Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.