• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam, babam, babam

Cok tesekkur ederim yorumlar icin.
Biraz da seyden cekiniyorum maas basina gecti de hayri dokunmadi bize, hayirsiz evlat demesin diye. Zaten hayir diyemem birine o huyumdan cok cekerim aileden olunca komple dilim tutuldu. Bir de cidden harcamaz sandim oyle konustu ki. Daha da vermem zaten.

Siz ve babanız ne iş yapıyorsunuz? Maaşınız oldukça yüksek sanırım bunca borcu kapatabildiginize göre ..
Soyle izah edeyim genelde sene sonu cikiyor borclar kasim aralik gibi ne alaka bilmiyorum yillardir hep o aylarda gelir icra kagitlari eve kredi cekeriz o sekikde oderiz. Eskiden bilezik bozdururduk annemin, arabayi satip alt modelini alirdik kalaniyla borc kapatirdik artik satacak sey kalmadi maalesef.

yazan oldu mu bilmiyorum ama avukat arkadaşlar varsa daha iyi bilirler
medeni kanunda savurgan olan kiso icin dava acip harcamalarini kisitlayabiliyosunuz

kimseye gokten inmiyo para, maas almak icin ne kadar calisiyoruz yoruluyoruz erken kalkiyoruz, bazi seyleri yapamiyoruz vakit kalmiyo çünkü, bu bile parayi israf etmemek icin yeterli bi neden bence

bu dava konusunu bı araştırıp babanizi engelleyin bence, dort ev parasi ne demek ya colugunun cocugunun rizkini yemis, bide utanmadan coluk cocugun alin terini de bosa saciyo:olamaz:

yazan oldu mu bilmiyorum ama avukat arkadaşlar varsa daha iyi bilirler
medeni kanunda savurgan olan kiso icin dava acip harcamalarini kisitlayabiliyosunuz

kimseye gokten inmiyo para, maas almak icin ne kadar calisiyoruz yoruluyoruz erken kalkiyoruz, bazi seyleri yapamiyoruz vakit kalmiyo çünkü, bu bile parayi israf etmemek icin yeterli bi neden bence

bu dava konusunu bı araştırıp babanizi engelleyin bence, dort ev parasi ne demek ya colugunun cocugunun rizkini yemis, bide utanmadan coluk cocugun alin terini de bosa saciyo:olamaz:
Hülya Avşar annesi için yapmıştı bunu,öyle hatırlıyorum,kumarbazdı kadın.

Hülya Avşar annesi için yapmıştı bunu,öyle hatırlıyorum,kumarbazdı kadın.

bak bilmiyodum onu,

evlatlar karismak istemiyosa da anne es olarak acsin davayi, bitsin artik bu cile yazik günah cidden,

o kuzenlere sacilan paralarla bı çocuğun okul ihtiyaclari alinir ya, o kadar cok ihtiyac sahibi varken gobek atana sınırlı parayi sacmak akil alir gibi degil

bak bilmiyodum onu,

evlatlar karismak istemiyosa da anne es olarak acsin davayi, bitsin artik bu cile yazik günah cidden,

o kuzenlere sacilan paralarla bı çocuğun okul ihtiyaclari alinir ya, o kadar cok ihtiyac sahibi varken gobek atana sınırlı parayi sacmak akil alir gibi degil
Bizim de var böyle biri akraba,dededen kalan toprakları satıp savıp yiyor, kendi 1 avuç almış gibi.
Demiyor ki,dededen bana kaldı,sefasını sürdüm yıllarca,birer karış ta torunlarıma kalsın.Sorsan da malda mülkte gözü yok hiç.Hani var ya"Efendi soğan yemez,bulunca sapın komaz"o hesap:KK51:

Bizim de var böyle biri akraba,dededen kalan toprakları satıp savıp yiyor, kendi 1 avuç almış gibi.
Demiyor ki,dededen bana kaldı,sefasını sürdüm yıllarca,birer karış ta torunlarıma kalsın.Sorsan da malda mülkte gözü yok hiç.Hani var ya"Efendi soğan yemez,bulunca sapın komaz"o hesap:KK51:

hahaha cubuklu falan mi adam

ankaralilarda cok var bu durum, coluk cocuklarini okutmazlar mal mulk ganiyken goze görünmeyecek kadar mal onlara birer ev vermek falan, vermezler. en son bitirip dara duserler bu kezde evlatlari bakar para verir eksik gedik alir

o evlatlar da asgari ucretle çalışır ya zar zor ev almıştır ya kiradadir cocuk okutcam diye gobegi catlar, bide anam babam darda diye uzulurler:KK12:

neyin kafasini yaşadıklarını merak ediyorum doğrusu bu savurganlarin

hahaha cubuklu falan mi adam

ankaralilarda cok var bu durum, coluk cocuklarini okutmazlar mal mulk ganiyken goze görünmeyecek kadar mal onlara birer ev vermek falan, vermezler. en son bitirip dara duserler bu kezde evlatlari bakar para verir eksik gedik alir

o evlatlar da asgari ucretle çalışır ya zar zor ev almıştır ya kiradadir cocuk okutcam diye gobegi catlar, bide anam babam darda diye uzulurler:KK12:

neyin kafasini yaşadıklarını merak ediyorum doğrusu bu savurganlarin
Çubuklu değil ama,aynen dediğin gibi.Kızlara mal vermeyi damat beslemek sananlardan,bölge söylesem alınan olur,bölgesel özellikleri genelde

Back
X