babam annemi aldatıyor

7 falan sanırım şuanda

8 9 yıllık mi bu iliski hiç mi belli olmazdı. Belki manevi olarak kızın diyordur. Zaten sorun bu değil aldatılması annenizin. Neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. Bende aynı şeyi yaşadım. Çok büyük bir hayal kırıklığı. İlk aşk yere göğe sığdırmadığınız keşke onun gibi biri ile evlensem dediğiniz adam...

Bence önce babanla konuş.

Bence annenize konuyu açmadan önce babanızla konuşun. Durumu net olarak öğrendikten sonra uygun bir dille, hoş izahı ne kadar uygun bir dille yapılabilir ki, annenize açıklarsınız. Allah yardımcınız olsun.

çok zor bi durum.. üstelik anladığım kadarıyla da basit bi ilişki de değil- ki öyle bile olsa annenizin bilmek hakkı her şekilde de- annenizin üzülmesini istemiyorsunuz haklı olarak ama bu durumu ben yaşamış olsaydım annemin göz göre göre kandırılmasına da dayanamazdım. evet zor bi süreç olacaktır mutlaka .. peki siz tek çocuk musunuz sizden büyükleriniz ya da bu durumu anlayabilecek yaşta kardeşleriniz varsa öncelikle onlarla konuşun ve beraber annenize anlatıp destek olun.

Burda annenize dikkatle yavaş yavaş söylemesi gereken kişi babanız...
Siz anlatırsanız annenize durumun ortasında kalakalırsınız, nitekim sizin içinde çık zor olur.
Bilemiyorum babanız ile iletişiminiz nasıl ?
İlk etapda babanız ile konuşun , daha sonra annenize uygun bir dille anlatmasını sağlayın.( gerçi nasıl uygun bil dille anlatılır bilinmez )
Kızım dediği kişi belki manevi kızıdır.
Sizde üzülmeyin lütfen her şey olacağına varır , emin olun anneniz düşündüğünüzden daha güçlüdür bunun da üstesinden sizin desteğinizle gelecektir. Allah ım kolaylıklar versin...

Kadin da evli diyorsun cocugun babanin oldugundan nasil eminsin. Cok karisik bi durum cidden.

O kadar uzun vadeli olsa annen mutlaka anlardı. Çocuğu babana yamamak için kızın diye hitap ediyordur, var öyle kadınlar maalesef. Zor bir durum ama annen de mutlaka bilmeli diye düşünüyorum..

Durum çok ciddi çocuğu varsa. Üstelik bundan haberiniz bile yok. Ne diyeceğimi bilemedim ama ben olsam takip eder her şeyi ogrenirdim. Kardeşimi de

Bilmem teselli olur mu ama babaların çoğu anneleri aldatıyor.

Bence sen yüz göz olma. Annene isimsiz mektup yaz posta kutunuza koy.

Alay etmiyorum geçmişolsun, 5 tane ileti yazdım, çözsün derdini artık

Siz kadin misiniz gercekten ?? Ustelik evlisiniz. Bu nasil bir uslup, nasil kati bir tutumdur boyle.. Genc bir kizin yasadigi duruma yonelik yazmis oldugunuz yorumlariniz alayedercesine, saygisizca ve hadbilmezce. Kac ileti yazdiginizin bir onemi olmamakla birlikte, yorumlarinizin iceriginin saldirgan bir tutum icerdigini goremeyecek kadar kadinsi ozelliklerden yoksunsunuz. Bende de biraktiginiz intiba budur.

Aile buyuklerinden birini -kadin- devreye sokmaniz yerinde olur. Onlar kendi aralarinda bu sorunu konusup cozemeye calisacaklardir. Siz bu konuya mudahale etmek yerine devre disi kaliniz.

başlığı babannem annemi aldatıyor diye okudum da yuh artık nasıl olur dedim anlam vermeye çalışıyordum, demek yalan söylüyor gelinine falan...

.

Ay alakasız olucak ama şu yazdığına koptum gece gece hahahah

Yazım seklime bakarsak hadzsiLik etmediğim ortada ayrıca arkadasın sorduğu diğer kızına harçlık verip barbi bebek alıyor mudur acaba ?değil ...ilk yaralanacagı şeyler bunlarsa yarasına tuz basmayın derim...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayrıca bir insanın aklına ilk bunlar geliyorsa aşırı derece de bencil demektir. İnsanın aklına ailesi ,annesinin yaşayacağı yıkım, hayal kırıklığı vs gelir...

bence annenin bunu bir şekilde öğrenmesi lazım ama senden değil o zaman gururu daha çok incinir bi şekilde öğrenmesini sağla o öğrendikten sonrs da tam destek olarak yanında dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…