Babam beni yakında delirtecek

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
Allaha şükür eşimle bi sorunum yok kayınvalidem bile karışmaz bana eşimin ailesinden yana bi karışan yok ama kendi babam herşeye burnunu sokuyor her telefon görüşmemizde bana sorduğu şey ne yemek yaptın zaten çok çektik babamdan annem abim ben hiç sesimizi çıkartmadık bizi çok baskıladı geçmişte konularım vardır babamla ilgili benimde imtihanım kendi babamla heralde çok sıkılıyorum üzülüyorum ağlıyorum hadi ben evlendim annem abim sürekli sinir küpü babamın yanındalar onlara üzülüyorum var mı benim gibi babası kayınvalide gibi olan?

Sadece ne yemek yaptin dedigi icinmi boyle dusunuyosun onceki konularini bilmiyorum ama cok tuhaf bi durum gibi gelmedi bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bırı babasının vefaati dolayısıyla ağlar..

dıger ne yemek yaptın dedı dıye yakında delirecem der..

eyy gıdı bıgun cok arasınız..

bırı babasının vefaati dolayısıyla ağlar..

dıger ne yemek yaptın dedı dıye yakında delirecem der..

eyy gıdı bıgun cok arasınız..

senin baban belki mükemmel bir baba olabilir ondan böyle konuşuyorsun belkide. olay sadece yemek değil biziim çektiğimizi sende çekseydin böyle konuşmazdın eminim babaları melek olanlar yorum yapmasınlar lütfen

senin baban belki mükemmel bir baba olabilir ondan böyle konuşuyorsun belkide. olay sadece yemek değil biziim çektiğimizi sende çekseydin böyle konuşmazdın eminim babaları melek olanlar yorum yapmasınlar lütfen

bunu sana babasından 28 yasına kadar 1 kuruş fayda görmemıs,evinden ıcra eksık olmamış,senelerce eve annesı bakmış..

eve rakı getırmeyınce annesı hırpalanmış bırı yazdı..

Var. benimki de cok herseye karisir. Ayrica dedikoducu, bencil ve icten pazarlikli biridir. Cocukken bana bakmasini cok olagan ustu birsey gibi gorur (sanki diger butun cocuklar simit satti, araba cami sildi, mendil satti da kendi parasini kendi yapti)

Neyse daha fazla bahsedip sinirlerimi bozmayim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

valllha allah yardımcın olsun allaha şükür bizim ailede böyle sorunlar yok ama bence sende biraz kendi yoluna bakmalısın o kadar ciddiye alma sonucta artık senin evin ayrı ailen ayrı.

bunu sana babasından 28 yasına kadar 1 kuruş fayda görmemıs,evinden ıcra eksık olmamış,senelerce eve annesı bakmış..

eve rakı getırmeyınce annesı hırpalanmış bırı yazdı..

millan herkesin durumu aynı olmuyor ya...Ben de anne baba konusunda hassasımdır ama bu sitede gördüm ben ne anne babalar var...Ne bileyim bazı durumlarda da insan cidden sevemeyebiliyor diye düşünüyorum. Konu sahibinin tek sorunu ne yemek yaptın denmesi değildir elbette. Allah hayırlı evlat versin diyorlar ya allah ailenin de hayırlısını versin cidden. Sen de zor şeyler yaşamışsın, yapı olarak daha güçlüsün demek ki. Babam annemi eve rakı getirmedi diye hırpalasa ben de konu sahibi gibi olurdum muhtemelen...

tam olarak ne çektiğini babandan söylememişsin ama seni anlıyorum şimdi burda babamın yaptıklarını söylemiyim gider babanın ellerini öpersin :) bende yaşadım psikolojim bozuldu sağlığımı hatta hayatımı bile mahvetti elimden geldiğince kendi çabamla annem kardeşlerimle onu mahvettiği hayatımızı düzelttik herkes evlendi sonra babamı gazetede gördüm iki kişi koluna girmiş bi evden çıkarıyorlardı kış dı çok kötü bi evdi yıkık dökük gazetede günün gazetesi deil zamanı baya geçmiş bi gazeteydi tesadüfen sonra aradım buldum ararkende sadece merakdı şok olmuşdum sonra bi engellilerin olduğu bakım evindeydi gittim benden sonra kardeşlerimde gitti annem bile gitti sonra dayanamadık yine aldık eve getirdik hastalığı ölümcüldü gözümüzün önünde eriyecekdi 1.5 yıl ağır hasta olarak baktı annem ayrı olduğu onca işkenceye maruz kaldığı eski eşine babam öldü şimdi düşünüyorum da o hastaykende hem kızgındım ona çokkk aşırı hemde yüzüne bakamazdım üzülmekden onun ellerinin kollarının hiç bi yerinin tutmaması beni kahrediyordu ki allah işte onca şey etti ve bizim karşımıza getirdi koydu alın size bunları yaptı ilahi adalet deyin diye ama diyemedik şimdi sadece içimde bir sızı var yokluğunu aramıyorum çünki hep yoktu hiç bi zaman olmadı olduğu zamanlar işkence dolu bi hayat verdi tam bi belay dı tabiri caizse ama herkesin babası bir tane imiş ve ölünce ne olursa olsun çok sağlam koyuyomuş seni anlıyorum şuan seni delirtiyor atsan atamazsın ama sana şunu diycem öyle sorunlu bi aileden çıktığın için şükret sen çok süper bi anne olacaksın çok sağlam bi yuvan olacak bunların hepsi bizlere güzel örnekler oluyo önemseme onu arasın en diyosa desin cevab ver gerekiyorsa ama kendini yeme asla

aynı evde bile yaşamıyorsunuz, çok fazla büyütüyorsunuz. eşinize ayrıca telefon açmıyorsa sorun yok bence, babanızı idare etmeye çalışın. bana bu kadar çok soru sormandan rahatsız oluyorum, diyebilirsiniz.
ayrıca psikoloğa psikopatlar gitmez :) imkanınız varsa gidin tabi, ille babanız için gitmeniz gerekmiyor, gidin konuşun; bu kadar çok öfkelenmenizin altında yatan sebeple yüzleşin.

Babanla ilgili konular açıp durmuşsun ama hiç birinde dişe dokunur bişey yok. Önüne gelene de kızıyorsun sizin babanız mükemmel olabilir, ben çok çektim diye. Ama ortada bişey göremedim ben açıkçası. Psikolojisi bozuk, gereksiz takıntıları olan, moral olarak çok kolay düşen, ayakları üzerinde duramayan bir kadın gördüm ben sende. Başarısızlıklarını babana mal etmeye, kendini teselli etmeye çalışıyor gibisin. Hiç bir anne baba mükemmel değildir ve yine hiç bir ebeveyn eşit özelliklerde değildir. Biz yine de sevmek ve saygı duymak zorundayız eğer çok ekstrem bir durum yoksa. Benim de babam arkadaşlarımın babaları gibi değildi, arada aklıma gelir üzülürüm, ama asla nefret edemem.

millan herkesin durumu aynı olmuyor ya...Ben de anne baba konusunda hassasımdır ama bu sitede gördüm ben ne anne babalar var...Ne bileyim bazı durumlarda da insan cidden sevemeyebiliyor diye düşünüyorum. Konu sahibinin tek sorunu ne yemek yaptın denmesi değildir elbette. Allah hayırlı evlat versin diyorlar ya allah ailenin de hayırlısını versin cidden. Sen de zor şeyler yaşamışsın, yapı olarak daha güçlüsün demek ki. Babam annemi eve rakı getirmedi diye hırpalasa ben de konu sahibi gibi olurdum muhtemelen...

babamdan nefret ederek buyudum..

hıcbı dıyalogum olmadı onunla,bana soru sorarsa cevap verırdım,onun dışında aynı odada bıle bulunmazdım..

cunku hep annemı ezdıgını gördük,öyle buyuduk..boğazımızdan sadece annemın calısıp kazandığı rızık gectı..

ne zamankı bobreklerı ıflas ettı ve artık ıckı ıcemez hale geldı,ıste ozaman acıma duygusu nefretın yerıne gectı..

10 sene dıyalıze bağlandı..2 sene once vefaat ettı..

ben hıcbır zaman ona yakın olamadım..

ama bılıyorumkı gerçekten bızı severdı..

kaybedince bazı seylerı daha ıyı anlıyorsun..derler ya evde gölgesi bile yeter..

hepımız bıseyler yasıyoruz,hepımız nefret edıyoruz..

dunde ben başka bı konu sahıbının babasıyla asla görusmemesını soyluyordum..

bılemıyorum ölumlu dünya,sonradan pısman olmak var..

babamdan nefret ederek buyudum..

hıcbı dıyalogum olmadı onunla,bana soru sorarsa cevap verırdım,onun dışında aynı odada bıle bulunmazdım..

cunku hep annemı ezdıgını gördük,öyle buyuduk..boğazımızdan sadece annemın calısıp kazandığı rızık gectı..

ne zamankı bobreklerı ıflas ettı ve artık ıckı ıcemez hale geldı,ıste ozaman acıma duygusu nefretın yerıne gectı..

10 sene dıyalıze bağlandı..2 sene once vefaat ettı..

ben hıcbır zaman ona yakın olamadım..

ama bılıyorumkı gerçekten bızı severdı..

kaybedince bazı seylerı daha ıyı anlıyorsun..derler ya evde gölgesi bile yeter..

hepımız bıseyler yasıyoruz,hepımız nefret edıyoruz..

dunde ben başka bı konu sahıbının babasıyla asla görusmemesını soyluyordum..

bılemıyorum ölumlu dünya,sonradan pısman olmak var..

Ah ah doğru diyorsun, ben de babası ölen arkadaşın konusunu okuyordum da şimdi, hala ağlıyorum. Ben de hep babama çok kızarak büyüdüm, beni çok sevdi hep bilirdim bunu ama kızardım işte. Bu sene hastaneye yatırdık bi sebeple. O zaman anladım değerini, ölecek diye o kadar korktum ki, kalbim sıkışıyordu artık nefes alamıyordum. Neyse ki iyileşti, bu bana bi dersti bence. Bazen düzgünce sorduğu soruları bile tersleyerek cevaplardım. Aklım başıma geldi. Kalbini asla kıramam artık, o benimkini varsın kırsın ne yapayım:)

Benim
Babamda bebegim konusunda öyledir :) su yap,bunu giyde,onu yedir, sen bu bebege bakamiyosun ver bana :))) canım babam Allah basımızdan eksik etmesin. Belki babanız da aslında iyi niyetlidie.size laf gelmesin istiyordur

Valla deli bir babanın kızı olaraktan anlayabiliyorum. Ama ben evlenince susuldu. Bana karışmıyor dediğin kadar. Telefon edince tabi 1 saat yapmaz her şeyden konuşmak ister. Hoşuma gidiyor eski çektiklerimle kıyaslayınca telefonda uzun konuşması beni mutlu ediyor. Seviyo belki de beni diyorum. Özlüyo demek ki. Ben de babam yüzünden sinir hastasıyım. Neden bilmiyorum ama seviyorum. :50:

Benim babam ve annem de mudahalecidir ve israrcidir.
Ama iyi niyetlilerdir.
Bu yuzden gormezden gelmeye calisirim.
Sordugu bu sorudan cildiracak olamazsiniz sanirim.
Ben bi eski konulariniza bakayim, mesajimi duzenlerim.

Arkadasim, babanin sinirli oldugundan bahsetmissin.
Konularindan baska da bir sey anlamadim.
Benim babam da cok sinirlidir.
Olur olmadik yerde annemi azarlar.
Annemin dogru soyledigi lafi bile batar.
Ama baska hanimlara cok naziktir.
Alttan alir, sakindir vs.

Onceden icki kullaniyordu ve gereksiz yere neden uyumadim diye arkadasimin yaninda cok sevdigim telimi kirdi.
Onun muhatap oldugu bi hanimla muhattap olmadim diye elindeki kumandayi firlatti.
İstemedigimiz bir kadini eve getirdi ve kardesim hosgeldin demedi diye tabak bardak kirdi.
Ohoo..
Bunlar kardeslerimle bize ettikleri.
Annemle olanlari anlatip sinirlerimi bozmak istemiyorum.
Ama yine de babam iyi bir babadir.
Merhametli, comert..
Ne bileyim hepimiz bir seyler yasadik 25 yasindayim hala babamla super iliskimiz yok, hala karsisina gecip gik diyemem ama uzuluyorum ona.
Yine de babaya daha dogrusu aileye bu kadar ofke ve nefret dogru degil bence.
Her seyden once kendinize zarar edersiniz.
Oldugu gibi kabullenmek iyidir iyi.
Dua ediniz.
Hayirhah olmak iyidir iyi.

Son düzenleme:
Babanla ilgili konular açıp durmuşsun ama hiç birinde dişe dokunur bişey yok. Önüne gelene de kızıyorsun sizin babanız mükemmel olabilir, ben çok çektim diye. Ama ortada bişey göremedim ben açıkçası. Psikolojisi bozuk, gereksiz takıntıları olan, moral olarak çok kolay düşen, ayakları üzerinde duramayan bir kadın gördüm ben sende. Başarısızlıklarını babana mal etmeye, kendini teselli etmeye çalışıyor gibisin. Hiç bir anne baba mükemmel değildir ve yine hiç bir ebeveyn eşit özelliklerde değildir. Biz yine de sevmek ve saygı duymak zorundayız eğer çok ekstrem bir durum yoksa. Benim de babam arkadaşlarımın babaları gibi değildi, arada aklıma gelir üzülürüm, ama asla nefret edemem.

herşey burda açıklanmıyor detaylı anlatamıyor insan bilip bilmeden yorum yapmayın benim babama saygısızlık edecek hiç bir davranışımda olmadı şu zamana kadar. baba hakkı olduğu kadar evlat hakkıda var unutmayın yaşamadan anlayamazsın

tam olarak ne çektiğini babandan söylememişsin ama seni anlıyorum şimdi burda babamın yaptıklarını söylemiyim gider babanın ellerini öpersin :) bende yaşadım psikolojim bozuldu sağlığımı hatta hayatımı bile mahvetti elimden geldiğince kendi çabamla annem kardeşlerimle onu mahvettiği hayatımızı düzelttik herkes evlendi sonra babamı gazetede gördüm iki kişi koluna girmiş bi evden çıkarıyorlardı kış dı çok kötü bi evdi yıkık dökük gazetede günün gazetesi deil zamanı baya geçmiş bi gazeteydi tesadüfen sonra aradım buldum ararkende sadece merakdı şok olmuşdum sonra bi engellilerin olduğu bakım evindeydi gittim benden sonra kardeşlerimde gitti annem bile gitti sonra dayanamadık yine aldık eve getirdik hastalığı ölümcüldü gözümüzün önünde eriyecekdi 1.5 yıl ağır hasta olarak baktı annem ayrı olduğu onca işkenceye maruz kaldığı eski eşine babam öldü şimdi düşünüyorum da o hastaykende hem kızgındım ona çokkk aşırı hemde yüzüne bakamazdım üzülmekden onun ellerinin kollarının hiç bi yerinin tutmaması beni kahrediyordu ki allah işte onca şey etti ve bizim karşımıza getirdi koydu alın size bunları yaptı ilahi adalet deyin diye ama diyemedik şimdi sadece içimde bir sızı var yokluğunu aramıyorum çünki hep yoktu hiç bi zaman olmadı olduğu zamanlar işkence dolu bi hayat verdi tam bi belay dı tabiri caizse ama herkesin babası bir tane imiş ve ölünce ne olursa olsun çok sağlam koyuyomuş seni anlıyorum şuan seni delirtiyor atsan atamazsın ama sana şunu diycem öyle sorunlu bi aileden çıktığın için şükret sen çok süper bi anne olacaksın çok sağlam bi yuvan olacak bunların hepsi bizlere güzel örnekler oluyo önemseme onu arasın en diyosa desin cevab ver gerekiyorsa ama kendini yeme asla

beni anladığın için güzel cevap için teşekkür ederim.

Back
X