Babam annemi aldattı :(

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Merhabalar,ailemi çok seven bi insan değilim ama bu yaşananlar beni derinden üzdü.Her şeyden kaçıp kurtulayım derken nelerle karşılaştım Başlıktan da anlaşılacağı üzere babam annemi aldattı.Ve hala yüzsüz bi şekilde devam ediyor.Ben normalde şehir dışındayım çalışıyorum.Ailemin yanına her gittiğimde son bi sene içinde hep aynı olayalar,huzursuzluklar baş gösterdi.Aldattığı yetmiyor annemi evden kovuyo.Ne zaman gideceksinde kızınla ev tutacaksın.Ama bi taraftan da benim iş özel güvencem yok annemi yanıma alsam iki gün sonra işten çıkmayacağım ne malum.Neye güvenerek ev tutacağım ne yapacağım bilmiyorum.Kardeşim de anneme ne zaman boşanıyosunuz artık rahatıma bakayım lafları ediyor.Annemde babamı kendisine döndürmeye çalışıyor.Bende hep çocukluğumdan beri huzursuz bi ailede büyüdüm.Sonunda bu da oldu.Hiç mutlu olamadım bende bu sorunlardan kaçmak için çalıştığım yere dönüp unutmaya çalışıyorum ama aklımda kalmıyor değil.Biliyorum annem çok zor durumda ama ne para var nede pul.Babamda borç batağında zaten.Şu anda işimde sözleşmede imzalamadğım için garantim yok ama inşallah yoluna girer diye umuyorum.Sadece yazıp sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.Önerisi olanlar varsa yazabilirlerse sevinirim.

Son düzenleme:
anneniz kaç yaşında. şu anda nerde kalıyorsunuz. yerinizde olsam annemin boşanmasına destek olur, onu da yanıma alır birlikte çalışırdık. anneniz de çalışabilir. 54 yaşında annem fabrikada işçi olarak çalışıyor hala

Babamın maaşı var ama hep kesiliyor borçlara maalesef.Annem 45 yaşında ama çalışırsın diyorum istemem ben çalışmak halimi görmüyor musun diyo.Herşeyden elini çekti hiçbirşey yapmıyor.Ben onlardan farklı bi şehirde kalıyorum.

Annem biraz dayanayım belki geri döner diyo şu an bi eve çıkmak istesek dahi beş kuruş para yok neyime güvenecem onu bilmiyorum bende istemem o psikolojiyi yaşamasını ama bunlarıda düşünmek zorundayım

Baban aldatırken borcunu düşünmüyor ama anneni çol çocuğu düşünmüyo ama Allah ıslah etsin doğru yola döndersin

Annem biraz dayanayım belki geri döner diyo şu an bi eve çıkmak istesek dahi beş kuruş para yok neyime güvenecem onu bilmiyorum bende istemem o psikolojiyi yaşamasını ama bunlarıda düşünmek zorundayım

kadın neci napıyo peki? maaştan kesinti olsa da anneniz nafaka alır. siz nerde kalıyorsunuz ki başka şehirde? yalnız değil misiniz?

Annenizle aynı yaştayım.
Kendimi bişdim bileli çalışırım..
Daha da çalışacağım Allah ömür verdikçe..
Çünkü bakmam gereken iki minicik evladım var..
Boşanınca ölünmüyor..
Aksine daha çok mücadele gerek..
Anneniz ya kocasının kahrını çekecek ya da gururlu davranıp istenmediği adamdan boşanacak..
İlkini tercih ederse de bırakın naparsa yapsın.. Kendi tercihi üzülmeyin..

Annemde çok garip davrandığı için ne yapacağım bilemiyorum bi bakıyorum bana kızıyo babana iyi davran bize geri döner bi bakıyorum babama kızıyo benimde dengem bozuldu anneme babama bile güvenemiyorum artık

Once nafaka kesilir, borclar sonra yapilandirilir.

Aldattigini ispatlarsaniz tazminat da alirsiniz, guzelce nafaka da alirsiniz. Rahatca ev tutarsiniz.

Annenizi bu konuda yonlendirin. Ne demek kendine dondurmeye calisiyor, ne kadar asagilayici.

Dediğiniz gibi yardımcı olmaya çalışıyorum ama annem biraz daha beklemek istiyor iki tarafta kocaman insanlar neden kendileri çözmeye çalışmıyorda bize yük düşüyor burda???Kızabilirsiniz bu dediğime ama biz çözüm üretince de onlar beğenmiyor ondan bu kadar sitemkarım

Hayir, kesinlikle haklisiniz. Bu rezilligi yasatan ve yasamaya razi olanlar varsa, kesinlikle size yansitmamalilar. Zaten saglikli bir aile ortami verememisler size.

Tam kendinizi kurtarmissiniz derken bu sorunlarla bogmamalilar. Yani uzak durabiliyorsaniz durun, duramiyorsaniz bu cozumu kabul et ya da bana yansitma diye konusun annenizle.

Annen 45 yaşında ve herşeyden bu kadar el, ayagını çektiyse, annende de hata bulurum.

45 yaş nedir ki, taşı sıksın suyu çıkar. Annenin yerinde olsam, o adama 1 dakika daha dayanmam, eşyamı alır çıkardım o evden. İş mi bulamaz o yaşta kadın, bulur. Ofisimizde 45 yaşında kadın var, hatta daha 1 yıldır çalışıyor. Hayatında ilk defa işe girmiş. Sigortası da var, gayet mutlu, dinç, enerjik... Çay, kahve, temizlik işlerine bakıyor.

Annen istemeli, o istemezse hiç birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…