• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam, babam, babam

Atiyor bi kadina ev bile acmis olabilir, tanidiklarim var evlerine haciz gelen vs. Bak bu adam sizi cok somurur daha.. bi sekilde bu adamdan kurtulun ya da sadece borcun onun uzerinde kalmasini saglayin. Annenizi etkilemeyecek sekilde olsun
Inanin bilmiyorum ya. Onunla ayni yerde calisanlara bakiyorum en luks yerden evleri var son model arabalari var bi de bize bakiyorum kurban kesemiyoruz. Saka gibi yemin ederim saka gibi

Atiyor bi kadina ev bile acmis olabilir, tanidiklarim var evlerine haciz gelen vs. Bak bu adam sizi cok somurur daha.. bi sekilde bu adamdan kurtulun ya da sadece borcun onun uzerinde kalmasini saglayin. Annenizi etkilemeyecek sekilde olsun
Böyle giderse borç yapmaya tekrar başlıyacak borç sadece babanın üzerine kalmaz ki ölmüş olsa çocuğuna eşine miras diye kalır.

Inanin bilmiyorum ya. Onunla ayni yerde calisanlara bakiyorum en luks yerden evleri var son model arabalari var bi de bize bakiyorum kurban kesemiyoruz. Saka gibi yemin ederim saka gibi
Para tutmadigi icin.. valla bu saatten sonra bilseniz ne yazar? Annen bosanir mi? Hayir.. ama en azindan siz kurtarin kendinizi yedirmeyin

Zamaninda vardi ama su an telefon hep ortalik yerde gec gelmesi falan da yok hoc eve
Eve erken gelmesine aldanmayın hiç gündüz gider gideceği yere yani insanın aklına başka kadın geliyor diğer ihtimalde kumar

Babam hakkinda kacinci konu açışım bilmiyorum. Artik ne yapmali onu da bilmiyorum.
Yillardir hep borc yapti, az buz degil minimum 15 20 bin(4 ev parasi kadar borcunu odedik) yapardi hic sebep yokken. Neye yaptigi neye harcadigi bilinmiyor asla soylemiyor.
Tum borclar gecen sene bitti sukur, gelirimiz gayet iyi durumda.
Sanirim bunun verdigi bi rahatlamayla yine savurmaya basladi.
Kuzenimin dugunu vardi halamlarla konusmuyoruz, davet edilmedik tutturdu o dugune gidecegim.
Bilezik yapmasam olmaz dedi gitti kalinindan bir bilezik yapti, babannemle gitti geldi bir daha git gel durumu oldu ucak biletleri malum.
Tum bunlarin yaninda oraya gitmisken tatil yapayim dedi tatil yapti bir de.
Dugunde onune bayilan kuzenlerine yüzer lira vermis ustune ustluk.

Giderken benim kartim da ondaydi, borc yapmis cokca. Biletleri benden almisti zaten. Kendi karti da yanindaydi onu da harcamis, annemden de almis giderken bende az diye onu da bitirmis.
Su an kurban bayrami geliyor kurban parasi yok diye benden istiyor.
Ben borcu kapattim son 160 liram kaldi cuzdanimda, maas alali 1 hafta oldu daha.
Har vurdu harman savurdu kurban kesecek para kalmadi. Gercekten deliriyorum.
Hesabini hic mi bilmeyecek bu adam.
Hallederiz deyip duruyo. Hallederiz Kadir mubarek. Asla halledemiyor ama.
Benim bile hesabimi karistirdi karti alinca.
Hic mi demez insan o kadar borc yeni bitti az dikkatli olayim yok, yuzer yuzer vermis kuzenlerine, davet edilmedigi dugune 22 gram bilezik takmis goturmus. Delirecegim
Konularinizi hatırlıyorum
Allah muhafaza bir babaanneniz vardı
Ve size cektiriyordu
Bütün bunlarin babanizin suçu olduğunu düşünüyorum
Amcalariniza (varsa)bu yaptıklarının onda birini yapmiyorlardir heralde

Genelde ailede en sevilmeyen çocuklar kendilerini sevdirmek için böyle davraniyor babanizinda böyle olduğunu düşünüyorum

Para tutmadigi icin.. valla bu saatten sonra bilseniz ne yazar? Annen bosanir mi? Hayir.. ama en azindan siz kurtarin kendinizi yedirmeyin
Bir de soyle bir sey var mutfak alisverisini ve kirayi o oduyor geriye kalanlar bende.
Kardeslerimin kiyafetlerinden kurs paralarina evin faturalarina kadar.
Onun maasi yanina kalmasi gerekirken yine ne okuyor anlamiyorum bitiyor onunki.

Yalnız bu kadar borç sadece aile harcamasi olamaz ya baska kadin var ya kumar ya öyle bir şey

İnsan çocuklarının kurban parasını çatır çatır yer mi ya
Yerinizde olsam ne kurbani soruyorsun senelerdir borçtan çıkarmadın bize kurban mi düşer
Git halama söyle de bir parça et göndersin sana derdim

Eve erken gelmesine aldanmayın hiç gündüz gider gideceği yere yani insanın aklına başka kadın geliyor diğer ihtimalde kumar
Inanin bilmiyorum yapmaz diyemem yapar ruhumuz bile duymaz.

Konularinizi hatırlıyorum
Allah muhafaza bir babaanneniz vardı
Ve size cektiriyordu
Bütün bunlarin babanizin suçu olduğunu düşünüyorum
Amcalariniza (varsa)bu yaptıklarının onda birini yapmiyorlardir heralde

Genelde ailede en sevilmeyen çocuklar kendilerini sevdirmek için böyle davraniyor babanizinda böyle olduğunu düşünüyorum
Amcam yok ama halalarimi kesinlikle el ustunde tutar babannem.
Kocaman adam oldu torunlari olacak yasta hala akillanmadi ergen gibi.

Allah yardmcınjz olsun..
Amim cok tesekkur ederim

Ama borc yapiyo diyosun 50 bin? Olay maas degilki sadece
Maasi kalmiyormus ordan cekiyormus falan dedigine gore. Bu hesaplamayla mumkunati yok kalmamasinin ama ne yapiyor iannin bilmiyoruz bankadan icra kagidi gelimce ogreniyoruz genelde.

Inanin bilmiyorum yapmaz diyemem yapar ruhumuz bile duymaz.

Amcam yok ama halalarimi kesinlikle el ustunde tutar babannem.
Kocaman adam oldu torunlari olacak yasta hala akillanmadi ergen gibi.

Amim cok tesekkur ederim

Maasi kalmiyormus ordan cekiyormus falan dedigine gore. Bu hesaplamayla mumkunati yok kalmamasinin ama ne yapiyor iannin bilmiyoruz bankadan icra kagidi gelimce ogreniyoruz genelde.
Allah yardimciniz olsun

Allah size yardım etsin aynısından bende de var eşim olur kendisi senelerdir borcu hiç bitmez sürekli kredi çeker onu öder kapatır başka çeker onu alır onu satar annesine kardeşine dağıtır arkadaşlarına yedirir içirir ama 5 kuruş eve hayrı olmaz aynı sizin babanız gibi hesap sorarım neye harcadın ne yaptın diye bağırır çağırır bende dayanamaz duruma geldim kendi haline bıraktım onu yok sayıyorum gelirimi giderimi kendim ayarlıyorum can çıkmadan huy çıkmaz düzeleceğini de zannetmiyorum

Babanızın borcunu ödemeyin bankalarin kara listesine girsin desem
Belki eşyalarınıza haciz gelir ama bir daha kredi cekemez kredi kartı kullanamaz

Bir de mallarini koruyacak yükümlülüğü sahip değil karari aldiriyordu mahkemeler ama babanizla böyle bir davaya giremezsiniz
Tek yol annenizin boşanması

Yalnız bu kadar borç sadece aile harcamasi olamaz ya baska kadin var ya kumar ya öyle bir şey

İnsan çocuklarının kurban parasını çatır çatır yer mi ya
Yerinizde olsam ne kurbani soruyorsun senelerdir borçtan çıkarmadın bize kurban mi düşer
Git halama söyle de bir parça et göndersin sana derdim
Bilmiyorum inanin her seyi beklerim ondan.
Kurban bu yani baska bir sey degil, hic dusunmuyor nolur diye hic.

Back
X