- 14 Ağustos 2018
- 20.506
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.120
- 598
- Konu Sahibi Ceydaa3435
-
Kazık kadar kızsın Okumuyosun, çalışmıyosun eee napıyosun ne faydan var kendine ailene ülkeye? Niye sonsuza kadar sana sponsor olsunlar?Ya doğru düzgün oku meslek edin okumakta da gönlün yoksa gir işe çalış para kazan harca.Yok abla okumuyom eskiden biraz olsa veriyodu şimdi vermiyor
Niye kız öyle konuşuyom normeldedeŞu istemiyo, yapmıyom, geziyom vs vs türevi yazanlara ayrı gıcık oluyorum ya :)
Yok öyle bir asalak yaşam. Büyütmüşler yetiştirmişler. Okumak yok çalışmak yok bütün gün karpuz gibi yatıyım geziyim beslesinler beni yokÇocuğuna bakar ama
Bakmış zaten.Çocuğuna bakar ama
Aileme evin işlerini yapiyom zaten daha ne olsunKazık kadar kızsın Okumuyosun, çalışmıyosun eee napıyosun ne faydan var kendine ailene ülkeye? Niye sonsuza kadar sana sponsor olsunlar?Ya doğru düzgün oku meslek edin okumakta da gönlün yoksa gir işe çalış para kazan harca.
Çünkü fazla berbat.Niye kız öyle konuşuyom normeldede
Karpuz gibiYok öyle bir asalak yaşam. Büyütmüşler yetiştirmişler. Okumak yok çalışmak yok bütün gün karpuz gibi yatıyım geziyim beslesinler beni yok
O zaman meslek edinmek için halk eğitim merkezlerinin kurslarına gidin. Üniversite okumayı gerektirmeyen bir sürü meslek var. Size uygun olanı seçip, o alanda yoğunlaşın. Herkes üniversite okumak zorunda değil ama kendini geliştirmek, ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmak zorunda.Kafam almıyor okulu dersi
Ablacim düzgün konuştum türkçeyi zatenÇünkü fazla berbat.
Müge'de çıkan Nazmiye gibi.
Türkçeyi düzgün konuşun.
Ayrıca kız felan n'oluyor ?
Anan yaşındayım neredeyse be .
Anne baba çocuğunu büyütür , okumak isterse okutur . Okumak istemezse o çocuk da bir zahmet ayağının üstünde duracak ,kendini geçindirecek. Herhangi bir vücut ya da zihin engeli yoksa eğer. Kadın dediğin güçlü olacak ayağı yere sağlam basacak, bu kafayla gidersen çok üzülürsün ileride.Çocuğuna bakar ama
Madem ev işi yapmayı seviyorsun temizliğe git gezme paranı çıkarırsın.Aileme evin işlerini yapiyom zaten daha ne olsun
Çocuğuna bakar ama
Ceyda 18 yaşında, aramıza tenekeli mahalleden katılıyorÇünkü fazla berbat.
Müge'de çıkan Nazmiye gibi.
Türkçeyi düzgün konuşun.
Ayrıca kız felan n'oluyor ?
Anan yaşındayım neredeyse be .
Kardeşim beni kıskanıyo olabilir ben hayatta onu kıskanmam belki işe girerim ilerdeÖmrün boyunca böyle birinin sana para vermesine muhtaç kalmak istemiyorsan, hemen aklını başına toplaman gerekiyor.
Bugün baban, yarın kocan. Vermiyorum dedikleri an, yapabileceğin hiçbir şeyim kalmayacak. Öbür yandan kardeşin, okuyup iş güç sahibi olup, istediğini yapabilecek. Hiç kendinizi düşünmüyor musunuz?
Üsluba bak. Yine canın sıkılıyor belli, yediğin dayaklar az mı geldi? Bir işe girip çalışman senin hayrına olur. Can sıkıntısından tanımadığın erkeklerle sanal seks yapmayı bırakırsın belki.Niye kız öyle konuşuyom normeldede
Ya ne alaka kimsenin eviyle mahallesiyle alay etmesenizeCeyda 18 yaşında, aramıza tenekeli mahalleden katılıyor
ailene yük olan birisin çünkü .Allah Allah nedenmis
Abla ama herkes aynı zekiliktemi olcak napayımkiOluyorsun işte. Kardeşin zeki, çalışkan, başarılı. Kaynaklar tabi ki ona aktarılacak. Ondan kısıp sana vermeyecek adamcağız üç kuruş kazancından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?