Babam askere göndermiyo diyip evlenmeme bahanesiyle dönen eski sevgili ?

Tek sorun askerliği yapmaması gibi konuşmuşsunuz ama askerliğe sıra gelene kadar evlenecek birikimi, işi gücü vs var mı? Sanki siz de askerliği bahane ediyormuşsunuz gibi geldi bana:)) Kimseyi sıkmaya hakkınız yok nasıl ki o size çalış diye baskı yapamazsa sizin de askerliğe git diye baskı yapmaya hakkınız yok. Sonuçta bedelli yapmayacaksa (ki o da öyle bence) kolay bir şey değil 6 ay sürüyor onun bunun demesiyle olacak şey değil kendini hazır hissetmesi önemli diye düşünüyorum. Zamana bırakın daha 7 ay olmuş belki 1 hafta sonra fikri değişecek bilemezsin..

Cocuklar evlenmesin yaa! Ve evet benim oglum olsa bende yollamazdim, salgin var farkindamisin? Cocuk hastami olsun, instaya yüzüklü gelinlikli foto atmak istiyorsun diye?

Bence bunları kafaya takmak için çok erken, sevgililigin tadını cıkarın siz bu sekilde baskıladıkca daha cok itersiniz

evlilik diye ölmedim
Buradan bakınca evlilik diye ölmüşsün gibi görünüyor.
Açıkçası çiftlerin Zorba gibi hayatlara böyle aşırı müdahale etmesi çok sinir bozucu bir davranış. 'gec kalma askere git, okula uzak şehre gitme-ayni şehirde kalalım, erasmusla 5 ay Avrupa'ya gidersen bu iş biter, artık iş bulman lazım,kpss olmadı,bir sene daha hazirlanma-polislik sınavına gir...
Yani bir insanın hayati hakkında karar vermek bu kadar kolay mı? Başka birinin hayatı hakkında rahat rahat direktiflerde bulunan insanlar (anne baba bile olsa) bana kukla oynaticilarini hatırlatıyor.
Bırakın da kukla gibi emir almasın,insanlar kendi hayatını kendi bildiği şekilde yaşasın.
Çocukla ortak fikriniz iki seneye kalmadan evlenmek mı?
Tamam, çocuk da bu fikre sadıksa vardır bir planı. Belki bu pandemide askere gitmek istemedi (ki alım yok sanırım), belki yazın ailesiyle fındık falan topluyor,tarım yapiyor. Aileisnin amele ihtiyacı önemli bor ihtiyaç olduğu için o bitsin,öyle askere giderim diye düşünüyor.
Biraz saygı duyun insanların hayatlarına.
Ve bence ayrilmaniz çok yerinde bir karar olmuş

Cocuklar evlenmesin yaa! Ve evet benim oglum olsa bende yollamazdim, salgin var farkindamisin? Cocuk hastami olsun, instaya yüzüklü gelinlikli foto atmak istiyorsun diye?
Dantelli Bardaklı, pembis mutfaklı, çikolata sepetli, bol kocisli fotoları unutmuşsunuz.

Yaşın 23 imis sanırım. Instagrama sunumlu fotolar atmak icin mi bu evlilik telasiniz.
Gezin eğlenin ne güzel iste. Daha yeniymiş ilişkiniz zaten. Birbirinizi tanıyın biraz daha. Geçim derdi çok zor arkadaşım inan.

E salgın var. Adam gitmemekte haklı. Ne kadar önlem de alınsa toplu yaşanılan bir yer sonuçta. Ben olsam ben de şu an gitmem. 6 - 7 ay da bence evlilik düşünmek için erken. Yaşınız da geçmiyor ki. Neden acele ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…