- 21 Kasım 2023
- 137
- -58
- 11
- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
Kac yasindasin calisiyomusun ?Dışarı çıkıyom babamdan para istiyom bana vermiyor. Kardeşim okula gidiyor dershaneye gidiyor harçlık istiyor ona veriyolar abime veriyolar. Dün akşam gezmeye çıktık arkadaşımla beş kuruş para vermedi harcamıyom ki ben zaten az harcarım yani. Bana niye böyle sizce napayım ben?
18 yaşındayım çalışmıyorumKac yasindasin calisiyomusun ?
Okula gitmiyor musun ya da üniversiteye hazırlanmıyor musun?18 yaşındayım çalışmıyorum
Ah yavrum cok küçükmussun okuyomusun normalde hicmi harclik falan vermiyor baban sana ?18 yaşındayım çalışmıyorum
Yok abla okumuyom eskiden biraz olsa veriyodu şimdi vermiyorAh yavrum cok küçükmussun okuyomusun normalde hicmi harclik falan vermiyor baban sana ?
Dışarı çıkıyom babamdan para istiyom bana vermiyor. Kardeşim okula gidiyor dershaneye gidiyor harçlık istiyor ona veriyolar abime veriyolar. Dün akşam gezmeye çıktık arkadaşımla beş kuruş para vermedi harcamıyom ki ben zaten az harcarım yani. Bana niye böyle sizce napayım ben?
Okulum yok üniversiteyede gitmiyorumOkula gitmiyor musun ya da üniversiteye hazırlanmıyor musun?
Yok abla okumuyom eskiden biraz olsa veriyodu şimdi vermiyor
Soruyom param yok kalmadı diyor ama kardeşime gelince parası çıkıyorNeden diye sormuyor musunuz? Belki o sırada parası yoktu. Veya dershaneye giderken verilen parayı gerekli görüp gezmeye giderken verilen parayı gereksiz görüyor olabilir.
Anlamadım neyi napıyorumOkumuyorsunuz ve çalışmıyorsunuz yani. Ne yapıyorsunuz peki genel olarak.
Acaba baban çıkıp gezme diyemi vermiyor para ? Evdemi ol istiyo acabaYok abla okumuyom eskiden biraz olsa veriyodu şimdi vermiyor
Boş boş oturacağına iş bul çalış o zaman, ne zamana kadar babandan para isteyeceksin? Adam muhtemelen sınırlı kaynaklarını okuyan çocuğa ayırıyor.Okulum yok üniversiteyede gitmiyorum
İş yok yani boş oturmuyomki zaten ne isterse yapıyomBoş boş oturacağına iş bul çalış o zaman, ne zamana kadar babandan para isteyeceksin? Adam muhtemelen sınırlı kaynaklarını okuyan çocuğa ayırıyor.
Param kalmadı diyo sadeceAcaba baban çıkıp gezme diyemi vermiyor para ? Evdemi ol istiyo acaba
Yok ben sınava girmicem ama kardeşim var giricek dershanesini kazandı bursmu ne kazanmış yani oraya para vermiyor babamKardeşlerin okuduğu için mecburi olarak onların harçlığını ayrı tutuyordur.Yani parayı senin gezmene verip dershaneye giden kardeşini parasız gönderecek değil.sınava hazırlanmıyor musun peki evde ders çalış en azından
Ne istiyor da ne yapıyorsun? İş aradın da yok mu yoksa biri sana iş teklif etsin diye mi bekliyorsun? Marketlerde falan her zaman iş var, bir cv hazırla yakınındaki marketlere, pastanelere falan bırak. Mutlaka çıkar bir şeyler.İş yok yani boş oturmuyomki zaten ne isterse yapıyom
18 yaşındayım çalışmıyorum
Okumuyorsun ve calismiyorsun. Baban muhtemelen is bulup calisman icin zorluyor seni ya da gercekten az parasi var ve okuyan cocuga veriyor.Yok abla okumuyom eskiden biraz olsa veriyodu şimdi vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?