Babam beni reddetmiş

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Kızlar şuan moralim o kadar bozuk ki.
Önceki konularımı okuyanlar az çok bilir babamla aramın açık olduğunu.Okumayanlar için kısaca bahsedeyim:
Annemle babam ayrı eskiden babamda ayda bir 1.5 ayda bir felan görüşürdük onda da 10 dk felan çünkü hep arkadaşları için bizi(kardeşimle ikimiz) bırakıp giderdi.
son zamanlarda hiç aramamaya başlamıştı sınavdan bikaç gün önce konuştuk işte pazar günü sınav olduğunu felan söyledim ama ne sınav için aradı nede sınavdan sonra.Çok üzüldüm hatta sınav gecesi hastaneye kaldırıldım.Kalbime sancılar giriyordu.Kendimi sıkmaktan üzmektenmiş.
Bunu duyduğu halde bile aramadı beni.En sonunda ben mesaj attım trip attım kızdım yine aramadı.Cevap bile vermedi.
Gecen babanesi vefat etti.10 yaşındaki kardeşimi arayıp cenazeye çağırmış benim haberim bile yok.söylemiyo.Bu durumda beni mi araması lazım küçücük kardeşimi mi?
Bugün de kardeşim söyledi benim öyle bi kızım yok demiş.Neymiş efendim ben onu aramıyomuşum.Annemi gözümün önünde boğmaya kalkışan adama bu kadarı bile fazlada söyletmesin beni.
Kızlar böyle konuşuyorum ama üzülüyorum.Sınava 2 ay kaldı canm çalışmak bile istemiyo.Sevdiceğimle dertleşiyorum.İyiki o var.
Böyle napçam bilmiyorum.Çok moralim bozuk çok

bence üzülme bile.Sen onunla hala görüşmee tenezzülünde bulunmuşken bi de o seni reddediyor. Boşverr gitsin...

böyle ınsanları anlamıyorum
ılla anne baba anlaşamıyor dıye çocuklarıda arka plana atmak zorundalar mı
dedığıne göre sen aramışsın, sormuşsun babanı ama ondan cevap gelmemış

bu halde senın yapabılceğın pek bırşey yok, elınden gelenı yapmışsın
bırak zamana, belkı aklı başına gelır
ama kendını suçlama

üzülme canım güzel şeyler düşünmeye çalış. sevdiceğini filan :) sınav hayatının sınavı takma kafanı . sen üniversiteli olursan iyi bir mesleğe geçersen çok daha güçlü ve mutlu olursun.. babalar bazen öyle malesef

ne olursa olsun insan üzülür, haklısın. böyle babam olsa ben asıl onu babalıktan reddederdim. ama yine de üzülüyor insan...

Hayatım babanın ne olduğunu biliyorsun zaten neden üzüyorsun kendini ?
Sınavına çalış bak farkında olmadan babanı bahane ediyorsun yani bilinçaltı durumu bu.Sınavı kazanamazsam babamı suçlarım bende o halde şimdiden üzüleyim durumu olabilir.
O yüzden sana doğru dürüst babalık yapmamış biri için Annene ne kötülük yapmış biri için hayatını mahvetmeye değer mi?
O yokmuş zaten bu zamana kadar hayatında bırak bundan sonrada olmasın.
Sınava kadar görüşme hatta seni kırıcı sözlerle incitmesine izin verme.
Sınavdan sonra ararsın sen sonuçta ata nede olsa.Kendi kendine baba seni sınavdan sonraya bıraktım de başarılar şimdiden sevgiyle

şekercim ben babamı kaybedeli daha 1 buçuk sene oldu. keşke bi babam olsaydı da beni hiç aramasaydı ben varlığını bilip yetinseydim. şimdi düşün istersen bi de :)

ne anneler, babalar varmış allahım ya, burda okudukça kendi aileme daha çok bağlanıyorum valla.. baba dediğin adama yorum yapamıyorum canım ben olsam gidip suratına tükürmüştüm herhalde benim senin gibi bi babam hiç olmadı zaten diyerek.. neyse ki sevdiklerin yanında canım tesellinde bu olsun, herkes şanslı gelmiyo maalesef dünyaya .. Allah yardımcın olsun ..

şekercim ben babamı kaybedeli daha 1 buçuk sene oldu. keşke bi babam olsaydı da beni hiç aramasaydı ben varlığını bilip yetinseydim. şimdi düşün istersen bi de :)

allah rahmet eylesin... bir an okuyunca hak verdim aslında ama sizin babanızla konu sahibinin babası farklı. gözünün önünde annesini boğmaya çalışmış, babalık yapmamış birinin sokaktaki adamdan ne farkı olabilir ki.. adam baba sıfatını hak edecek ne yapmış yine de baba tabii üzülmesi doğal. karışık bir durum

canını sıkma canım derslerine yoğunlaş anladığım kadarıyla annenle bir sorunun yok ona iyi sarıl kardeşine de aynı şekilde sevgilin de varmış onunla dertleşiyormuşsun ne güzel böyle durumlarda konuşmak en güzel şeydir ben de birçok ailevi sorunlar yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama günün birinde sorunlar biter ve sen kendinle başbaşa kalırsın bunu asla unutma o yüzden derslerine çok iyi çalış anladığım kadarıyla üniversite sınavına gireceksin daha üniversiteyi kazan ve ileride babanını sana yaşattıklarını yaşatmayacak bir erkekle aile kurarsın inşallah kendinini toplamaya çalış biliyorum çok zor ama bunu yapmak zorundasın umarım en kısa zamanda kendini toplarsın

herkes aile hayatında sorunlar yaşıyor. ben de çok büyük sorunlar atlattım annem babam gözümün önünde kavga etti, ayrıldılar, barıştılar.. evet belki iyi bir baba değil, belki annesini sevmiyor ama bir evlat için baba desteği her zaman çok önemli. eğer babanız varsa dünyanın en güçlü insanı sizsiniz kimsenin size dokunamayacağından kırmayacağından eminsinizdir, her zaman ona güvenirsiniz bunu farketmeseniz de tersini düşünseniz de bu böyledir. ama o yoksa o kadar çıplak, şaşkın, korumasız, aptal, bilgisiz, güçsüz .... kalırsınız ki umarım bunu hiç bir zaman yaşamazsınız :)

onlara her zaman ihtiyacımız var yavrularım :)

üzülmen,moralinin bozulması çok doğal canım..iyi de olsa,kötü de olsa BABA nihayetinde...ama ne olursa olsun bunu derslerine yansıtmamaya çalış..hem sen üzülerek anneni de üzmüş oluyosun annen ve geleceğin için derslerine dört elle sarıl..babanıda Allah'a havale et..Rabbim herkese hakettiğini verir...

Kızlar pc dde değildim telden takip ettim yazılarınızı ama malesef cevap yazamadım.
Öncelikle hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Allah razı olsun zamanınızı ayırdınız derdime ortak oldunuz.
Sayenizde yalnız olmadığımı hissettim.

Babalık sonradan öğrenilen bir şey bazı adamlar bunu öğrenemiyor ve o sorumluluktan kaçıyor.İnan üzülmeye değmez.Bende aynı durumdayım 3 yaşından beri.Ben aramadan babam hayatta aramaz yıllar geçer giderim hiç bişey yokmuş gibi baba rolüne devam eder.Öyle kabulleneceksin çünkü değişmez.

değişmez değişmicekte biliyorum ama ne kadar acı..
anlayamıyorum bi insan canına canından bi parçaya nasıl böyle olur.

değişmez değişmicekte biliyorum ama ne kadar acı..
anlayamıyorum bi insan canına canından bi parçaya nasıl böyle olur.

Bende anlayamadım canım ama yapacak bir şey yok,inşallah ileride eşlerimiz çok iyi baba olurlar.

Bende annemi kaybedeli 49 gün oluyor..
Uzakta olsaydı da görmeseydim, bir gün görecegim umuduyla yasasaydım, nefes aldıgını bilmek bana yeterdi.

yani aslında işin aslı bir de ayrı olma gibi bir durum varsa babanın sizi yanlız bırakmanın tam aksine sahip çıkıp koruyup kollaması gerektiğinden fazla hassas davranması gerekir ama demek ki bunu yapamıyor bu çok kötü bir durum insanın arkasında o insanı hissedememesi.baba insanın hayatında öyle bir insandır ki hiç kimse geçemez onuun yerine sığındığımız liman bizi koruyan çınardır aslında baba.sen de canını sıkma canım sınavına adapte ol inşalalh kazanırsında yanında sevdiğin insanlara sahip çık sen de ama ne olursa olsun babana da saygıda kusur etme bugünlerini de arayacağın günler gelir

Ona en iyi cevabı hayatta başarılı olarak verirsin canım derslerine çalış sınavda başarılı ol. Sen başarısız olsan annen üzülür anneni üzmek istiyorsan çalışmazsın.Çalışmayarak sadece anneni cezalandırmış olursun babanı değil.Akıllı ol saf olma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…