- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ben problemin bu olmadıgını biliyorum işte
Şuan evlilik gibi bi düşüncesi yok askere gitmek de düzenini bozmak da istemiyo
İdareten işe gidip geliyo arkadaşlarıyla takılıyo sevgiliside var köşede duran evlenmek istediği zaman evlenecek
24 yaşında henüz sütten kesilmemiş olgunlaşmamış biriyle evlenip sonra kv şunu yaptı eş kişisi bunu yaptı diye çok başlık atarsınız. Ayrıca 6/7 aylık ilişkide ne evlenmesi. Çalışıyormuşsunuz bilmem ama gidin krndinize farklı uğraşlar bulın. Evliliği hayatınızın merkezine koymayın.İyi geceler sevgilimden ayrılmıştım askerlik konusu açılınca babam şuan gitmemi istemiyo demişti bende sen hiç bir çaba daha göstermezsen bir sene beklerim anca benimde ailem problem yapıyo demiştim
Konu evlilik değil konu onun hayata karşı bi gayreti olmaması aslında yani gerçekten isteyen insan askerede gider acele de eder bu ay 7 olcaktı işte sevgili olalı
15 gün sonra bana mesaj atmış çok alıştım seni çok seviyorum olmuyo böyle diye
Bu konular açıldı
“ 1 aydır evde babamla kavga ediyorum yüzüme bakmıyo adam şimdi gitme diyo napiyim çiğneyip gidiyim mi göndermiyo işte ben istemiyomuyum şimdiye gidip gelmiştim diye kaç kerw kavga ettim “dedi
Bende bunu benimle paylaşmadıgını ayrıca babasının neden istemediğini sordum peki sen aileni çiğneyemiyosun ben aileme ne cevap vercem sorduklarında onlarda beni sıkıştırıyo ama verecek bi cevabım yok çünkü bu güne kadar ne zaman sorsan geçiştirdin bu askerlik konusunu dedim
Oda bana napcaz şimdi benimkiler göndermiyo senikiler seni sıkıştırıyo 1 sene bekleyemem konusu var napcaklar ben olmayınca yazın seni başkasına mı verecekler dedi
Bende açıkladım en son en yakın zamanda gitcem adkere gitmeden bişey yapamıyorum gidip gelcem dedi
özrü kabahatinden büyük geldi bana yani bu kadar korkaklık fazla değil mi evlilik diye ölmedim ama 6 7 aylık bi ilişkide konuşulması gerekiyo aizce ben napiyım ?
Kendiniz zorla vereceksiniz yani. Bence kaçın siz. 6-7 aylık ilişkide geç bile kalmışsınız. Biz ilk tanışmada evlilik kararı verip ikincide çocuk konuşup üçüncüde nikah yapıyoruz. 6-7 ay çok geç olmuş. Bastırın böyle. Zorla güzellik olur çünküİyi geceler sevgilimden ayrılmıştım askerlik konusu açılınca babam şuan gitmemi istemiyo demişti bende sen hiç bir çaba daha göstermezsen bir sene beklerim anca benimde ailem problem yapıyo demiştim
Konu evlilik değil konu onun hayata karşı bi gayreti olmaması aslında yani gerçekten isteyen insan askerede gider acele de eder bu ay 7 olcaktı işte sevgili olalı
15 gün sonra bana mesaj atmış çok alıştım seni çok seviyorum olmuyo böyle diye
Bu konular açıldı
“ 1 aydır evde babamla kavga ediyorum yüzüme bakmıyo adam şimdi gitme diyo napiyim çiğneyip gidiyim mi göndermiyo işte ben istemiyomuyum şimdiye gidip gelmiştim diye kaç kerw kavga ettim “dedi
Bende bunu benimle paylaşmadıgını ayrıca babasının neden istemediğini sordum peki sen aileni çiğneyemiyosun ben aileme ne cevap vercem sorduklarında onlarda beni sıkıştırıyo ama verecek bi cevabım yok çünkü bu güne kadar ne zaman sorsan geçiştirdin bu askerlik konusunu dedim
Oda bana napcaz şimdi benimkiler göndermiyo senikiler seni sıkıştırıyo 1 sene bekleyemem konusu var napcaklar ben olmayınca yazın seni başkasına mı verecekler dedi
Bende açıkladım en son en yakın zamanda gitcem adkere gitmeden bişey yapamıyorum gidip gelcem dedi
özrü kabahatinden büyük geldi bana yani bu kadar korkaklık fazla değil mi evlilik diye ölmedim ama 6 7 aylık bi ilişkide konuşulması gerekiyo aizce ben napiyım ?
Ayrılın işte. Yahu adam 24 yaşında. 24 yaşında olan birinden beklenen her şeyi yapıyor işte. Anormal olan sizsinizBen problemin bu olmadıgını biliyorum işte
Şuan evlilik gibi bi düşüncesi yok askere gitmek de düzenini bozmak da istemiyo
İdareten işe gidip geliyo arkadaşlarıyla takılıyo sevgiliside var köşede duran evlenmek istediği zaman evlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?