Babam beni evde istemiyor.

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.272
5.197
398
Öncelikle herkese merhaba benim babamla sorunlarim var konu ise babam beni evde istemiyor dedim 6 hafta sonra tekrar gelecegim niye zirt pirt geliyormusum 6 hafta sonra sinavlarin basliyorsa banane falan dedi. Artik cekemiyorum ben bu adami ne yapmam lazim sizce ? Okudugum sehri sevmiyorum bu arada kacmak icin yer ariyorum resmen hic gitmesem umrunda olmaz adamin yani ne yapmami oneriyorsunuz?

Valla evdeyken babanla çok muhattap olma, çok karşı karşıya gelme o eve geldiğinde odanda takil. Aklima başka birşey gelmedi canim, Allah yardımcın olsun..

Sorun gelmen mi?
Yoksa gidiş dönüşlerde harcanan yol paraları mı acaba?

3 seneden beri gozune batmayan para simdi mi gozune batti diye sorarlar adama ama

Hmm belki bu yıl maddi açıdan sıkışıktır..
Peki 3 senedir gelmene bir şey demiyorken şimdi niye istemesin ki seni?
Bu aralar bunalımda falan da saçmalıyor mu acaba?

Hmm belki bu yıl maddi açıdan sıkışıktır..
Peki 3 senedir gelmene bir şey demiyorken şimdi niye istemesin ki seni?
Bu aralar bunalımda falan da saçmalıyor mu acaba?

Her zamanki gibi durumumuz hani neden boyle bisey dedigini anlamadim yarin gidecegim bunlarimi gotureceksin gec kalma arabani kacma gibi gibi laflar ediyo bunlar normal laflarda benim tatilimide zehir edip okula gidince melek kesilmesi zoruma gidiyo artik

takma adın pisluk ıse dogu karadenızlısın dıye dusunuyoum neyse

evın orası tabıkı gıdeceksın gıttıgın zaman o adamla karsılasmamaya calış

okudugun sehirde cevre edin arkadasların senin ailen olsun fazla takma babanı babaların coğu sorunlu n olacak ben anlamıyorum sinirler.. allah bize yardım etsin

belki cani biseye sikilmistir. babalar biraz soguk olur. yuz goz olmayin okulunuza derlserinize bakin

ya ben şimdi bir yorum yapacağım ama saçma gelebilir
benim ablam evden ilk uzun süreli ayrıldığında öğretmen olarak İstanbula atanmıştı. Tatil dönüşü arefesi mutlaka evde bir kavga çıkarır çoğunlukla küs giderdi, hiç olmadı hafif kırgın ayrılırdık.
Bir gün kendi itiraf etti, çok özlüyormuş bizi giderken "üzülmemek" için kavga çıkarıyormuş. hani kendince "onlara kızgınım ne özleyecem onları be" mantığıyla
biliyorum birçoğunuza saçma gelebilir ama ablam çok ilginç bir karakter 30 senedir çözemedim ben onu
acaba babanızın da böyle özlememek için pisleşme durumu olabilir mi? gittiğinizde melek kesiliyormuş ya, onun da pişmanlıktan olabileceğini düşündüğüm için bu örneği verdim.

Okula döndüğünüzde pek fazla aramayın. Babanız ararsa da kısa kesmeye çalışın, sorarsa kırgın olduğunuzdan bahsedin. Belki bir dahaki ziyaretinizi daha bir hevesle bekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…