• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

Size sonuna kadr katiliyorum. Yaklaşık 3 yildir evliyim. Ailelerden ayri sehirde yasiyoruz. Esimden 1 gun bile ayri kalmadim, allah da mecbur birakmasin. Bu evine, eşine, evliliğine cok da bagli olmyn kadınların kendilerini en normal gorup bizim gibilere ucube muamelesi yapmasina da ayar oluyorum. Imkanim varken neden esimden gunelrce ayri kalayim. Sabahtan aksama eve gelene kadar ozluyorum ben. Cok tuhaflar gercekten.

Kiz kardes de namhrem de noluyor sanki, yicek mi adam. Benim ailem de dindr insanlar. Kiz kardeslerimle kankasi gibi takilir eşim. Babam da teyzelerimle oyle, cok yakindir. Namahrem ama ev ahalisinden sayilir dinimizce, sokaktan gecen bir adam hukmunde degil enişte. Bir sakıncası yok
Oha ! eşimle ayrı takılmak evliliğimizde birbirimize bagımlı olmadıgımıza mı delalet ?
Gerçekten tuhaf olan bizler degiliz.
Yahu dünyada hastalık var ölüm var. Sabahtan akşama kadar özlediğiniz eşiniz bir gün gelir hasta olursa ne edeceksiniz ki ?

. Bu evine, eşine, evliliğine cok da bagli olmyn kadınların kendilerini en normal gorup bizim gibilere ucube muamelesi yapmasina da ayar oluyorum. Imkanim varken neden esimden gunelrce ayri kalayim. Sabahtan aksama eve gelene kadar ozluyorum ben. Cok tuhaflar gercekten.
Hanımefendi nereden biliyorsunuz evime evliliğime çok bağlı olup olmadığımı.
Uzaktan öylemi gözüküyoruz acaba..
Kimsede kendi deyiminiz ile ucube muamaelesi yapmıyor ..

Bugün benm kabul günüm herhalde ..
Bende buna ayar oldum ..

Babasinin ruh hastasi gibi davranislari dururken Esimden ayri bi yere gitmem dedi diye kizi topa tutmuslar. Korkuncsunuz valla. Ailesine gidip haftalarca kalanlar, ailesine kocasindan daha bagli olanlar, kocadan ayri kalsam da kafa dinlesem die firsat kollayanlar, kocasiyla en iyi arkadas olamayanlar anlamamis olabilir. Ama kari koca olarak her seyi birlikte yapmayi isteyecek kadar birbirini cooook sevmek mumkun ve dunyanin en guzel şeyi. Ne kadar sacma akil dışı mesajlar var ya. Kedi ulaşamadığı ciger meselesi olmus
Al işte :)
Topyekun eşlerimizden illallah etmişler cenahı da ilan edildik.
Bereketli olsun.

Hanımefendi nereden biliyorsunuz evime evliliğime çok bağlı olup olmadığımı.
Uzaktan öylemi gözüküyoruz acaba..
Kimsede kendi deyiminiz ile ucube muamaelesi yapmıyor ..

Bugün benm kabul günüm herhalde ..
Bende buna ayar oldum ..
Sus abla onlar senden benden daha iyi biliyoreeee

Babasinin ruh hastasi gibi davranislari dururken Esimden ayri bi yere gitmem dedi diye kizi topa tutmuslar. Korkuncsunuz valla. Ailesine gidip haftalarca kalanlar, ailesine kocasindan daha bagli olanlar, kocadan ayri kalsam da kafa dinlesem die firsat kollayanlar, kocasiyla en iyi arkadas olamayanlar anlamamis olabilir. Ama kari koca olarak her seyi birlikte yapmayi isteyecek kadar birbirini cooook sevmek mumkun ve dunyanin en guzel şeyi. Ne kadar sacma akil dışı mesajlar var ya. Kedi ulaşamadığı ciger meselesi olmus
Mındar dermiş demi ben tamamlayım bu cümleyi ..
Biz mutsusuz nede olsa bir tek mutlu olan sizlersniz..

kocamla birlikte çalışıyorum işimiz bile ortak ailem olarak birtek babam ve babanem var eşim benim ailem
en yakın arkadaşım sırdaşım da eşim burada birçoğunuzun kocasıyla konuşamayacağı şeyleri konuşabiliyorumdur ben eşimle,evlenmeden önce de en yakın arkadaşımdı sevgilim aldattı diye omuzunda falan ağlamışlığım var düşünün,
ama onsuz da arkadaşlarımla görüşebiliyorum ,eşim de bensiz arkadaşlarıyla buluşabiliyor , sandığınız kadar korkunç birşey değil bu , insanlar kendi kendilerine de zaman ayırmalı
sadece eşle heryere gitmek onsuz hareket etmemek sadece bu sevgi göstergesi değil.

Yaklaşık 3 yildir evliyim. Ailelerden ayri sehirde yasiyoruz. Esimden 1 gun bile ayri kalmadim, allah da mecbur birakmasin. Bu evine, eşine, evliliğine cok da bagli olmyn kadınların kendilerini en normal gorup bizim gibilere ucube muamelesi yapmasina da ayar oluyorum. Imkanim varken neden esimden gunelrce ayri kalayim. Sabahtan aksama eve gelene kadar ozluyorum ben. Cok tuhaflar gercekten.
:işsiz::işsiz::işsiz:

Mındar dermiş demi ben tamamlayım bu cümleyi ..
Biz mutsusuz nede olsa bir tek mutlu olan sizlersniz..
Abla vallahi eşini çanta gibi taşıyanları da ben anlamıyorum sağa sola :)
Kızlarla Şile'ye 2 günlüğüne denize girmek için apart kiralayıp gittik ve aşırı da eglendik.
Ulan kimse kocamız evde tek kaldı diye aglamadı sjkfhsjkfhjjf

Doğrudur başındayız Allah hepimize o yolda hayırlı bir şekilde ilerlemeyi nasil etsin. Fakat benim derdim çok başka. Dertleşmek istedim sadece. Yani eşimi tek birakmamaktan kastım onunla bir şeyler yapınca bana daha iyi hissettirmesi eminim eşinden memnun herkes bunu ister. Teşekkür ederim yinede yorumunuz için.

Bakın anlamıyorsunuz tabiki gidiyoruz ikimizde çalışıyoruz. İkimizinde ayrı sosyal hayatları var. Mevzu şu bu benim eşimle ilk ailemi görmeye gidişim. Bir yere giderken onun yanımda oluşu bana iyi hissettiyor güçlü hissettiriyor. Bu yüzden onu bırakıp gitmek istemiyorum bunun nesi kötü

Arkadaslar bakin kiz bu yorumlari yaptiktan sonra hala derdine yorum yapmayip tek gidip gitmemesine yorum yapilmasi dogru mu? Biraz objektif olalim lutfen. Sadece ilk mesaji okuyup sonrakileri okumayan ve duzgun yorum yapanlara bisey demiyorum ama israrla ustune gidildigini de kabul edin yani.

Evet doğru ama kiz ilk yorumlardan itibaren cevap verdi lutfen bu konuya yorum yapin ben zaten her yere beraber gidelim demiyorum seklinde sonradan aciklama yapti. Olayin ozunden uzaklasilmaya devam edildi. Demek ki kendisinin de uslup sorunu var yonetemedi durumu. Ama gerek yok yani bence babanin olayi tam bir sacmalikken niye tek gitmiyorsun demeye.
Konu sahibinde üslup sorununu bile isteye oluşturdular. Herkes sabredemez.
kız arkadaşlarınızla buluşurken kadın kadına misafirliğe giderken kocanızı da yanınızda götürür müsünüz?
tüm misafirliklere eşiyle gitmiş
asla yalnız bırakamam diyor

ayrıca konu bu değil konu bu değil denip duruyorsunuzda yooo konu tam olarak bu eşle gitmek veya gitmemek tüm mesela bu zaten

babası eşini istemiyor
bir misafirliğe bile eşinden ayrı gitmeyen kadın babasının cümlesini duyduğu an birdaha hiç gitmeyi düşünmez babamın sözünden dolayı o eve asla adım atmayacağım der annesine konu kapanır . konu tam olarak eşle gitmek zaten konu bu ,
ama konu sahibi çooookk üzüldüğü için yalnız da gidebilirsiniz diyenler oldu onun üzerine asla ama asla yalnız hiç bi yere gitmem dedi , neden gitmiyorsun diye sormak hakaret veya saldırı değil sadece soru
Konu babaya gösterilmesi gereken tavır. Kız arkadaşlarla buluşma değil. Konu sahibi ailesine karşı izlemesi gereken yol konusunda fikir istedi, ev gezmesi konusunda değil. Ailesine yapacağı ilk ziyarette bir duruş sergilemesi gerekiyordu ve bunu sordu siz konuyu manipüle ettiniz.

Kızlarla Şile'ye 2 günlüğüne denize girmek için apart kiralayıp gittik ve aşırı da eglendik.
ayy iş seyahatine gitti eşim
eğitime gitti
herşeyi geçin aynı şehirde antepde yollar kapandı kardan, adam 1 hafta eve gelemedi annesinde kaldı oraya yakındı diye yazık
demek ki hiç sevilmiyorum :D

Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Orda bi otelde kalip anneni kardeslerini gorup aksam baban gelmeden don otele. Kocam boyle uygun gordu dersin

kocamla birlikte çalışıyorum işimiz bile ortak ailem olarak birtek babam ve babanem var eşim benim ailem
en yakın arkadaşım sırdaşım da eşim burada birçoğunuzun kocasıyla konuşamayacağı şeyleri konuşabiliyorumdur ben eşimle,evlenmeden önce de en yakın arkadaşımdı sevgilim aldattı diye omuzunda falan ağlamışlığım var düşünün,
ama onsuz da arkadaşlarımla görüşebiliyorum ,eşim de bensiz arkadaşlarıyla buluşabiliyor , sandığınız kadar korkunç birşey değil bu , insanlar kendi kendilerine de zaman ayırmalı
sadece eşle heryere gitmek onsuz hareket etmemek sadece bu sevgi göstergesi değil.
:KK5:
Aynen eşle yapılan geziler yemekler gayet güzel ondan sıkıntı yok,biizm dediğimiz kendimizede ayırabileceğimiz zamanlarımız olsun demi.
Yapışık gezmeyelim modu sadece.
Geçen yaz kızçemle antalyaya gittik tatile muhteşemdi.

Konu sahibinde üslup sorununu bile isteye oluşturdular. Herkes sabredemez.

Konu babaya gösterilmesi gereken tavır. Kız arkadaşlarla buluşma değil. Konu sahibi ailesine karşı izlemesi gereken yol konusunda fikir istedi, ev gezmesi konusunda değil. Ailesine yapacağı ilk ziyarette bir duruş sergilemesi gerekiyordu ve bunu sordu siz konuyu manipüle ettiniz.
tamam bizde öyle diyen babaya bence gitme dedik ?
hatta eşine de sakın söyleme adam kırılıp düşman olmasın duyarsa üzülür dediler böyle yorumlar yaptık zaten ?
gitmek istiyorsan otelde de kalabilirsiniz diyenlerde oldu ?
yetmez mi bu fikirler

ayy iş seyahatine gitti eşim
eğitime gitti
herşeyi geçin aynı şehirde antepde yollar kapandı kardan, adam 1 hafta eve gelemedi annesinde kaldı oraya yakındı diye yazık
demek ki hiç sevilmiyorum :KK70:
:KK11:
Nasıl tek gönderdin ?
Sevilseydin, kocana bagımlı ay pardon baglı olsaydın göndermezdin, o da gitmezdi :63:

Arkadaslar bakin kiz bu yorumlari yaptiktan sonra hala derdine yorum yapmayip tek gidip gitmemesine yorum yapilmasi dogru mu? Biraz objektif olalim lutfen. Sadece ilk mesaji okuyup sonrakileri okumayan ve duzgun yorum yapanlara bisey demiyorum ama israrla ustune gidildigini de kabul edin yani.
Bir çoğumuzda ben olsam gitmezdim dedi,konu sahibine zaten hak verdik sıkıntılı bir durum sonuçta zaten eşindede söylememiş duysa üzülür dedi.
Burada ki tepki ne o ne ben bir yere ayrı gitmeyiz dedi bizde neden diye sorduk sorun büyüdü sonra.
Kesin mutsuzsun kabul et abla.
Napyım doktorum boşayım ben bu adamı demi :KK53:

Back
X