• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi sürekli dövmeye başladı .. :(

En azından Mor Çatıyı arayıp konuşabilirsiniz belki... Orda bu konuda uzmanlar varmış galiba telefonla da görüşme yapılıyor olabilir belki yardımcı olabilir yani polise gitmek veya boşanmak değilse de en azından bilgilendirebilirler veya hani ne yapabileceğinizi tartışabilirler sizinle. Ben Allah'a şükür ki hiç aramadım bu yüzden nasıl işliyor ne oluyor hiç bilmiyorum ama babanızın haberi olmadan ararsanız sanki bir şey kaybetmezsiniz gibi düşündüm...

Kolay gelsin cidden Allah sabır versin tez zamanda kurtulursunuz bu kötü durumdan inşallah.

olan çocuklara oluyor işte... Okulunu düşüncek çocuk kalkmış burda anasına kardeşine dertleniyor. Bu çocuğun derdi gireceği sınavlar olmalı ama nerde.... burdan vereceğimiz tek akıl polisolur.. O da şikayetçi olan yoksa bir şey yapamaz...

babası annesinden ayrılmaz bence sadece korkutmak için dövüyordur..bu durumda rest falan çekse arkadaşın annesi,evi terk etse çocukları bırakıp işe yararmı acaba?
hergün korkutmak için nasıl bir sebebi var ki azmanın:KK53:

Eskişehir de bir adam karısını döverken komşular şikayet ediyor, polis adamı terörist gibi yaka paça götürüyorlar. adam şaşkın abuk sabuk bir halde yaka paça götürüldü... iyide oldu. en azından terörist muamelesi yapıldı. tam baban döverken sende polisi telefonla ara. yaka paça götürsünler onu...

Eskişehir de bir adam karısını döverken komşular şikayet ediyor, polis adamı terörist gibi yaka paça götürüyorlar. adam şaşkın abuk sabuk bir halde yaka paça götürüldü... iyide oldu. en azından terörist muamelesi yapıldı. tam baban döverken sende polisi telefonla ara. yaka paça götürsünler onu...
aslında bu yapılabilir..adam döverken başka bir odadan telefonla polisi arasın konu sahibi kardeşimiz..korkunun ecele faydası yok..

Babanın sanada zarar vermesinden korkuyosan adresini kk yoneticilerne ver onlar arasin polisi sanada zarar gelmez bu şekilde

korkutup ezmek işte sözünden çıkmasın itaatkaar olsun diye..
oran orantı yöntemi kullanarak şu problemi çözsene ben sayısalcıyım çözemedim bir kadın kocası tarafından korkutulmak ve sindirilmek amacıyla kaç gün boyunca dövülmelidir?:KK53::KK53::KK53:

böyle bir ailede bu şekilde yaşamaktansa annenin ailesi kabul ediyorsa boşanıp onların yanında kalın bence..

Boşanma gibi bir durum söz konusu olsa annem hep beni hem de kardeşimi yanına alabilir mi :/ kardeşim 12 yaşında ben 17

oran orantı yöntemi kullanarak şu problemi çözsene ben sayısalcıyım çözemedim bir kadın kocası tarafından korkutulmak ve sindirilmek amacıyla kaç gün boyunca dövülmelidir?:KK53::KK53::KK53:
işte insanın kocası odunsa böyle oluyor canım maalesef..hayvan haklarının bile korunduğu bir dönemdeyken,kadınların şu çektiklerine bak:(

Boşanma gibi bir durum söz konusu olsa annem hep beni hem de kardeşimi yanına alabilir mi :/ kardeşim 12 yaşında ben 17
alabilir tabiiki canım mahkeme siz kimi isterseniz ona verir sizi..

Elleri kırılsın dayak atan erkeğin. Baban laftan sözden anlamıyor mu hiç utanması yok mu sakin bir vakitte konuşsan? Babanın ailesi ile aranı iyi yapmaya çalış çünkü eğer onların sözünü dinliyorsa ve polis yada annenin ailesine anlatamıyorsan en azından bu şekilde çaresi olabilir. Anneni sevmiyor olabilirler de ortada söz konusu olan siz siniz bu kadar vicdansız olabilirler mi bilmiyorum.

O sırada videoya çekip dogru polise gitmelisin. Seni çok iyi anlıyorum elinden bişey gelmiyor olması seni daha çok üzüyor. Allah yardımcınız olsun

Elleri kırılsın, bir kadına El kalkmaz, birlik olup sizde onu dövün

Polise git dicem ama nerde yasadigina bagli Türkiyede yasiyorsan tanidik bir polis yoksa o iside unut.

Annenin ailesiyle yani dayınla falan konuş, daha kötü olursa da olsun. Ayrıca şikayetçi olsun ve boşansın annen. O iğrenç baban olacak herif de paşa paşa nafakasını öder, hatta bir güzel hapis bile yatabilir ama hapse girmese bile siciline işlenir bu olay. Dağ başı mı sanıyor burayı? Herife bak.

akilli telefon kullaniyorsundur sanirim annene siddet uyguladiginda videosunu cek.
once yedekle sonra babanla ciddi bir sekilde konus
baktin devam ediyor o videoyu delil olarak kullan anneni belliki korkutmus

Back
X