Babam beni korkutuyor..

Ay birliktelik mi dediniz?. Bosanmis adam tabi ama... ay yaaa....

Hayır, bişey olmaz, korkma. Konum bilgini falan açman lazım bunun için. Konum açmazsan uygulama senin nerde olduğunu nerden bilecek, öyle değil mi? Sadece linke tıklamakla olmaz.

Hayır, bişey olmaz, korkma. Konum bilgini falan açman lazım bunun için. Konum açmazsan uygulama senin nerde olduğunu nerden bilecek, öyle değil mi? Sadece linke tıklamakla olmaz.
Teşekkürler. Fotonuz apple teknolojiyle ilgilisiniz belki

Ayyy Kıyamam yaa ne kadar zor bir durum.
Psikolojik şiddet uyguluyor resmen.
Annen senden saklamayı tercih ediyor dediğin gibi üzülme diye.

Ay birliktelik mi dediniz?. Bosanmis adam tabi ama... ay yaaa....

Canım bilmiyorum olabilir de hani uzulurmusun bilmiyorum ama inan ki başka biri olsa sizin için daha iyi olur azcık düşer yakanizdan.
Özellikle annen için eminim çok daha iyi olur.
Yine de tahmin olmayabilir de üzmek istemedim seni sonuçta baban.

Sagolun anladim demek istediginizi

Teşekkürler. Fotonuz apple teknolojiyle ilgilisiniz belki
Evet teknolojiye meraklıyımdır.
Sizin iradeniz dışında size yollanan bu tarz e-mail, şifre tarzı isteklere sakın boşta bulunup şifre falan girmeyin. Konum bilgisini gerekli olmadıkça açmayın.

Evet teknolojiye meraklıyımdır.
Sizin iradeniz dışında size yollanan bu tarz e-mail, şifre tarzı isteklere sakın boşta bulunup şifre falan girmeyin. Konum bilgisini gerekli olmadıkça açmayın.
Tamam çok teşekkür ederim

Aynı evde yaşamadığınız için kendince bu şekilde sizi korumak istiyor bence. yadırgamadım bu konuda babanı kadar kötü olaylar oluyor üniversite öğrencisi olduğun için nerde olduğundan haberdar olmak istiyor.aileden de olsa birinin hep sizi takip etmesi tabiki rahatsız edici konuşup dile getirebilirsin.linke tıklamadığına göre bir sıkıntı yoktur

Linke tıkladim ne yazık ki ama sifre ve ileri butonları vardı hiç dokunmadan hemen çıktım ve evet hak verilebilir ama bi yandan da rahatsız edici bi de bizim durumumuz dusunulunce

O takip programları hakkında bilgim yok
Ama sıkıntı olmayacaksa konuşursun
Allah yardımcın olsun ...

Tam 3 kere ayni soruyu sormussun.
Hani cip mip uygulamasindan haberim yok tmda, neden bu kadarda cahil gordunki beni?
Bi kere sorsan anlardim oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…