• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam, babam, babam

Allah size yardım etsin aynısından bende de var eşim olur kendisi senelerdir borcu hiç bitmez sürekli kredi çeker onu öder kapatır başka çeker onu alır onu satar annesine kardeşine dağıtır arkadaşlarına yedirir içirir ama 5 kuruş eve hayrı olmaz aynı sizin babanız gibi hesap sorarım neye harcadın ne yaptın diye bağırır çağırır bende dayanamaz duruma geldim kendi haline bıraktım onu yok sayıyorum gelirimi giderimi kendim ayarlıyorum can çıkmadan huy çıkmaz düzeleceğini de zannetmiyorum
Degismiyorlar asla. Ben cok net hatirliyorum ilkokula giderken eve icra kagidi gelirdi kavga gurultu olurdu o odenirdi gelecek sene bi borc daha yapardi. Yillar gecti hala ayni. Gercekten omrumuz curudu

Degismiyorlar asla. Ben cok net hatirliyorum ilkokula giderken eve icra kagidi gelirdi kavga gurultu olurdu o odenirdi gelecek sene bi borc daha yapardi. Yillar gecti hala ayni. Gercekten omrumuz curudu
Vallahi bende kendimden geçtim çocuklarıma üzülüyorum herşeyimden kısıyorum çocuklarımın geleceği için çırpınıyorum babalarına kalırsa halimiz perişan anneciğinize de çok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum Allah sabır versin

Babanızın borcunu ödemeyin bankalarin kara listesine girsin desem
Belki eşyalarınıza haciz gelir ama bir daha kredi cekemez kredi kartı kullanamaz

Bir de mallarini koruyacak yükümlülüğü sahip değil karari aldiriyordu mahkemeler ama babanizla böyle bir davaya giremezsiniz
Tek yol annenizin boşanması
Girmistir elbet, onun sayesinde bende girecegim galiba.
Kredi karti kullanmiyor maas kartindan harciyor bir de, insan demez mi maasimi bitiriyorum, ceylinin maasi kalsin bari diye yok onu da bitirdi insan dusunur bu ay ne harcayacagiz diye yok annenden aldigini da bitirmis.

Vallahi bende kendimden geçtim çocuklarıma üzülüyorum herşeyimden kısıyorum çocuklarımın geleceği için çırpınıyorum babalarına kalırsa halimiz perişan anneciğinize de çok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum Allah sabır versin
Size tavsiyem kısmayın, annem de sizin gibi kısıyor kısıyor noluyor o har vursun harman savursun. Asla kismiyorum kendimden kıssam arabasini yeniletecek bir de. Her ay bu kadar oduyorum kreri cekemem deyince bir sey demiyor

Girmistir elbet, onun sayesinde bende girecegim galiba.
Kredi karti kullanmiyor maas kartindan harciyor bir de, insan demez mi maasimi bitiriyorum, ceylinin maasi kalsin bari diye yok onu da bitirdi insan dusunur bu ay ne harcayacagiz diye yok annenden aldigini da bitirmis.
Girsin ya offf ne kadar zor
Ama illa birileri açığını kapatmış babanın ya annen ya sen ya baska birini ondan böyle vurdumduymaz olmuş
Keşke bir borçlusu başına bela olsaydi da akillansaydi
İnsan çağrılmadigi düğüne gidip bilezik takip para sacar mi
Yazık günah maas kartınızi babanizdan gizleyin direkt bankadan çekin
Sürekli param yok parami bitirdin deyin
Kendi kendinize birikim yapin yolsa babanız kalkıp evlenecek olsaniz gider ceyizinizi satar nişanlansaniz altınlarınizi
bozdurur

Aslında babaniz gibi insanların zamaninda sütten aniden kesildiği annesi tarafindan yeterli sevgi görmediği için daha beter anne ve kardeşlerine düşkün olduklariyla ilgili psikolojik bir teori var

Allah size yardım etsin aynısından bende de var eşim olur kendisi senelerdir borcu hiç bitmez sürekli kredi çeker onu öder kapatır başka çeker onu alır onu satar annesine kardeşine dağıtır arkadaşlarına yedirir içirir ama 5 kuruş eve hayrı olmaz aynı sizin babanız gibi hesap sorarım neye harcadın ne yaptın diye bağırır çağırır bende dayanamaz duruma geldim kendi haline bıraktım onu yok sayıyorum gelirimi giderimi kendim ayarlıyorum can çıkmadan huy çıkmaz düzeleceğini de zannetmiyorum
Neden cekiyosun bu adami? Cocugun var mi?

Aslında babaniz gibi insanların zamaninda sütten aniden kesildiği annesi tarafindan yeterli sevgi görmediği için daha beter anne ve kardeşlerine düşkün olduklariyla ilgili psikolojik bir teori var
Bende aldatan erkeklerin anne sevgisi gormedigini okudum. Anne sevgisinden mahrum kalan hic bir erkegi baska bi kadinin sevgisi isitamaz diyordu.

Bu kadar sorumsuz babaya gerçekten çocuk muamelesi yapmak lazım.

Bence elindeki tüm kartları alın, belli bir miktar harçlık verin. Hatta yeniden borç yapmasına sebep olabilecek tüm hesapların şifresini değiştirin ki para da çekemesin.

Olur da size sinirlenirse böyle sorumsuzluğa böyle muamele dersiniz.

Babanı ben bile tanıdım artık, siz tanıyamadınız. Bu adama kredi kartı verilir mi? Ya bir kadın işi var ya kumar. Eve hayrı yok anca kendine harcasın. Sen de artık bir eve çık kurtar kendini. Annen de sırtındaki kambur kocasını ister boşasın ister boşamasın.

Kusura bakma ama herkes kendi seçimlerini yaşıyor. Biraz cesaretli olup adım atamayan da böyle hayatını mahvediyor.

Ya veremem diyemiyorsaniz kapattım karti bebe deyin, hepiniz deyin yani ailecek. Kapatın da kartlarınızı. Ben var ya kesin uyuz olurdum haa.. tamam babadır iyidir hoştur da arkadaş herkesin de bir butcesi var kendine göre plani var.

iyi ama huyunu bildiğin halde kartını vermek neden?
neden inanıyorsunki körü körüne ?
bankada kasa kirala maaşını aldığın gibi altın,dolar tl bi şekilde üçte birini at kasaya
kimseninde haberi olmasın annen,kardeşlerin bile bilmesin yok de harcadım de
lüks mağazadan kıyafet kozmetik aldım de,cilt bakımı yaptırdım de ama de bişeyler lütfen artık ,
sana da yazık :kahve:

canim sen iyi niyetlilikten icralik olursun bu gidisle.
hem 4 ev parasi ödedik, borcunu yeni kapatdik, nereye harcadigini bilmiyoruz diyorsun... sonrada kredi kartini eline veriyorsun. sencede sacma degilmi? Annende senin üst modelin. o niye babana para veriyor- bende az var dedigi anda- ozaman gitme denilir.
kusura bakma ama siz canak tutuyorsunuz.

baban ya kumar oynuyor... yada ikili hayat sürüyor. normal sartlarda 4 ev parasi carcur edilmez

Back
X