babam benden destek bekleme dedi

Babanız en doğru olanı söylemiş okulunuz bittiyse şimdi bir hayat mücadelesi sizi bekliyor o ünideki laylom zamanları bitti gerçek hayatla bi tanışın ekmeğinizi elinize alın biraz para kazanıp ayaklarınız üstünde durun hemen evlenmeniz için bir aceleniz yok dünyadaki son erkek değil kıran da girmiyor erkek soyuna . Ha ayaklarınız üstünde durdunuz ekmeğinizi kazandınız illede o diosanız zaten destek beklemeden bakarsınız başınızın çaresine . Ancak anne babaların bildiği hissettiği birşey muhakkak vardır sonradan kötü tecrubeler edinmemek için bence onların görüşlerini kulak arkası etmemelisiniz

O zamana kadar kim ölee kim kala. Şimdiden bunları düşünüp kendinizi üzmeyin, ilişkinizi yaşayın istiyorsanız. Babanızla da aranızı bozmayın belki bir bildiği vardır, ilerde pişman olmak da var. Evlilik yakın gözükmüyor zaten konusunu açıp durmanız gerekmiyor.

30 kez sordurtana kadar yazsaniz ya su mesleklerinizi biz de babanizin tutumunu ona gore degerlendirsek. Sanki bize malum olacak yahu.

Babam erkek arkadaşımı mesleginden dolayı istemiyor seneye mezun olucam bana 5 sene sonra evlen kariyer yap falan diyo zaten erkek arkadasimla konuştuk mezun olup işimi bulup oturtunca evlenicez diye konustuk. Babam karşına başka insanlar çıkar dedi. Eğer evlenceksen de bende destek bekleme dedi.
O kadar içime oturdu ki ben utandırcak bişey yaptım sanki, beni parayla korkutmaya çalışıyor. Napıyım ben şimdi?
Yani çok istiyorsan almazsın destek olur biter. Ama babanı razı etsen daha da güzel olur. Baban istemiyorsa ve sen onun düşüncelerini önemsiyorsan acele etme derim

Baban haklı.evlilik dediğin her zaman olur.bir imzaya bakar.önemli olan senin kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olman.cicim.ayları geçince ezmeye kalkar seni, boşa geçen yıllarını geri döndüremessin

Bir önceki konunuza da aynı şeyi yazmıştım yine diyorum. Çalışın, evlenmek için acele etmeyin. Eski konularınıza baktım. Daha çok gençsiniz. Süper bir ilişkiniz de yok. Ya kıskançlık konusu ya erkek arkadaşınızın annesine düşkünlüğü... Kesin mutsuz olursunuz demiyorum ama hayal ettiğiniz gibi olmama ihtimali yüksek. Aileniz sizi korumaya çalışıyor. Pembe gözlükleri çıkarıp objektif bakmaya çalışın.

Yani daha bu yaşta evlilik düşünmen zaten saçma ötesi. Bir güven kırıklığına bakar sizin o pembe hayalleriniz. Daha şimdiden ne olacağı belli olmayan birşey için babanla ters düşmüşsünüz, yanlış birşey bu. Bugüne kadar hiç evlenmeyi isteyecek kadar ciddi ve gelecekli bir ilişkim olmadı ama eğer olursa gerçekten evlenebilecek maddi ve manevi olgunluğa eriştikten ve kendimden tamamen emin olduktan sonra aileme haber veririm ve zaten evlilik sürecim de hızla ilerler. Benim şahsi planım bu siz neden cin olmadan adam çarpma moduna giriyorsunuz ki?

Back
X