- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
24 yaşında branşım ortaokul mat öğret. Ama sağlığım yüzünden atanamadım bu sene tekrar hazırlanacağım. Ailem kazanıp onlara yardım etmemi istiyor durumları kötü değil iyi denebilir. Özelde çalışmamı istemiyorlar çünkü alacağım 1500 onlara faydası olmayacağını biliyorlar.Anneniz sizin eşyanıza neden karışıyor? Kaç yaşındasınız? Öğrenci misiniz yoksa çalışıyor musunuz? O aileden kendi düzeninizi kurup çıkmaya bakın.
?????belki babanın canı baska birşeye sıkkındı . ama ilk baş hata sende. bana birşey almıyorsunuz etmıyorsunuz demek bi aile yada anne baba için çok incitici olabilir. herkes evladına en guzel seylerı almak ister. bence bu konularda biraz daha anlayıs gösterebilirsin . benım dusuncem bu
bu benim düşüncem !?????
Ne anne babalar var kimsenin edemediği kötülüğü kendi evlatlarına ediyorlar. Ne demek herkes evladına en güzel şeyleri almak ister. Ütopya mı bu
2 tane iç çamaşırı da almıyorlarsa o lafı duymaya hazır olsunlar
Sizin düşünceniz olduğunu siz yazınca anlıyorum zatenbu benim düşüncem !
24 yaşında branşım ortaokul mat öğret. Ama sağlığım yüzünden atanamadım bu sene tekrar hazırlanacağım. Ailem kazanıp onlara yardım etmemi istiyor durumları kötü değil iyi denebilir. Özelde çalışmamı istemiyorlar çünkü alacağım 1500 onlara faydası olmayacağını biliyorlar.
ben yazınca benım dusuncem oldugunu anlıyorsanız dusunceme saygı duyacaksınız!Sizin düşünceniz olduğunu siz yazınca anlıyorum zaten
Dünyada evladını taciz eden anne babalar bile varken her konuda çocuğu suçlayan zihniyeti acımasız ve kötü buluyorum
Bu da benim düşüncem.
bende bunu demeye calısıyorum işte..Eski konularınıza da baktımda
Annenizle babanızın da yaşadıkları çok zor
Kardeşlerinizde rahatsızmış
Adam evinizi satmış tedaviler için
Çokda ciddiye almamaya çalışın söylediklerini
Belliki yaşadıkları ağır gelmiş
Kardeş forum burası. Herkes birbirinin düşüncelerine yorum yapıyor burada.ben yazınca benım dusuncem oldugunu anlıyorsanız dusunceme saygı duyacaksınız!
O eskiden de böyleydi bu düzelmiş hali.Eski konularınıza da baktımda
Annenizle babanızın da yaşadıkları çok zor
Kardeşlerinizde rahatsızmış
Adam evinizi satmış tedaviler için
Çokda ciddiye almamaya çalışın söylediklerini
Belliki yaşadıkları ağır gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?