- 27 Nisan 2012
- 15.668
- 18.781
- 498
- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
evde iş?Oturmuyom bende evde iş yapıyom zaten
Sana da lazım o insanlık. Boş boş oturup para bekleyeceğine babana destek olsan, en azından kendi masraflarını adama yük etmesen insanlık yapmış olursun.Kızıyım sonuçta biraz insanlık lazım
Soruyom param yok kalmadı diyor ama kardeşime gelince parası çıkıyor
Ona yük olmuyom ki sadece az bişey para istiyorumSana da lazım o insanlık. Boş boş oturup para bekleyeceğine babana destek olsan, en azından kendi masraflarını adama yük etmesen insanlık yapmış olursun.
Gereksiz değil ama herkes geziyor haksız mıyımBüyük ihtimalle size verilen parayı gereksiz görüyor. Veya bu şekilde çalışmanız için sizi teşvik etmeye çalışıyor.
Acun Abi ben Almanya’dan geliyom…İş yok yani boş oturmuyomki zaten ne isterse yapıyom
Oluyorsun işte. Kardeşin zeki, çalışkan, başarılı. Kaynaklar tabi ki ona aktarılacak. Ondan kısıp sana vermeyecek adamcağız üç kuruş kazancından.Ona yük olmuyom ki sadece az bişey para istiyorum
Yok artık,kafaya bak.Ben de bir meslek edineyim diyeceğine babam bana bakmak zorunda diyorsun.Reşitsin artık,maden okulu yapamıyorsun kurslar var bir sürü.Git bir meslek edin kendine.Hayatın ve geçinmenin ne kadar zor olduğunu bilmeden gelip burada babanı küçük düşürmeye çalışıyorsun.İsterse yettirir abla ben işle uğraşmak istemiyorum
Anlamadım neyi napıyorum
Herkes işi olmak zorunda değil ama herkes kızına bakar yani benceYok artık,kafaya bak.Ben de bir meslek edineyim diyeceğine babam bana bakmak zorunda diyorsun.Reşitsin artık,maden okulu yapamıyorsun kurslar var bir sürü.Git bir meslek edin kendine.Hayatın ve geçinmenin ne kadar zor olduğunu bilmeden gelip burada babanı küçük düşürmeye çalışıyorsun.
Zaten bakıyor baban sana ama okumak istemiyorsan girip bir işe çalışacaksın.Senin ev geçindirmenin ne kadar zor olduğundan haberin yok,dünyadan haberin yok.Herkes işi olmak zorunda değil ama herkes kızına bakar yani bence
Gereksiz değil ama herkes geziyor haksız mıyım
Herkes işi olmak zorunda değil ama herkes kızına bakar yani bence
babanın yerinde olsam ben de sana beş kuruş vermezdimÇalışmakla uğraşmak istemiyom ama ya
Kızının gezme parasını karşılamak zorunda degil.Herkes işi olmak zorunda değil ama herkes kızına bakar yani bence
Aç bırakmıyorsa seni, barınmanı sağlıyorsa bakıyor demektir zaten. Fuzuli gördüğü isteklerini karşılamak zorunda değil bu şartlar altında.Herkes işi olmak zorunda değil ama herkes kızına bakar yani bence
Canım sen bir birey olduğunun farkındasın değil mi? Bu hayatta kimse kimseye bakmak zorunda değil.Herkes işi olmak zorunda değil ama herkes kızına bakar yani bence
Allah Allah nedenmisbabanın yerinde olsam ben de sana beş kuruş vermezdim
Çocuğuna bakar amaCanım sen bir birey olduğunun farkındasın değil mi? Bu hayatta kimse kimseye bakmak zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?