- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
Mrb sizlerle icimdeki en büyük aciyi paylasmak istedim bu aci artik icimde durmuyor. Babamin annemi genc bir kadinla aldattığıni öğrendim kadinla konustum kadin tam bir pislik bir cocugu var kocasindan bosanmis.neyse annem bir sekilde olayi duydu evde cok büyük sorunlar yasadik vazgecirmek icin cok mucadele verdim ne yaptim ne ettiysem olmadi hep kizla babam bir sekilde konsdu kadin bana hakaretler etmeye basladi babam tamamen baska bir insana döndü o benim masum babam baska bir insana donsdu okadar iyi bir insanki asla böyle birsey yapacak bir adam degildi.neyse bu mücadele yetmedi biz mahvolduk ben yeni evliyim birden karar verdik annemi bu stresin icinde birakamazdim esyalarimizi topladgmz gibi bir sabah babam evde yokken annemle ben evlerimiz ayri yan yana esyalarimizi toplayip tasindik.babam aksam eve geldiğinde bizim gittigimizi gördü ogun hic aramadi sonra aramalar msjlasmalar oldu babam eve donun diye msj atti hic cvp vermedim.sonra o pisligin evlendigini öğrendim kendi gibi bi adam bulup evlenmis.simdi babam kendi evinde yanlız biz esim annem ve ben yeni bir hayat kurduk boyle iyyiz annem aklina gelince kotu oluyor esimle ben onun yuzunun gulmesi icin elimzden geleni yapiyoruz ama geceleri hep aklimda babam ne yapar ne eder hala akli o kizda biliyor onun evlendigine uzuluyor bu hale nasil geldi bilmyrm kizin buyu yaptigini bile dusundum.bana yardim edin hayatimizin geri kalanina nasil devam edicez babami aramalimiyim babam hep iyi bir bababydi ama bu kiz yuvamizi dagitti
50 yaşına gelmiş bir adamın arkasını sizin toplamanız gerekmiyor.
Yuvanızı o kadın değil,babanız dağıtmış.
Siz evlat olarak görüşmek istiyorsanız görüşün tabii,ama tek başına ne yapar falan diye vicdan yapmanıza gerek yok.