- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Merhabalar,ailemi çok seven bi insan değilim ama bu yaşananlar beni derinden üzdü.Her şeyden kaçıp kurtulayım derken nelerle karşılaştım Başlıktan da anlaşılacağı üzere babam annemi aldattı.Ve hala yüzsüz bi şekilde devam ediyor.Ben normalde şehir dışındayım çalışıyorum.Ailemin yanına her gittiğimde son bi sene içinde hep aynı olayalar,huzursuzluklar baş gösterdi.Aldattığı yetmiyor annemi evden kovuyo.Ne zaman gideceksinde kızınla ev tutacaksın.Ama bi taraftan da benim iş özel güvencem yok annemi yanıma alsam iki gün sonra işten çıkmayacağım ne malum.Neye güvenerek ev tutacağım ne yapacağım bilmiyorum.Kardeşim de anneme ne zaman boşanıyosunuz artık rahatıma bakayım lafları ediyor.Annemde babamı kendisine döndürmeye çalışıyor.Bende hep çocukluğumdan beri huzursuz bi ailede büyüdüm.Sonunda bu da oldu.Hiç mutlu olamadım bende bu sorunlardan kaçmak için çalıştığım yere dönüp unutmaya çalışıyorum ama aklımda kalmıyor değil.Biliyorum annem çok zor durumda ama ne para var nede pul.Babamda borç batağında zaten.Şu anda işimde sözleşmede imzalamadğım için garantim yok ama inşallah yoluna girer diye umuyorum.Sadece yazıp sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.Önerisi olanlar varsa yazabilirlerse sevinirim.
Son düzenleme: