Canım Allah sana kolaylık versin, ben de alevi biriyle evliyim,önümüzdeki pazar 14.üncü yılımızı dolduruyoruz ve çok mutluyum Allahıma çok şükür :))
Ben de senin yaşadıklarının benzerini yaşadım zamanında, babam sorun çıkarmadı ilk başta, annem istemiyordu ve babamı da bir şekilde ikna etmişti sonunda ikisi de karşı çıkıyordu.Ben de senin gibi çok çaresiz kalmıştım ama yılmadım, sadece aileme tavır yaptım konuşmadım ilgilenmedim, evde ruh gibi dolaşıyordum.Onlar da üzülüyorlardı tabi bu ilgisizliğime, onlarla irtibatta olmamama..Çok zor oldu kabul etmeleri ama sonunda ben kazandım, ailem baktı ki böyle olmayacak, konu tekrar gündeme geldi,beni karşılarına aldılar konuştular, eminmisin dediler sorumluluk senin bak pişman olacağını bildiğin bir işe kalkışma dediler.Ben de konuştum emin olduğumu, doğru insanı bulduğumu onunla hayatımı birleştirmek istediğimden emin olduğumu söyledim.Siz de kendinize bir şans verin ailesini tanıyın görüşün dedim.
Onlar da en sonunda kabul ettiler ve hemen arkasından isteme işlemleri başladı..Evlendikten sonra da eşimi çok sevdiler, hiç alevilik konu bile olmadı, zamanla benimsediler eşimi.Çok şükür güzel bir evliliğim var, pırlanta gibi 2 de kızım var :)
Umarım sen de sonunda kazanırsın, biraz sabır lazım.Zamanla herşeyin düzeleceğine inanıyorum, sakın bunun için acele etme, sadece zamana bırak.Öyle kötü fikirleri aklından at olur mu, hayat yaşamaya değer her şeye rağmen:))
Hoşçakal
İnşallah iyi haberlerini de yazarsın en yakın zamanda :)
gercekten nasıl tesekkur etsem az kızlarını allah bagıslasın. darısı basımıza inş. gercekten yazdıklarını okuyunca güç aldım. bende suan aileme tepkiliyim. konusmuyorum. cok uzuluyorlar farkındayım. ama yapacak bişey yok mutlu olacagıma ve onu seveceklerinden eminim. babam tanısmayı kabul etmiyor. sizinkilerin kabul etmesi ne kadar surdu. ve sevgilin geldikonustu mu hiç. sevgilim gelip konusmayı dusundu cunku. sizin gibilerle karsılasınca cok mutlu oluyorum inş bizim sonumuzda sizinki gibi olur. cok tesekkurederim