Babam askere göndermiyo diyip evlenmeme bahanesiyle dönen eski sevgili ?

İnsanlar aynı eve girmeden karşısındaki 6 7 yıllık sevgilisini tanıyamıyor siz 6 7 ayda ne kadar çabuk tanıyabilirsiniz ki huyunu suyunu vs ni. Bence acele etmeyin evlenince de başka yönlerini görüp pişman olursunuz.

Şu sıralar genel olarak erkeklerde bi iş yapmak istememe evlenmeme ve çocuk gibi erkek arkadaşlarıyla takılma durumu var.benim gözlemledigim.kızlar daha çabuk olgunlasiyor ve is bulup evlenmek istiyor.haklisiniz.Lakin eş seçmek ciddi konu.Bu çocuk daha olgunlaşmamış.belli ki daimi işi yok.Gelecek planlarını sizle değil ana babasıyla yapıyor.Zora gelmiyor.Daha zamanı var bu adamın.ya bekleyip büyüteceksiniz bunu.yada yol verip yaş olarak ta kişilik olarak ta daha üst bir eş adayı bakacaksınız.Tutun ki bununla evlendin.Çok zorluk çeker üzülür kirilirsin

Ee sorun ne ki. Adam kendini ne zaman hazır hissederse o zaman gider. Bu kadar kısa süreli bir ilişkide nasıl bu kadar kırıcı konusabiliyorsunuz ki. Birbirinizin hayatına müdahale etmek yerine birbirinizi tanıyın sevin gezin eğlenin ..sonra ciddiyette dönün.

Sizin aile sizi evlen diye sıkıştırıyor, erkek arkadaşınızın ailesi de onu askere gitme diye.Siz erkek arkadasınızı askere git diye sıkıstırıyorsunuz , o da sizi bir sene bekle diye..Dogru anladiysam herkes birbirini sıkıştırıyor.Kimse kendi hayatiyla ilgili karar alamıyor çünkükendi adina bir karar alsa illa birilerine yanlis yapmis oluyor.Sizce bu ortamda sadece erkek arkadasiniz mi sorun; iyi düşünün.Ustelik iliskiniz de cok yeni evlenelim diyecek kadar zamanda gecmemis.Hayirlisi olsun ne diyim

Bana görede bu adam daha olgunlasmamis. Ya kendi kararlarini kendi veremiyor yada sizi oyaliyor. 7 aylik bir iliskide evliligin yavas yavas konusulmaya baslanmasi bana görede en mantikli olani.

Pardon Mart ayından beridir ülkede salgınla uğraşılıyor farkında mısınız?
Millet gereğinde cenazesine bile gidemiyor, düğünler iptal ediliyor.

İşyerine giderken çekiniyoruz ne askerliği neden bahsediyorsunuz?
Evlenince kuş konmuyor, hele bir doğru insanı bulun ki 6-7 ayda çıkmaz, hele herkes eve tıkılmışken hiç çıkmaz, nikah bir güne bakar.

Acele ettirdikçe evlenmeniz geciktikçe geçikir, boşanmalar bir günde olmuyor millet yıllarca uğraşıyor.

Evet evlilik cok önemli kutsal hayattaki tek amacınız eğer evlenmezse hemen yola çıkın ilk gelen erkeğe takın yüzüğü .görev basarilmistir.

Eee

24 yaş için doğru olan bu

Bana gelse sevgilin durumum bu 6 aylık sevgilim evlenelim diyor dese durun aceleniz ne derim

Size de evlenecekseniz de henüz bu kişi uygun değil derim ilk krizi dahi ayrılmadan iletişim ile çözememişsiniz

Babam göndermiyor olmamalı cümlesi gerekçesi olmalı

askere gitmezsen ayrılırız olmamalı “ilişkimizin adını koymak istiyorum, askere de gitmedin daha, ne yapalım” olmalı senin cümlen de

Yani adam yıllarca askere gitmemiş de 6 aylık sevgili istedi diye mi gidecek

Burada herkes sevgilim askere gidecek ya ilişkimiz yürümezse diye konu açıyor aceleye anlam veremedim

24 yaşında henüz sütten kesilmemiş olgunlaşmamış biriyle evlenip sonra kv şunu yaptı eş kişisi bunu yaptı diye çok başlık atarsınız. Ayrıca 6/7 aylık ilişkide ne evlenmesi. Çalışıyormuşsunuz bilmem ama gidin krndinize farklı uğraşlar bulın. Evliliği hayatınızın merkezine koymayın.

Çok aşık olursun, seversin ve sağlıklı bir ilişkin vardır evlenmek istersin anlarım ama evlenmiş olmak için evlenmek isteyenleri hiçbir zaman anlamayacağım. 6-7 aylık sağlıksız bir ilişkide evlenmek için acele etmek hiç akıl kârı değil. Üstelik yaşın daha 23 Fake olduğunu ve bizimle kafa bulduğunu umuyorum

Ben de cocugumu korona bu kadar cokken askere gondermezdim. Ozellikle evlilik meraklisi bi kiz ve ailesi istiyor diye asla gondermezdim. Umarim o cocuk sizden ayrilir ve daha anlayisli bi kizla sevfili olur.

Kendiniz zorla vereceksiniz yani. Bence kaçın siz. 6-7 aylık ilişkide geç bile kalmışsınız. Biz ilk tanışmada evlilik kararı verip ikincide çocuk konuşup üçüncüde nikah yapıyoruz. 6-7 ay çok geç olmuş. Bastırın böyle. Zorla güzellik olur çünkü

Ayrılın işte. Yahu adam 24 yaşında. 24 yaşında olan birinden beklenen her şeyi yapıyor işte. Anormal olan sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…