Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

Benim en çok merak ettiğim siz bu babayla 4 yıllık ilişkinizi nasıl yürüttünüz? Hani hiçbir şeye karışmadı mı bu 4 yıl boyunca dışarı çıkma, görüşme vs gibi. Tabii bu biraz konunuzun dışına çıkıyor ama cevaplamak istemezseniz saygı duyarım

Neyse hadi buna tamam dedik eee o zaman bu namahrem mahrem karmaşasından dolayı kimse birbirine gelmesin gitmesin mi ya çok saçma değil mi Allah aşkına. Bu kızcağızda babam inançlıdır deyip evlendiği gibi çıktığı evinden birdaha girmesinmi evine yani ben şok ben iptal gerçekten

Benim de abim eşimi istememişti evine, tanımıyordu bile, o zaman nişanlıydık.. O gelmesin sen tek gel dedi. O oldu. 6 sene olacak adım atmam evine. Bu konularda çok gurur yaparım, pis soğurum. Eşimi hayat arkadaşımı istemeyenin evinde benim de işim yok derim. Ha eşimin bi saygısızlığı olur, o zaman eşimle ilişkimi sorgularım zaten..

Babanizin tavrida dogru degil ama sizinde esimi birakamam birbirimize cok bagliyiz kafasida bimilyon size soyliiim . Allah korusunda Allah bi ayirir sasar kalirsiniz . Bu mantikta olmayinn lutfen . Yarin birgun bi ameliyat veya dogum yapacaginiz zaman ne olcak mecburen evlikte tatli ayriliklarda oluyor olacak . Sehir disina gitmissiniz birde anneniz babaniz bi saglik sorunu olsa esiniz izin alamasa mecbur tek gitmeyecekmisiniz? Babaniza gelince direk siz konusun babacigim evlendikten sonraki ilk ziyaretimiz oldugu icin esimle birlikte gelmek istiyorum gibilerinden .

Konu cok baska yerlere gitmek de gerçekten namahrem mi?diye sormanın yeri burasi degil islam da kişiye gore değişen bir olgu degil sana gore bana göresi yok namahrem mi kardeşin evet ama baban bunu kullanıyor gibi ama aileni sen bilirsin bekârken misafiriniz geldiğinde ya da gittiğinizde haremlik selamlık mi durursunuz mesela öyle ise bacın icin sorun olur ama yok öyle bir durum diyorsan kiz zaten uyanınca örtüsünü takar eteğini giyer siz varken sorun yok yani ..ama babanın derdi başka sanki

Kusura bakma ama gitmeyeceksin. Bu zulmü yapan da baban. Kayınvalide gelini istemeyip oğlu tek gitse kıymet kopartıyoruz. Annen de resti çekecek sapık mısın sen damadımız oğlumuzdur sen akrabaya yan bakıyorsun demek ki diye.
Kendi zihniyeti de bu demek ki gelini olsa yan gözle bakacak.
Evliysen ailen eşindir. Annen kardeşin gelsin sana baban da tek başına otursun. Hasta olursa seni çağırmasın, ölürse beklemesin. Şunu eşinin ailesi sana yapsa ne yapacaksan onu yapmalısın.

Ben anlayamadım bence eksik var konuda. Mezhepsel falan Bir çatışma mı var?. Namahrem !! ??? Kız kardeş ve anne var oğlana güvenmiyorum getirme demiş. biri beni dürtsün. E niye vermiş seni . Yani namahrem iş falan ile sıyırmış . Ayyy sıyaracağım

Kusura bakmayın da babanızın zihniyeti kötü o zaman, kendi gibi sanıyorsa herkesi...

Cok ilginç bir babanız var gerçekten Nikah kiyildiktan sonra anneniz eşinize mahrem kız kardeşiniz varsa evde evet o namahrem eniştene belki o sebeple diyorsa haklı lakin merak ettim memeleket neresi babanız herşeye bu kadar dikkat ediyor mu ki ?

Şimdi gördüm bunu babanız çok yobaz dini hassasiyetleri olan biri sanmıştım

İnanin çok değişik akıl alır cinsten değişik düşünceleri var babamin. Yani annemden kiz kardeslerimden bahsediyor namahrem derken. Düşündükçe ve bu sözleri duydukça bende kafayı yiyorum
yapman gereken gayet açık. sapık mı benim kocam anasına bacısına o gözle baksın. Benim kocama bu ithamda bulunulan yere ben hayatta gitmezdim. 7 ay daha erken annene babana net bir şekilde kocamı sapık yerine koyduğunuz için gelmiyorum de biraz da onlar düşünsün kızımıza damadımıza nasıl ayıp ettik nasıl gönüllerini alırız biz diye. İnşallah eşinize bu durumu söylememişsinizdir çünkü bana söylense ömür boyu gitmezdim o eve.

Eşimsiz gitmem lafına takılmış insanlar bu ciciş kız isteği değil sonuç olarak burda adamın ailesi gelinsiz gel dese adam da gitse nasıl topa tutardık anlatmaya gerek yok.

Bunu gördüm daha da sinirlendim şu an. Namuzsuz yerine koyuluyorsunuz farkında mısınız?

Allah korusun demişsiniz ama bu ihtimali ağzınıza almanız bile vicdanınızı sorgulamama yetti. İki insanın eş olarak bir birine bağlılığı sizi neden bu kadar rahatsız ettide beddua gibi saçma bir örnek verdiniz bilmiyorum ama benim ya da günahsız bir başkasının hakkında kim ne düşünüyor dile getiriyorsa kimin kalbinde ne varsa Rabbim aynısını yaşatsın ona. Diyeceklerim bu kadar.

Ben olsam kardeşlerimi ve annemi çok özlediğim için tek giderdim, babama da bu şekilde davrandığı için yüz vermezdim soğuk davranırdım. Ne olursa olsun annemi kardeşlerimi görmek konusunda gurur yapmam asla. Eşimden bağımsız da gidebilirim.

Çok değişik babanızın düşünceleri . Eşiniz sizinle annemize kardeşleriniz evlenenekadar gelmicekmi.

Allah askina sizi tanimiyorum etmiyorum size niye beddua edeyim? Kaldiki tanidigim birinede beddua etmeyecek kadar inancli ve akli basinda biriyim cok sukur. Eslerin birbirine olan bagliligi beni hasetlendirmez aksine sevip sevilene sevinirim... bende esimle severek evlendim 15gun sonra egitime gitmesi gerekti 40gun ayri kaldik .mecburi ayriliklar olabiliyor hayatta. Siz ayri durmam gibilerinden kinustugunuz icin buyuk konusmak manasinda yazmistim esas Allah korusun gibisinden. Yanlis anlasilmis olmama uzuldum gercekten her neyse caniniz sagolsun.

Bu kadar paralamayın kendinizi canım
Kadın söz konusu kocası ve evliliğiyse sanki herkes onu kocasından ayırıyor izlenimi yaratıyor bende
Mübarek olsunlar birbirlerine
Bizene ister kocasıyla gitsin ister yanlız gitsin
Bende sizin kendinizi bu şekilde savunmak zorunda olmanıza üzüldüm

babaniz ağır sacmaliyor ama sizinde esimi birakamam gidemem gelemem demeniz çok aşırı geliyor bana.
sadece evlendiniz göbekleriniz bir birine bağlanmadı.

Ah arkadasim bende boyleyim iste malesef. Yaslandim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…