Babam aşırı düşkün ya of

Hayır kesinlikle davrnaışları masumca bunu biliyorum ne demek istediğinizi çok iyi anladım öyle bir şey kesinlikle yok
O zaman keyfini çıkartın

Anladım o zaman erkek arkadaşında sende aranızda anlaşın uzun süre konuşmamış aradan zaman geçince tekrar konuşmuşsunuz gibi davranabilirsiniz bunu onlara o şekilde aktarabilirsin

Hayır kesinlikle davrnaışları masumca bunu biliyorum ne demek istediğinizi çok iyi anladım öyle bir şey kesinlikle yok

bana çok garip gelmedi davranışları aynı şeyleri yaşamışız, tek sorunu böyle ailelerin evlatlarının aşırı suçluluk hissetmesi. başkalarının ne var bunda diyeceği şeyler benim için katlanılmaz vicdan azapları oldu.
en ufak bir sesimi yukseltsem gecelerce uyuyamadım falan.

Ne yapacaksın ki? Baban sevgisini böyle gösteriyor şu andan sonra nasıl degistireceksin?
Benim babam da aynıydı. Evlendikten sonra da aynı düşkünlük, tabi biraz azalarak devam etti. Şimdi iki buçuk yaşında kızım var babamın gözü beni görmüyor bile. Tüm ilgisi önceliği ona yöneldi. Bazen bana nasılsın demeyi unutuyor torunuyla ilgilenmekten.
Bence sıkıldım bunaldım vs diyecek bir durum yok. Size karşı iyi bir babaysa boşuna kırmayın

Benim istedigim türden bi şiddet

Ilginç....Ne desem bilemedim

Canım her şeyin karârı güzel olması gereken.
Yok ya birileri bana sen yapma yorulursun, git yayil keyif yap, tv seyret, keyfine bak falan desin, kararsiz ve ayarsiz diyebilir sorun olmaz. Sen de evlenip, coluk combak olursan sana da desinler bilakis memnun olursun.

Ben dün babamı kaybettim o da 53 yaşındaydı ve uykusunda kalp krizi geçirmiş bugn defnettik kucağım yüreğim ellerim bom boş kaldı kolum kanadım kırıldı keşke olsaydı yanımda bi sarılsaydım sımsıkı (( nolur kıymetini bil nolur

Aynen asker emeklisi babam. Çok yere tayin çıktı gezdik hep kurulu düzenimiz olsun ha bire okul değiştiriyoduk emekli oldu o da. Aileler çocuklarıyla herseyi paylaşmalı ama onların ebeveyni olduklarını da çocuklarına unutturmamalı bence. Ve bazı şeyler zamanında olmalı babam küçükken bu kadar düşkün değildi işleri vardı yogundu hep ama şimdi emekli oldu 10 yıldır emekli ve hem hareketleri hem bana karşı çocuklaştı. İnsan istiyor ki bunlar küçükken olsun büyüyünce iki olgun insan gibi davranılsın . Bizim ki tam tersi oldu ..

Canım benim rabbim sabırlar versin rahmet eylesin . Sen öyle deyince bir üzüldüm gerçekten haklısın..

Tüylerim ürperdi istemsizce....

benim babamda bana çok düşkündür, bende ona. evlenirken sorun etmedi ama güzelce konuştuk tanıştırdık mutlu oldu hatta mutlu olacağım diye. evlendikten sonra da ben çok sorumlu hissettim kendimi, dört beş gün görmeyeyim üzülürüm hala bir de tek çocuğum babanız bir gün evleneceğinizi biliyor, konuyu açtırmıyor sadece o gün gelmiş olmasın diye ama bu kadar ilgiliyse sanmıyorum sizinle ters düşsün. eğer evlilik düşünüyorsanız alın karşınıza konuşun. bu nereye kadar böyle gidecek sonuçta

Sizde normal değilsiniz ama 26 yaşındasınız ama evlenmek istediğinizi söyleyemiyorsunuz babanızı kırmamak için baba kız hayal aleminde birbirinizi pispisliyorsunuz hadi babanızın tavrı normal değil siz niye babanızı çocukmuş gibi aman üzülmesin kirilmasin diye ses çıkarmıyorsunuz

Alttan alta iğnelenecek bir konu değil bence. Diğer babaların alkol içip sapıtması da konu sahibinin sorunu değil. Bu konudaki baba da bahsettiğiniz babalar da normal davranışlar sergilemiyorlar.

Babanın prensesisin ne güzel böyle babalarda varmış. benim saçımı bile okşamazdı babam kafası bozulursa döverdi hatta

Valla ben senden büyüğüm baya ama bazen keşke bi saçımı tarayan olsa, bi dokunan seven olsa diyorum yani...Keşke benle dr birisi böyle ilgilense, tek başımayım her işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…