Neyse hadi buna tamam dedik eee o zaman bu namahrem mahrem karmaşasından dolayı kimse birbirine gelmesin gitmesin mi ya çok saçma değil mi Allah aşkına. Bu kızcağızda babam inançlıdır deyip evlendiği gibi çıktığı evinden birdaha girmesinmi evine yaniEvde baldız varsa tabi namahrem oluyor dine göre kardesin rahat edemez. Bende kaynım geldiği zaman rahat edemem ha içimde bir kotuluk olduğu için yada kaynım bana yürüyecekmis gibi kötü niyetli olduğundan değil mesela oturması kalkması hep sıkıntı oluyor rahat edemiyorum baban haklı bence muhazakar adam belli namaz orucu onun borcudur önce itikat bence baban itikatli inanclı biri
Babanizin tavrida dogru degil ama sizinde esimi birakamam birbirimize cok bagliyiz kafasida bimilyon size soyliiim . Allah korusunda Allah bi ayirir sasar kalirsiniz . Bu mantikta olmayinn lutfen . Yarin birgun bi ameliyat veya dogum yapacaginiz zaman ne olcak mecburen evlikte tatli ayriliklarda oluyor olacak . Sehir disina gitmissiniz birde anneniz babaniz bi saglik sorunu olsa esiniz izin alamasa mecbur tek gitmeyecekmisiniz? Babaniza gelince direk siz konusun babacigim evlendikten sonraki ilk ziyaretimiz oldugu icin esimle birlikte gelmek istiyorum gibilerinden .Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Ben anlayamadım bence eksik var konuda. Mezhepsel falan Bir çatışma mı var?. Namahrem !! ??? Kız kardeş ve anne var oğlana güvenmiyorum getirme demiş.Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Kusura bakmayın da babanızın zihniyeti kötü o zaman, kendi gibi sanıyorsa herkesi...Kız kardeslerimin yaşı küçük biri 17 biri 8 yaşında. Dinle uzaktan yakindan ilgisi yok. Ne namazi ne orucu ne de başka bir şeyi var. Tek takıntısı namus ve bu hastalik derecesinde geri kafalılık. İranda ırakta yaşıyormuş gibi davranıyor. Hareketleri bu yönde.
Cok ilginç bir babanız var gerçekten Nikah kiyildiktan sonra anneniz eşinize mahrem kız kardeşiniz varsa evde evet o namahrem eniştene belki o sebeple diyorsa haklı lakin merak ettim memeleket neresi babanız herşeye bu kadar dikkat ediyor mu ki ?Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Şimdi gördüm bunu babanız çok yobaz dini hassasiyetleri olan biri sanmıştımKız kardeslerimin yaşı küçük biri 17 biri 8 yaşında. Dinle uzaktan yakindan ilgisi yok. Ne namazi ne orucu ne de başka bir şeyi var. Tek takıntısı namus ve bu hastalik derecesinde geri kafalılık. İranda ırakta yaşıyormuş gibi davranıyor. Hareketleri bu yönde.
yapman gereken gayet açık. sapık mı benim kocam anasına bacısına o gözle baksın. Benim kocama bu ithamda bulunulan yere ben hayatta gitmezdim. 7 ay daha erken annene babana net bir şekilde kocamı sapık yerine koyduğunuz için gelmiyorum de biraz da onlar düşünsün kızımıza damadımıza nasıl ayıp ettik nasıl gönüllerini alırız biz diye. İnşallah eşinize bu durumu söylememişsinizdir çünkü bana söylense ömür boyu gitmezdim o eve.İnanin çok değişik akıl alır cinsten değişik düşünceleri var babamin. Yani annemden kiz kardeslerimden bahsediyor namahrem derken. Düşündükçe ve bu sözleri duydukça bende kafayı yiyorum
Bunu gördüm daha da sinirlendim şu an. Namuzsuz yerine koyuluyorsunuz farkında mısınız?Kız kardeslerimin yaşı küçük biri 17 biri 8 yaşında. Dinle uzaktan yakindan ilgisi yok. Ne namazi ne orucu ne de başka bir şeyi var. Tek takıntısı namus ve bu hastalik derecesinde geri kafalılık. İranda ırakta yaşıyormuş gibi davranıyor. Hareketleri bu yönde.
Allah korusun demişsiniz ama bu ihtimali ağzınıza almanız bile vicdanınızı sorgulamama yetti. İki insanın eş olarak bir birine bağlılığı sizi neden bu kadar rahatsız ettide beddua gibi saçma bir örnek verdiniz bilmiyorum ama benim ya da günahsız bir başkasının hakkında kim ne düşünüyor dile getiriyorsa kimin kalbinde ne varsa Rabbim aynısını yaşatsın ona. Diyeceklerim bu kadar.Babanizin tavrida dogru degil ama sizinde esimi birakamam birbirimize cok bagliyiz kafasida bimilyon size soyliiim . Allah korusunda Allah bi ayirir sasar kalirsiniz . Bu mantikta olmayinn lutfen . Yarin birgun bi ameliyat veya dogum yapacaginiz zaman ne olcak mecburen evlikte tatli ayriliklarda oluyor olacak . Sehir disina gitmissiniz birde anneniz babaniz bi saglik sorunu olsa esiniz izin alamasa mecbur tek gitmeyecekmisiniz? Babaniza gelince direk siz konusun babacigim evlendikten sonraki ilk ziyaretimiz oldugu icin esimle birlikte gelmek istiyorum gibilerinden .
Çok değişik babanızın düşünceleri . Eşiniz sizinle annemize kardeşleriniz evlenenekadar gelmicekmi.Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Allah askina sizi tanimiyorum etmiyorum size niye beddua edeyim? Kaldiki tanidigim birinede beddua etmeyecek kadar inancli ve akli basinda biriyim cok sukur. Eslerin birbirine olan bagliligi beni hasetlendirmez aksine sevip sevilene sevinirim... bende esimle severek evlendim 15gun sonra egitime gitmesi gerekti 40gun ayri kaldik .mecburi ayriliklar olabiliyor hayatta. Siz ayri durmam gibilerinden kinustugunuz icin buyuk konusmak manasinda yazmistim esas Allah korusun gibisinden. Yanlis anlasilmis olmama uzuldum gercekten her neyse caniniz sagolsun.Allah korusun demişsiniz ama bu ihtimali ağzınıza almanız bile vicdanınızı sorgulamama yetti. İki insanın eş olarak bir birine bağlılığı sizi neden bu kadar rahatsız ettide beddua gibi saçma bir örnek verdiniz bilmiyorum ama benim ya da günahsız bir başkasının hakkında kim ne düşünüyor dile getiriyorsa kimin kalbinde ne varsa Rabbim aynısını yaşatsın ona. Diyeceklerim bu kadar.
Bu kadar paralamayın kendinizi canımAllah askina sizi tanimiyorum etmiyorum size niye beddua edeyim? Kaldiki tanidigim birinede beddua etmeyecek kadar inancli ve akli basinda biriyim cok sukur. Eslerin birbirine olan bagliligi beni hasetlendirmez aksine sevip sevilene sevinirim... bende esimle severek evlendim 15gun sonra egitime gitmesi gerekti 40gun ayri kaldik .mecburi ayriliklar olabiliyor hayatta. Siz ayri durmam gibilerinden kinustugunuz icin buyuk konusmak manasinda yazmistim esas Allah korusun gibisinden. Yanlis anlasilmis olmama uzuldum gercekten her neyse caniniz sagolsun.
Ah arkadasim bende boyleyim iste malesef. YaslandimBu kadar paralamayın kendinizi canım
Kadın söz konusu kocası ve evliliğiyse sanki herkes onu kocasından ayırıyor izlenimi yaratıyor bende
Mübarek olsunlar birbirlerine
Bizene ister kocasıyla gitsin ister yanlız gitsin
Bende sizin kendinizi bu şekilde savunmak zorunda olmanıza üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?