Sorun gelmen mi?
Yoksa gidiş dönüşlerde harcanan yol paraları mı acaba?
3 seneden beri gozune batmayan para simdi mi gozune batti diye sorarlar adama ama
Valla evdeyken babanla çok muhattap olma, çok karşı karşıya gelme o eve geldiğinde odanda takil. Aklima başka birşey gelmedi canim, Allah yardımcın olsun..
Hmm belki bu yıl maddi açıdan sıkışıktır..
Peki 3 senedir gelmene bir şey demiyorken şimdi niye istemesin ki seni?
Bu aralar bunalımda falan da saçmalıyor mu acaba?
Hep boylemiydi tavirlari evdeykende
takma adın pisluk ıse dogu karadenızlısın dıye dusunuyoum neyse
evın orası tabıkı gıdeceksın gıttıgın zaman o adamla karsılasmamaya calış
Baban la fazla muhattap olma
Etliye sütliye Karışma
okudugun sehirde cevre edin arkadasların senin ailen olsun fazla takma babanı babaların coğu sorunlu n olacak ben anlamıyorum sinirler.. allah bize yardım etsinÖncelikle herkese merhaba benim babamla sorunlarim var konu ise babam beni evde istemiyor dedim 6 hafta sonra tekrar gelecegim niye zirt pirt geliyormusum 6 hafta sonra sinavlarin basliyorsa banane falan dedi. Artik cekemiyorum ben bu adami ne yapmam lazim sizce ? Okudugum sehri sevmiyorum bu arada kacmak icin yer ariyorum resmen hic gitmesem umrunda olmaz adamin yani ne yapmami oneriyorsunuz?
okudugun sehirde cevre edin arkadasların senin ailen olsun fazla takma babanı babaların coğu sorunlu n olacak ben anlamıyorum sinirler.. allah bize yardım etsin
Peki sence sen neden şimdi batiyorsun3 seneden beri gozune batmayan para simdi mi gozune batti diye sorarlar adama ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?