Life360. "Şunu incele: link" şeklinde bi sms geldi. Linke tıkladım "şifre ekle" yazıyordu altında da ileri butonu vardı. Hemen ciktimne linki tam olarak ismi ne uygulamanın ?
bu aileler için bi uygulama.Life360. "Şunu incele: link" şeklinde bi sms geldi. Linke tıkladım "şifre ekle" yazıyordu altında da ileri butonu vardı. Hemen ciktim
Babam benim nerede olduğumu bilmek istiyor diye despot edemedim. Başka konulardan dolayı dedim. Üniversite öğrencisiyim ve babam okuldan eve yarım saat geç geldiğimi fark etse sinir krizi geçiriyor annem de çok üzülüyor böyle olunca dışarıda bi şeyler yapmak istesem annemle gizli kapaklı is çeviriyoruz ne yazık ki babamla aynı evde yasamadigimiz halde. Beni arasa kızım nerdesin dese biraz da yapıcı bi insan olsa ona asla yalan söylemem. Allah bagislasin cocuklarinizi da gözlerinden öpüyorumBabanın senin nerde olduğunu bilmek istemesi onu despot yapmaz şahsen bende çocuklarıma böyle bi uygulama varsa yapmak isterim zamanı gelince
Ya bence de o uygulama çok popüler bi uygulama böyle direkt linke tiklayinca olacak değil böyle bi güvenlik açığı yoktur ve bence de mantıken karşı tarafta da yüklü olması lazım. Ama yine de tedirgin oldum babacığımi çok severim ama annem de ben de ondan çok korkuyoruz annem eski kocasi olduğu halde korkuyorbu aileler için bi uygulama.
evet takip edebilir seni ama tam olarak nasıl aktif hale geliyo bilmiyorum
bende sevgilime yükleticektim bunu
android telefonda uygulamayı indirmen lazım sanırım bunun olması için. ve aynı zamanda sende babanın nerde oldugunu görebilirsin bu oyle bi uygulamaydı sanırım
Umarim öyledir Teşekkürler yorumunuz içinLinke tiklamayla bişey olmaz bence içini ferah tut
Babam çok despot bi insan. Annemle ayrılar aynı evde yasamiyoruz. Son zamanlarda iyice abartti. Telefonuna ünlü bi takip uygulaması yüklemis takip etmek için beni. Çip takilmis gibi resmen. Bana da davet göndermiş. Smsle bi link geldi babamdan. Ve ben tıkladım o linke.. "şifre ekle" ve "ileri" diye iki buton vardı hiçbiseye dokunmadim direkt çıktım. Kabul etmiş olmamisimdir dimiöyle kolay olmaz o işler linke tiklayinca direkt kabul etmiş olmam dimi bugün babamla bulustuk gizlice telefonuna baktım o uygulamanin kısayolunu göremedim baktım her yere. Ben de üye değilim indirmedim de hiç öyle bi uygulama. Çok sosyal hayatım yok ama çok rahatsız olurum eğer babam beni böyle çip takmış gibi izlerse çok despot bi insan eğer yanlışlıkla kabul ettiysem iptal et onu da diyemem korkuyorum babamdan muhtemelen utandigi için saklıyor benden "kabul ettin mi?" demedi.. ya da ben farkında olmadan çoktan kabul mu ettim linke tiklayarak? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Keşke haberiniz olsaydı da yardımcı olabilseydiniz banaŞu an bir yaşıma daha girdim.
Ne kadar çağın gerisindeyim Yarabbi
Hiçbir şeyden haberim yok..
Çok teşekkür ederim yorumunuz icinlinke tıklamayla kabul edilmiyo. Şifre giriceksin onaylicaksın ilerliceksin konum açıcaksın bilmemne öyle bi program o. Sıkıntı etme yani bişey olmamış.
Ya bence de o uygulama çok popüler bi uygulama böyle direkt linke tiklayinca olacak değil böyle bi güvenlik açığı yoktur ve bence de mantıken karşı tarafta da yüklü olması lazım. Ama yine de tedirgin oldum babacığımi çok severim ama annem de ben de ondan çok korkuyoruz annem eski kocasi olduğu halde korkuyor
Keşke haberiniz olsaydı da yardımcı olabilseydiniz banayine çok teşekkürler yorumunuz için. Babama asla saygida kusur etmek istemem ama annem de ben de korkuyoruz ilginç tepkileri var ki yasitlarima göre sosyal hayatım yok denecek kadar az. Umarım linke tiklamakla böyle bi şey olmuyordur
Çok teşekkür ederim yorumunuz icin
Şiddet yok çok şükür ama daha dikkat et kizim okuldan çıkınca oyalanma çok elzem bi durum yoksa bu adam beni çok uzuyor vs diyor. Annemin üstüne yürüdüğünü falan gördüm evli olduklarında şimdi de ariyor kızmak için fark ediyorum annem benden saklıyor galiba soğumayayim diye bana da bağırir bayaa bu gibi konular açıldıginda lisedeyken odama kilitlemisti ne yazık kiniye korkuyosunuz ki napıyo ne yapabilir ?
evet program linkle tıklayınca aktif olcak gibi bişeyi yok için rahat olsun ki telefonundan konum acman da lazım sanırım.
Çok sagolunOnaylamamışsın için rahat olsun
Anneme diyorum ben gerekirse hiç çıkmayayim evden ama sen sadece bunda değil hiç bi konuda Korkma artık ezik durma diyorum ama mirin kırın ediyor süpheleniyorum şiddet tehdit vs mi vardı acaba diyeCanım bencede yüklemek o kadar kolay değildir.
Sana sormadigina gore acaba başka birine mi attı mesajı.
Yeni bur birlikteliği falan mı var?
Dediğine göre baskıcı bir tipmis yaa başka biri için indirmiş olabilir.
İçin rahatlayacaksa telefonunu bilgilerini yedekleyerek fabrika ayarlarına çevir.
Yada yardım al telefon bayilerinden.
Bu arada ne kadar üzüldüm annen hâlâ eski olmasına rağmen babandan korkmasına.
Nedir bu bizim çektiğimiz erkeklerden
Yine de Kurtulmuş çok şükür aynı evde değiller rn azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?