- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Babamın maaşı var ama hep kesiliyor borçlara maalesef.Annem 45 yaşında ama çalışırsın diyorum istemem ben çalışmak halimi görmüyor musun diyo.Herşeyden elini çekti hiçbirşey yapmıyor.Ben onlardan farklı bi şehirde kalıyorum.Annem boşanınca da babandan aldığımla senden aldığımız neyimize yetmeyecek niye çalışayım diyo sonra ben sinir oluyorum.Mücadele ederek ikimiz çalışalım diyorum sen bana bakmak istemiyosun diye duygu sömürüsü yapıyo
Annem biraz dayanayım belki geri döner diyo şu an bi eve çıkmak istesek dahi beş kuruş para yok neyime güvenecem onu bilmiyorum bende istemem o psikolojiyi yaşamasını ama bunlarıda düşünmek zorundayım
Babamın maaşı var ama hep kesiliyor borçlara maalesef.Annem 45 yaşında ama çalışırsın diyorum istemem ben çalışmak halimi görmüyor musun diyo.Herşeyden elini çekti hiçbirşey yapmıyor.Ben onlardan farklı bi şehirde kalıyorum.
Ben bi evde yalnız kalmıyorum az maaşla çalıştığım için babaannemden kalan bi ev vardı orada kalıyorum ama orasıda sadece bana ait değil yengemle amcamınkadın neci napıyo peki? maaştan kesinti olsa da anneniz nafaka alır. siz nerde kalıyorsunuz ki başka şehirde? yalnız değil misiniz?
Annemde çok garip davrandığı için ne yapacağım bilemiyorum bi bakıyorum bana kızıyo babana iyi davran bize geri döner bi bakıyorum babama kızıyo benimde dengem bozuldu anneme babama bile güvenemiyorum artıkAnnenizle aynı yaştayım.
Kendimi bişdim bileli çalışırım..
Daha da çalışacağım Allah ömür verdikçe..
Çünkü bakmam gereken iki minicik evladım var..
Boşanınca ölünmüyor..
Aksine daha çok mücadele gerek..
Anneniz ya kocasının kahrını çekecek ya da gururlu davranıp istenmediği adamdan boşanacak..
İlkini tercih ederse de bırakın naparsa yapsın.. Kendi tercihi üzülmeyin..
Babamın maaşı var ama hep kesiliyor borçlara maalesef.Annem 45 yaşında ama çalışırsın diyorum istemem ben çalışmak halimi görmüyor musun diyo.Herşeyden elini çekti hiçbirşey yapmıyor.Ben onlardan farklı bi şehirde kalıyorum.
Dediğiniz gibi yardımcı olmaya çalışıyorum ama annem biraz daha beklemek istiyor iki tarafta kocaman insanlar neden kendileri çözmeye çalışmıyorda bize yük düşüyor burda???Kızabilirsiniz bu dediğime ama biz çözüm üretince de onlar beğenmiyor ondan bu kadar sitemkarımOnce nafaka kesilir, borclar sonra yapilandirilir.
Aldattigini ispatlarsaniz tazminat da alirsiniz, guzelce nafaka da alirsiniz. Rahatca ev tutarsiniz.
Annenizi bu konuda yonlendirin. Ne demek kendine dondurmeye calisiyor, ne kadar asagilayici.Once nafaka kesilir, borclar sonra yapilandirilir.
Aldattigini ispatlarsaniz tazminat da alirsiniz, guzelce nafaka da alirsiniz. Rahatca ev tutarsiniz.
Annenizi bu konuda yonlendirin. Ne demek kendine dondurmeye calisiyor, ne kadar asagilayici.
Dediğiniz gibi yardımcı olmaya çalışıyorum ama annem biraz daha beklemek istiyor iki tarafta kocaman insanlar neden kendileri çözmeye çalışmıyorda bize yük düşüyor burda???Kızabilirsiniz bu dediğime ama biz çözüm üretince de onlar beğenmiyor ondan bu kadar sitemkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?