Babam beni reddetmiş

Elimden geleni yapıp çoktan iyi yerlere gelecğim.Ve bigün öyle güçlü çıkçamki karşına o bile inanamıycak.
smuwiLa senin için çok üzüldüm canım başın saolsun

benim babam ben davet etmediğim için nişanıma gelmedi.. ( davet etmeme gerek varmış gibi... )
Nikahıma da ben davet etmedim, gelmedi. Düğünüme de gelmeyecek çünkü davet etmeyeceğim.. benimde annem babam ayrı, babam hiçbir zaman annem gibi olmadı, olamadı. çok üzülürdüm eskiden, neden böyle diye.. artık umrumda bile değil :) onun canı yanmıyorsa benim hiç yanmıyor.. o umursamıyorsa sen hiç umursama bence

minikkalp sizinde durumunuz gerçekten kötüymüş.ne diyelim Allah hepimizi sizin gibi hayırlılarıyla karşılaştırsın.şanslıymışsınız en azından eş konusunda.umarım bebeğiniz sağlıkla huzurla doğarda szinde yüzünüz güler.

Allaha sukur es yonunden cok sansliyim evet ama ben takmiyorum artik hayatimi yavas yavas duzene sokuyorum acikcasi o yaptiklari yuzunden ondan dahada uzak cokk mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…