Babam askere göndermiyo diyip evlenmeme bahanesiyle dönen eski sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
İyi geceler sevgilimden ayrılmıştım askerlik konusu açılınca babam şuan gitmemi istemiyo demişti bende sen hiç bir çaba daha göstermezsen bir sene beklerim anca benimde ailem problem yapıyo demiştim
Konu evlilik değil konu onun hayata karşı bi gayreti olmaması aslında yani gerçekten isteyen insan askerede gider acele de eder bu ay 7 olcaktı işte sevgili olalı
15 gün sonra bana mesaj atmış çok alıştım seni çok seviyorum olmuyo böyle diye
Bu konular açıldı
“ 1 aydır evde babamla kavga ediyorum yüzüme bakmıyo adam şimdi gitme diyo napiyim çiğneyip gidiyim mi göndermiyo işte ben istemiyomuyum şimdiye gidip gelmiştim diye kaç kerw kavga ettim “dedi
Bende bunu benimle paylaşmadıgını ayrıca babasının neden istemediğini sordum peki sen aileni çiğneyemiyosun ben aileme ne cevap vercem sorduklarında onlarda beni sıkıştırıyo ama verecek bi cevabım yok çünkü bu güne kadar ne zaman sorsan geçiştirdin bu askerlik konusunu dedim
Oda bana napcaz şimdi benimkiler göndermiyo senikiler seni sıkıştırıyo 1 sene bekleyemem konusu var napcaklar ben olmayınca yazın seni başkasına mı verecekler dedi
Bende açıkladım en son en yakın zamanda gitcem adkere gitmeden bişey yapamıyorum gidip gelcem dedi

özrü kabahatinden büyük geldi bana yani bu kadar korkaklık fazla değil mi evlilik diye ölmedim ama 6 7 aylık bi ilişkide konuşulması gerekiyo aizce ben napiyım ?

Şuan onun bi düzeni yok düzen kurmak için çabası da yok e babam göndermiyo diyo 24 yaşında olcak bu yıl babasından izin almak için geç değil mi gerçekten birini seviyosan ufacık bi çaba gösterirsin
Normal zamanda bana gelip ya böyle bi durum var babam göndermiyo evle kavga ettik canım sıkkın dese derim ki ya acelen ne aranj bozma
Ama bana hiç anlatılmıyo benim sorun çıkatmam üzerine bahaneler sunuluyo
ben de 6-7 yıllık sandım
bana aceleci geldiniz

Evlilik diye ölmeden 6 7 aylık ilişkide askere gitmiyor diye bitirmek garip..
Adam çocuğunu sokakta bulmadı ben olsam ben de göndermem sevgiliniz olsam da gitmem.
Salgının farkında mısınız?
Orada bu hastalığı geçirse ne derece şiddetli olacak belli değil, tedavisi ne şekilde nerede ailesinden uzakta ne şartlarda yapılacak? Evlilik umrumda olmazdı şu durumda size el sallardım uzaktan

Ben problemin bu olmadıgını biliyorum işte
Şuan evlilik gibi bi düşüncesi yok askere gitmek de düzenini bozmak da istemiyo
İdareten işe gidip geliyo arkadaşlarıyla takılıyo sevgiliside var köşede duran evlenmek istediği zaman evlenecek

Olacagi varsa oluyor ister 6-7 sene olsun,ister 6-7 ay olsun.Ama su donemde bunaltmaniz bence hic iyi degil.Hastalik var , bir suru sey var..beyinde askerligi bitiren bir kisi gitmem lazim deyip gidiyor zaten...Sizin soylemenizle degil yani..

Beklentileriniz farklıysa ne kadar baskı yapsanızda zoraki olmaz o işler. Siz yıpranırsınız, çabalarınız da boşa çıkar. Bende sonlandırılması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…