı şeyleri yapacaklarını düşünür insan ilk olarak
az önce sizinde msjınızın altına yorum yapmışım yanlışlık oldu kusura bakmayın
hadsizlik etmeyin, başına gelmeyen bilmez, bir kızın ilk aklına gelen şeyleri söyledim duygusal olarak bu şekilde yaralanıcaktır kız, diğer kıza alacağı şeyleri yapacaklarını düşünür insan ilk olarak
kusura bakma ama anneni bukadar aptalyerine koymasina nasil izin veriyorsun.coktan söylerdimondan çocuğu var nasıl görüşmeyecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?